Hic rahat degilim okulda veya baska bir yerde hep kendimi sıkıyorum nolur yardim edin bir psikolog varmi?

Arkadaslar orta guzellikte bir kizim yani hatta guzel sayilirim. Ama asiri ozguvensizim ve sosyal fobim var biraz. Mesela okulda yemek yemiyorum untaniyorum baskalarinin yaninda yemek yemekten ve sinifta bir kac erkek var onlarin benden hoslandigini saniyorum ve rahat davranamiyorum. Hoslanmiyorlardir ama ben hep oyle saniyorum her erkek bana asik saniyorum bu yuzdende rahat davranamiyorum. Kendimi guzel bulmuyorum cok cirkin buluyorum ama baskalari guzel oldugumu soylerler. Insanlardan cok cekiniyorum ve hep erkeklerden ilgi istiyorum ama bunu gostermiyorum yani cok mesafeli falan davraniyorum yuz vermiyorum ama herkesten ilgi bekliyorum cok tuhaf.. artik hic kimseyi kafama takmak istemiyorum ozguvenli ve guclu bir kiz olmak istiyorum kimseye muhtac olmak istemiyorum ve kimseden ilgi beklemek istemiyorum bunun icin ne yapmam lazim ne dusunmem gerek nolur yardim edin :(?
Hic rahat degilim okulda veya baska bir yerde hep kendimi sıkıyorum nolur yardim edin bir psikolog varmi?