Terazi burcu erkeği bir kızdan hoşlanmasını nasıl belli eder? Nasıl davranmalı? Ona nasıl cesaret verebilirim?

Bir çocuk var Terazi burcu. Tanışmıyoruz, benim sınıfımda değil.
1. Bakışıyoruz
2. Geçen ona bir bakış attığımda bana bakmaya başladı merakla, gözlerini kaçırarak (yani ben bakmadığımda o bakıyordu)
3. Bir gün 2 kez arka arkaya beni itip pardon dedi (arkadaşım bana seni mahsus itmiş gibi dedi, arkamda yürüyordu)
4. Yanımdan geçtiğinde bakmıyor bana, genelde uzaktan bakıyor
5. Yanımdan sık sık geçiyor boş yere
Bazen bana baktığını görüyorum, bazen beni farketmiyor sanki. Hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorum. Bir fikir verin bana ne olur, hoşlanıyorsa nasıl davranmalı, benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım davranışlarından? Ve cesareti yetmediği için böyle karışık davranışlar yapıyorsa ona nasıl cesaret verebilirim davranışlarımla (mesela bakış, gülümseme)? Çok sosyal, biraz çekingen, yani tipik bir Terazi...
Güncellemeler
+1 yıl
Son günlerde pek bakmadı bana ama bugün ben dersteyken geçiyordu (sanırım bir tek ben onu görüyordum), bana yan bakış attı hem de 5 saniyelik falan. Yani ufak bir gülümsemeyle ve gözlerini kısarak gifteki gibi. Belki de bana bakmamıştır, başka birisine bakmış dedim ama sınıfımda oturanların hepsi kendi derdindeydi... Hoşlanıyor mu? Niye öyle bakmış olabilir?
http://i.hizliresim.com/zaPZJ9.gif
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün sürekli etrafımda dolanıyordu, bir de ara ara bakıyordu ben bakmadığımda. Sonra bulunduğum odayı gözlüyordu, bakışlarımız kesişti.
Hoşlandığı anlamına geliyor mu? Ne zaman tanışacak artık benimle he Terazi erkekleri? :(
Terazi burcu erkeği bir kızdan hoşlanmasını nasıl belli eder? Nasıl davranmalı? Ona nasıl cesaret verebilirim?