Psikologlar bu durumu normal karşılamıyor, çocukların dudağından öpülmesi yanlış bir davranış. 1-2 yaşında hadi diyelim dayanamayıp öptünüz ama 4-5 yaşından sonra çocukta cinsel kimliğin kimi evreleri belirir. Çok yanlış bir şey.
Okudum ve yorum yaptım yazdıklarına. Araştırmadan, bilmeden, hamasi ve içi doldurulmamış sözlerle konuşmak toplumumuza has bir cahil cesareti. Üzüldüm açıkçası.
Aynen katılıyorum. Bunun bir versiyonu da amerikadaki f*ahişe öğretmenler. Kadınlar yapınca bir şey denmiyor, erkek öğretmenler yapınca pedofili oluyor aslında ikisi de pedofili a*mk.
kızlar abaza değilmi kızlar erkeklerden daha abaza yanlış biliyorsun Instagram dan gelen mesajları çekip atmıyim istersen kızlar sadece içgüdülerine bastırmaya çalışıyor onu da beceremiyor
Bu pedofili suçuna girmez. İstismar amaçlı mı yoksa sevgiden dolayı mı yaptığı bilinmez. Ama yanlış ve yapılmaması gereken bir hareket konusunda hemfikiriz.
Kuşkusuz öyle katılıyorum bu konuda. Fakat fotoğraf kurgu ve oynanmış da olabilir. Onu düşündüm. Yine de çocuklarla hiçbir biçimde bu denli bağ kurulmamalı.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şu fotoğraftaki rolleri değiştirin. Erkeği 25 yaşında kızı 8 yaşında yapın.
Tepkiniz , tepkiler nasıl olurdu?
En İyi Cevaplar