Bana kalırsa kadınların en nefret ettiği tip. Çünkü elde edemedikleri için çıldırıyorlar. Fakat şöyle bir çelişki var;
Her önüne gelene yüz verenede " ya**ak " sıfatı yapıştırıyorlar. 😄

Kasıntı tiplerdir, cool takıldıklarını zannederler. Bana hitap etmeyen erkek tipidir. Her önüne gelene yüz verenleri de beğenmiyorum. Herşeyin bir ölçüsü vardır. Nerde nasıl ne şekilde davranacağını bilen makul ve tutarlı erkekleri beğeniyorum
Selam vermek, selam almak vs bu tip şeyler iletişimde olan şeylerdir. Bir ortamda bulunuyorsak, herkesin tanış olduğu bir ortamdan bahsediyorum. Kenara çekilip kimseyle muhatap olmuyorsa o ortamda bulunmasının gereği var mı? Kenara çekilip sus pus otururlar, gizemli olmaksa amaç hayır gereksiz yere kasıntılık bu yani
Samimiyetten bahsetmiyorum ki selam verilen herkesle samimi misin? Ne alaka. Yabani gibiler ya sanırsın biriyle konuşunca onun kendilerini yediğini filan zannediyorlar galiba 😁
Çocuk da umursamıyorsa ilgisi yoktur yani, ne yapsın
Bak sana bir olay anlatayım.
Üniversite birdeyim. Muğlada çarşıda alışveriş yapıyorum dükkanlara girip çıkıyorum. İki tane kız bakıyorlar takip ediyorlar. Neyse ben umursamadım dükkanın birinden çıktım kız geldi ayağıma basıp pardon dedi.
Bende önemli değil bir daha olmasın dedim. 😂
Kız bu sefer bize trib atıyor. Olmaz olmaz merak ekme vs
Şimdi biz niye kasıntı oluyoruz?
Bu kasıntılık bile değil ki ukalalık bu
Belki yanlışlıkla olmuştur, belki de dikkatini çekmek için yapmıştır. Mesele onun ne amaçla yaptığı değil senin ne şekilde cevap verdiğindir. Böyle bir cevapta ukalacadır
Kadın gözüyle bakıp bakmamakla ilgisi yok, aynı şekilde bir erkeği reddederken ukalalık eden kadına da ukala derim. Yorumumda kadınları kayıran bir şey demedim. Sizin kadınlara nefretiniz yüzünden öyle anlamak istiyorsunuz. Annenizin bir kadın olduğunu kendinize hatırlatın
Abartıyorsun.
Tamam, kapansın. Ama biraz dürüst olun, en azından kendi içinizde adil olun, mesela bu bahsettiğiniz olayı abartıyorsun. Dürüstlük iyidir "kadınlara karşı nefret doluyum bu yüzden ne yapsalar batıyor, bu yüzden aşırı tepki veriyorum" diyebilin.
Yok ispatlamak zorunda da değilsiniz, nefret de edebilirsiniz, vurgulamak istediğim şey o değildi neyse zaten Demin ki yorumunuzdan o sonucu çıkardım
Hiç öyle biri tanımadım 😬
O zaman dans
Danssa kopuyoruz. 😎
https://youtu.be/BplsGX5eLLo
Cevap
3Cevap
Banane canım. Herifim yüz versin bana gerisi mühim değil :D
bunu imanı için yapıyorsa ne ala, zaten neden böyle davrandığını anlarız. ama tam tersiyse hiç hoşlanmam, mütevazi gelmez bana.
öyle birisi varmıymış :D
Aha benlik soru.
Takipteyim
Öyle olmak lazım yüz vermeyin kızlara
Ukala olanlar
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar