Belki bana kızabilirsiniz ama ben büyü yapıyorum internetten araştırıp gidip ihtiyaç duyduğum şeyleri alıyorum amacım kimseyi kırmak değil ama mutlu olmak için büyüler yapıyorum tuttuğuda oluyor gerçekten ama tanrı beni cezalandırır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsakın deneme bile internetten öyle büyü mü yapılır bu işler şakaya gelen şeyler değil, doğru düzgün uzman biriyle çalışman lazım!!! başına iş alırsın valla!
o tuttu dediklerin kesinlikle şans eseri tutmuştur emin ol, gerçekten büyü yapabilen medyum hocalar neler neler yapıyor bir bilsen, benim mesela çalıştığım ve tavsiye ettiğim medyum ali hoca var, 0535 590 62 75 telefonundan ulaşabilirsin istiyorsan, çok farklı etkili sonuçlar aldım, bağlama büyüsü yaptırmıştım sevgilim için ve üç senedir hala birlikteyiz tek bir kavgamız bile yok!10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYer her bokuu ondan sonra günah işle gel buraya sor 'ALLAH beni affedermi' diye. işe bak amk nasıl bir insansın sen hiçmi bilmiyosun bunun cezasının çok büyük olduğunu ? nasıl bir cahil varlıksın sen senin yerin yok bu dünyada ve burada defol git sinirlerimi tepeme attırma.
31 Yorumla
+1 yılHarry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaslıgı.
Cilt 2. Syf, 576
... " Büyü diye bir sey yoktur evlat."
Kapanısı Voldemort`un göndermeli sözüyle yapıyorum.
.." Sen bir aptalsın Harry Potter bu yüzden herseyini kaybedeceksin."
Abla bana da Expecto Patronum büyüsü yapsana. Cok ihtiyacım var.. (Bkz. Expecto Patronum)50 Yorumla
lanetlenceksin
346 Yorumla
Yengeç+1 yılneden biliyrsn
Kova+1 yılArkadaşlar ben emsterdanda katılmıyorum türkiyede birinin tavsiyesiyle tanıdım mahmut hocayı inanın bana çok dürüst benle eşime büyü yapılmıştı en yakın akrabamizdan ve mahmut hoca sayesinde kurtulduk SizedSizede tavsiye ederim burdan aldığınızı söylemeyin lütfen fazla reklam sevmeyen biri 05318351786
Oğlak+1 yıl@3547s bende yaptım on gün oldu bu rabia hocada iş yok galiba :(
Akrep+1 yıl@asilvoltran valla biz yaptık tuttu rabiya hocaya onun sayesinde yuvam tekrar eski mutluluğa geri döndü eşimle aramda acayip geçimsizlik vardı simdi esim kuzu olmuş sani ki murat gitti başka biri geldi hiç. Sözümden çıkmıyor bende dürüst olan rabiya hocamı tavsiye ederim 05315856869
Akrep+1 yıl@Gas3434 canım ciddimisin sen bu numaranın büyücü olduğunu ve nasıl aşk büyüsü yapabilirim
Boğa+1 yıl@songulcan11 evet buyucu ablam bizde yaptık tuttu bende size tavsiye ediyorum 05318351786
Akrep+1 yıl
Akrep+1 yılbakın belkı nanmazsınız bana eşimle baya aramda sorunlar vardı eve gelmıyordu sürekli tartışmalar ıanın bıkmıştım hayattan burdan mahmut hoca dıye bırı önlendırdı benı ılk aradım srunumu söyledım dınledı ve bana evladım eşinin amellerı çok zayıf dedı vede bırde bişeyler yapacam dedı tm dedım aptı ve başardı ılk adamdan eser kalmadı şimdi sürekli evde ve dışarı bıle çıkmıyor sağolsun mahmut hocadan allah ne muradı varsa versın tanıamm etmem sadece telefonla görüşmem oldu ve çok dürüst bırı bende burdan benım gıbı üzülen vede derdıne çare arayanlar için telefon numarasını paylaşıyorum tavsıyede edıyorum 05318351786
Başak+1 yıl@songulcan11 valla ben çalıştım bu hocayla son derece dürüst çalışan bir Hoca Mahmut Hoca tavsiye ederim rahiplerle çalışıyor büyü yapıyor ben yaptım tuttu 05318351786
Balık+1 yıl@48ask02 bana yardımcı olur musunuz sevdiğim insanı kendime baglamak ve asık etmek istiyorum ama para yok
Terazi+1 yıl@acıkader98 mahmut hocayı tavsıye ederım kardeşim işlem yapalı 20 gün oldu benımkı bır dıller döküyor nerdeyse yavaracak mahmut hoca sayesınde bağlama büyüsü yaptım tuttu tavsıye ederım 05318351786
Aslan+1 yıl@acıkader98 Sağol kardeşim benim tavsiye ettiğin hoca gerçekten dürüst biri bende tavsiye ederim Mahmut hoca 05318351786
Boğa+1 yıl
Yengeç+1 yılMedyum mahmut hoca gerçekten dürüst bir hoca bende tevsiye ederim rahiple çalışıyor 05318351786
Boğa+1 yıl@acıkader98 medyum mahmut hoca durust bir hoca bende tavsiye ederim05318351786
Balık+1 yıl@Selin21selin sagol kardesım tavsıye ettıgın hoca dürüst bir insan bende tavsıye ederım 05318351786
Koç+1 yılBenim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere telefonu 0553 851 04 51
Başak+1 yılmedyum mahmut hocayı tavsiye ederim ben çalıştım baya faydasını gördüm 05318351786
Terazi+1 yıl@acıkader98 medyum Mahmut hoca ve rahip munis yazın Google çıkar dürüst ve güvenilir hocalardir
Başak+1 yıl@Zeynep7874 sağol kardeşim tavsiye ettiğin hoca dürüst bir hoca bende tavsiyr ediyorum herkese 05318351786
Başak+1 yıl@Serha4545 gerçekten dürüst bir hoca bende tavsiye ederim herkese 05318351786
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
38Cevap
+1 yılBüyü haram dır haram ise Allah ın yasakladığı şeylerden ey insan Allah yasaklıyor ve sen yapıyorsun haşa Allah tan üstünmüş gibi ve buda şirk e girer şirk de en büyük günahlardan biridir ben handemarry ve onun gibilerinin yaptığı büyüyü 10 saniyede bozuyorum ey handemarry bu yaptığın büyüyü ya internet te ya deepweb de ya da kitaplarda okudın denedin ya da birileri gösterdi her nerden öğrendiysen biraz detaylı öğrenin Hz Süleyman iyice bilin nasıl büyü yapılır büyü yapmanın günahı bana olmasa sana bir kara büyü yaparım evden dışarı çıkamazsın bana hergün amatör piyasadan büyü mağduru insanlar geliyo benim 10 sn. Yemi alıyo sizin basit büyünüzü çözmek biraz gelişin yaww
10 Yorumla
+1 yılisteyene gercekten ehlı sunnı rahmanı ıslem yapan bır hocayı tavsıye edebılırım yıldıznameye bıle baksa nasıl bakılacagını herseyıne kadar detaylı bır sekılde anlatıyor nasıl bakılır herseyı anlatıuyor medyum veyta bazı hoıcalar yıldıznama bakıyorum dıyoır 10 dk bakıyor buyu vs var dıyor ama bu hoca ve bazı hocalar soyle acıklıyor yıldızname bakmak yıldız harıtasını cıkarmak oyle kolay degıl 24 saatın hepsıo hayır saatı degıldır ıslemlerın kısılerın bılgılerı ıle hayır saatte cuıkar edıyor bu hoca gercekten ehlı sunnı hoca ısteyene tavsıye ederım emrah hocamı 5428938563
00 Yorumla
+1 yılVefk kesinlikle yaptırma tutmuyor, hüddam kullanan hocaya yaptırmıştım ben hem günah değil hem 3 günde sonuç vermişti. Kontrol sende oluyordu o işlemlerde. Hocanın maili ebuhayr (et) gmail. com du medyumlara pek kanma bu benim işimi görmüştü
422 Yorumla
Yay+1 yılpardon bu hoca kesin çözüm getiriyormu
Balık+1 yılNazan bana maille ulaşabilir misin lütfen. Bu verdiğin maille yazıştım ama sana sormak istediklerim var. Lütfen bana yardımcı olur musun
gamzeeli@yahoo. com
İkizler+1 yıl@Gamzeeliiii @nazanceykil
Gercektenmi 3 gunde nolur bana yazarmisin ozelden sormak istedigim seyler var!
Balık+1 yıl@melisss66 ben görüştüm ama yaptırmadım
Balık+1 yılKizlar dikkat edin herkesin yapabilecegi seyler degil. Isin ehli olmasi lazim daha kotu sonuclar doğurabilir. Ikincisi yoruma direkt mail adresi veren biri varsa bilin ki sahtekardir. Kanmayin. Tecrübe konusuyor. Zamaninda dÜzgün birini bulana kadar ben de cok kandirildim
Balık+1 yıl
Balık+1 yılbana yardım edermisiniz
Balık+1 yıl@Pinar1987 ben yaptırdım ve çok kısa sürede sonç aldım isteersn yardımcı olablrm
Boğa+1 yıl@gzm_oztrk BEN BAGLAMA BÜYÜSÜ YAPTIRACAGIM YARDIM EDER MİSİNİZ
Boğa+1 yıl
Boğa+1 yılYA HOCANIN MAİL ADRESİ YANLIŞ DİYOR YA
Boğa+1 yıl@melisss66 LÜTFEN BANA YARDIM EDİN VAR MI BİLDİĞİNİZ DÜRÜST BİRİSİ
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl
Balık2 ay@gzm_oztrk ben istiyorum yardım eder misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende yapıyorum hayatım. sıkıntı yok. cok eski tarihlerde yazılmıs olan, gizli ilimler büyü kitabım var. cok kalın, 2 cilt. cok eski kitaplar, ordan hersey icin buyu yapabiliyorum. yaptıgım buyulerin cogu da tutuyor. birgun de senin gibi bir kadının karım olması icin buyu yapmak istiyorum. cunku tek hayalim senin gibi bir karım olması.
121 Yorumla
Kova+1 yılSen en fazla aşk büyüsü veya kara büyü yaparsın ama koruyamaasın onun özel bir fikri var bunu sizler anlamaz kimseye yapma büyüyü bırak allah için ya şafi der uyanırsın bu rüyadan
Bu arada bazı Amatör ler yapıyo büyüyü sorun çözmek değil basit ama insanlar acı çekiyor ben korumalı kara büyüyü tam 4ayda çözdüm ve bıiu büyü sadece 4 kişi yapabilir bunlardan 2 si Yahudi diğer 2 si sözde müslümanların isimlerini vericem ama
Yengeç+1 yılBende istiyorm... Intikam buyusu var mi?
İkizler+1 yıl@p1t0n50kar bana bilgi verirmisin buyu yapiyorlarmiii
İkizler+1 yıl@p1t0n50kar bana bilgi verirmisin kimler yapiyor?
Balık+1 yılbana yardımcı olur musun asık etme buyusu baglama istiyorum sevdiğim kişi beni sevsin eger işlem tutarsa seni herkese öneririm
Terazi+1 yılmahmut hocamı tavsıye ederım ismail ağa cematınde rahıplerle çalışıyor dürüst bır dın adamı tavsıye ederım 05318351786
Terazi+1 yıltavsıye ederım mahmut hocayı dürüst bır hoca 05318351786
Oğlak+1 yılLütfen artık biri yardımcı olsun
Oğlak+1 yılbeni de o kitap hakkında bilgilendirebilir misiniz büyü hakkında tecrübem var bana da sizdeki gibi bir kitap lazım
ne dıyon sen resmen şirk kosmus oluosun onun cezası avrya adamı mahvederr buyu ne demek sen kımsın konucta nasıl yapabılırsın onun zaten cok buyuk cezası var.sen devam et boyle ahırette gorursun ebenın seyını
02 YorumlaBu tarz isler profesyonellere yaptirilmalidir. Yanlis bir seyler yapabilirsin dikkat et. Prof olmayan kisilerle calistim gecmiste rezillik rusvalik oldu. Herkes kendi isini yapmalı
12 Yorumla
Balık+1 yılPeki doğru birini bulabildiniz mı? Bize de bilgi verir misiniz? Bulduysanız nasıl ulaşabilirim?
Oğlak1 yılBana yazabilir misiniz doğru kişiyi özelden lütfen çok ihtiyacım var benim ismim de Ayça
+1 yılmutlu olmak için büyü yapıyorsun ve oluyor istdiğin ve sen böyle yaşamaktan zevk alıyorsun öyle mi? sımarlama bir evcilik oyunu gibi hayatın
13 Yorumla
Yengeç+1 yılsana göre..
Koç+1 yılişin dini boyutunu karıştırmadan cevaplayalım; sonucunu önceden bildiğin filmleri izlemekten zevk alır mısın? gelişini,gelişimini ,sonuçlarını bildiğim hiçbir şeyden zevk almam ve zevk almadığım bir şeyi yapmam. ne kadar monoton,nekadar umutsuz bir hayatım olursa olsun bir adım sonrası için hazırlığımı yapar sonucu beklerim, sonucu ısmarlamam.
Yengeç+1 yıltamam
tanrı sana bir şey yapamaz ama Allah'dan sakınabilirsin.. mutlu olmak için büyü yapmana gerek yok. mutlu olmak için çok düşünme, çok yalnız kalma yeter.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılmutlu olmak için büyü yapacağına dua et,istediğin olmuyorsa hayrı yoktur.hayırsız bişeyin zorla olması hem seni günaha sokar hem de acı çeker üzülürsün.tövbe etmeni öneririm tabi yine karar senindir.
00 Yorumla büyü yapma olay gerçektir ama dinimiz bunu yasaklamış ve büyük günahlar içersinde olup cezası çok büyüktür..sen sen ol büyüden uzak dur gün gelir büyü sana döner ...nice insan bu büyü yapanlar yüzünden ailelerinde n soğudu sevenler birbirlerinden ayrıldı,ölenler oldu...
00 Yorumla
+1 yılYa sen kimsin ki en doğru olanı bilebileceksin ! Kendini haklı çıkarmalar filan ay bide ikna etmiş Harry Potter. Ödülün bu olur sanıyorum (!)
Engelledim teyze <3300 Yorumla
+1 yılBende birisine büyü yapmak istiyorum yardım edermisin. Sende bu büyü sonucu mutlu olucaksın merak etme
01 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaptığın şeyin bedellerini çok ağır ödersin söylüyüm.Büyü yapmak dinimize göre yasaklanmıstır diye biliyorum.Büyünün küçüğü büyü yok hepsinde aynı bedeli ödersin.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. herkes yapamaz onudiye biliyorum.sen yaptın mı hiç.
07 Yorumla
Yengeç+1 yılyaptm
Yengeç+1 yıledd
Yengeç+1 yılbasım dertte zaten seytanlar ve cinler hayatımda
Yengeç+1 yılins
Tutanı da gördüm tutmayayanı da. Yapanlarla da tanıştım ama bu işler kitapla olmuyor biliyorsun değil mi? Hüddamın falan var mı?
03 Yorumla
Oğlak+1 yılBana yardım edermisin
Oğlak+1 yılVallahi ortada kaldım öylesine birşey değil nolur yardım edin
İkizler1 yılMerhaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoru sorduğunu gördüğümde diyorum gelmiş gene daha ağzından mantıklı 1kelam döküldüğüne şahit olmadım tamda sahur vakti tövbe yaa !
113 Yorumla
Yengeç+1 yılayy yine mi sen casper gibi yerden bitiyosun uzak dur be benden
Cevap sahibi+1 yılmahallenin delisi gibisin yeminleyaa
Yengeç+1 yıl:D kocacıgıma yapıcam büyü...
Cevap sahibi+1 yılla hani evli adamlaydın sen koca nerden cıktı
Yengeç+1 yılooo benim bir gecem bir gecemi tutmaz onu bıraklı ooooo kaç gün geçti simdi eşi hamile adamları cayartıyorum evime alıp neyse...
Cevap sahibi+1 yılbelli senden de bu beklenir zaten
Yengeç+1 yıldaha neler yapacam laaan göstericem insanlara
Cevap sahibi+1 yılsen önce bakırköyü görcek gibi duruyonda hadi hayırlısı :D
Yengeç+1 yılkacarım ki ordanda kacarım cehennemden kactıgm gibi
Cevap sahibi+1 yılsenin kafa kaçmış beyin terketmiş seni :D
Yengeç+1 yılcok bkelersin
Boğa+1 yılsabah sabah ne güldüm şu yorumlara :)) Bu kız liseli değilse bende bir şey bilmiyorum maytap geçiyor :)
Cevap sahibi+1 yılyok hasta bu hasta :DD
azına nıcar yanı sadece cezalandırsa ıyı gene yahu bu neyın kafası arkadaslar yıllardır alkol ıcerım bole bı kafa ben yasayamadım brakcam ben alkolu ya
00 YorumlaBu işlerin içinde olduğuna göre anlarsın sana bir şey sormak istiyorum. Benim önceden başıma birşey geldi. Üstümde bir büyü olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim ?
04 Yorumla- +1 yıl
Önce bir kursun alıyorsun kendine. Sonra bu bulasık süngerleri var ya, onların yesil kısmından biraz kesip, kahve fincanı icindeki kaynar suyun icine atıyorsun. Aradan 5 dk. gectikten sonra ikinci olarak kibrit cöpü atıyorsun icine. Bu arada su fokurduyo olması lazım. Yani kaynaması gerekmekle hala.
Daha sonra ceviz yapragını eline alıp bir güzel eziyorsun, parcalayıp ellerinin icine, alnına ve ayaklarının altına sürüyorsun. Kokusunu hissedene kadar sür.
Daha sonra da bir iki dk bekle. - +1 yıl
Beklerken sırayla sunları tekrarla icinden; Aguamenti, Kexpensia Kedavrum, Liberacorpus. Her birini 3 kere söyledikten sonra. Tuvalete gidip idrarını bir kaba isiyorsun. O kabın icindeki idrarın icine daha sonra o ilk suyun icinde kaynattigin bulasık süngerinin yesil kısmını ve kibrit cöpünü atıyorsun. Daha sonra o idrarını bir daha kaynatıyorsun,
Burası önemli!
Eger, idrarın kaynadıktan sonra kırmızıya dönerse, lanetlenmissindir demektir. Vede pis kokuyorsa. - +1 yıl
Eger kokusunda ve renginde bir degisiklik yoksa, gecmis olsun. Sapa saglamsın..
Yengeç+1 yıl@FiftyShadesD4RKer cidden var mı bole bisiyhy
+1 yıltanrı seni cezalandırmamaz ama Allah bunun hesabını sana kesin sorucak bu bir gercek
21 Yorumla
Oğlak+1 yıltanrıyla allah aynı anlama geliyo kepwlelwşeleğ
Keşke dediğiniz gibi basit olda bu işler :) kafa kaldırmadan saatlerce günlerce uğraşmak lazım Büyü için ayrıca parayla pulla ödenmez bunun karşılığı
11 Yorumla
İkizler1 yılMerhaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar GİZEM BİRCAN bu sitede bulunan en büyük dolandırıcıdır. Yok nişanlısını döndürmüş, büyü değil denmiş , köpek gibi süründürüyormuş falan filan. Günaha girmeyin diye yazar , kime yaptırdın diye soranlara özelden mesaj atar. Açık açık reklam yapmıyor, siteden atılacağını biliyor çünkü. İnsanlara özelden mesaj atıp dolandırıyor. Ortağı OZAN denen biri. İnanmayanlara da her türlü kanıtlarım, tüm yazışmalarım duruyor. Her yere yazacağım bunu. Site yönetimine de duyurulur!!!
00 Yorumla
+1 yılAc iki din kitabi oku din kitabinida gectim ac Kuran'ı Kerim i orda buyu hakkindakileri oku...
00 Yorumlakafayi mi yedin ac ayet hadoslri oku bak buyu yapnin hukmu nedir! musrik oldunşu annecissin tevbe et allah sirkini affetsin . bu kadardami dinden uzaklstik yaziklar olsun
00 Yorumlaherkesin mutlu oldugunu görmek için yaptıgın hersey aslında yalandan ibaret
bunu böylemi kabullenmek istiyorsun
yasadıgın hersey ısmarlama
ısmarlama hayatlar yasıyorsun cok yazık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bikere büyüden önce ´´allahutealaya´´tanri diye konusma tanri diye hiristiyanlar kulanir ´´ALLAH´´diye konus
01 Yorumla
Balık+1 yılHiristiyanlar tanri demez
Ingiliz god der alman got der herkes kendi dilinde soyler. Tanri yaratici demektir. Neden gocunuyorsunuz tanri kelimesinden. Kök-Türkçe olan tengri kelimesinden gelmistir. Ayrica allahuteala diye yazilmaz. Allahü teâlâ diye büyük harle başlanarak ayri yazilir.
+1 yılVermiş vereceği kadar daha ne cezası verecek. baksana faldan büyüden medet umar hale gelmişsin :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne büyüsü yaptın ne tuttu ?
dinden çıkarsın büyü yaptığında zaten08 Yorumla
Yengeç+1 yılbiliyorum erken uyanmak için sözler söylemiştim bide igrenc bazı seyler var anlatmasam daha dogru...
Cevap sahibi+1 yılerken uyanmak için mi büyü yaptın yani
Yengeç+1 yıledd
Cevap sahibi+1 yılçalar saat alsaydın ya iyimisin sen normal misin yani ?
Yengeç+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhııı belli belli
Boğa+1 yılYa bu kız rol yapıyo salağa yatıyo ya da kafayı yemiş akıl ve ruh sağlığı hastanesine yatmasını lazım.
Cevap sahibi+1 yılbana cidden hastaymış gibi geldi ama emin değilim canım yaa
Astroloji & Burçlar konusunda 535 cevap paylaştı. Sacma sacma seylere ihtiyac duyman ayri bir sey zaten
01 Yorumla
Yengeç+1 yılBikere gercek sacmalık degil
Gizli Üye(36-45)+1 yıltanrıyı bilmem de Allah'ın gazabından korksan iyi olur
12 Yorumla
Yengeç+1 yıleff
Cevap sahibi+1 yılhınk?
büyü salaklıktır.
acizlerin başvuracağı bir şeydir.
az özgüven lütfen:D20 Yorumlabüyü ve büyü yapanlar a iyi gözle bakılmaz benim bildiğim tanrıya inanıyosan bırak bu işleri
00 YorumlaKk birincisi ne tRz bir büyü cinlerle ruhlarla mı yoksa muskalarlamı sen seç sana ben bir kitap yollarım türüde seç (kara büyü) yoksa anadoludakı gibimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılŞu hayatta en çok korktuğum insan tipi
Bknz: CAHİL11 Yorumlaölüm büyüsü yapan aranıyor diyen olursa sana yollayacağım
00 Yorumla
+1 yılyok seni mükafatlandırır kızım bana da yap ne istersen
izin veriyom valla kullanabilirsin beni :))10 Yorumlaah seni ben bir yakalarsam öyle bir cezalandırırımki bidaha hiç büyümüyü yapamassın çünkü ihtiyac duymassın bitanem
10 Yorumla
+1 yılBüyü gibi sacmakiklara inanip yapmaya calisman ve gerçek olduguna inanman imansiz oldugunu gösteriyor once sehadet getir
01 Yorumla
Boğa+1 yılhey lanetlenmiş domuz büyü gerçek allah bunu kuranda açıklamıştır
voodoo büyüsü mü? voodoo büyüsüyse benim bir kaç tecrübem var.Bi kaç arkadaşta yaptırıp öldü hiç ceza almadı.Bişey olmamış yani
04 Yorumla
Oğlak+1 yılHasta olduğu belli :D
+1 yılSenin kazan sabah aksam kayniyordur desene sjskslsjk
00 YorumlaPeki banada yardım edermsn rica ettsem cok zor durumdayım valahı zorl evlendırılıyrm😔yasım dah kucuk
00 Yorumla
+1 yılmüslümanların tanrı kelimesine bu kadar takılmaları beni üzüyor :((
06 Yorumla
Yengeç+1 yıltanrı genel addır
Aslan+1 yılgel de anlat bebeğim.
Kova+1 yılAllah arapça bir kelimedir Tanrı ise türkçe ikisininde bir anlama denk gelir yani Tanrının kullanımında bir sorun yoktur bunu edebiyat hocam söylemişti
Aslan+1 yılgel de anlat çiçeğim.
Yengeç+1 yıldogru söylüyorsun...aynen öyle !
+1 yılnasıl yapıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz lütfen
13 Yorumla
Boğa+1 yıl@ahzarsin BANA YARDIM EDER MİSİNİZ BAGLAMA BÜYÜSÜ İSTİYORUM
selam senden birsey istiycem yaparmisin bana ucretsizz hem kurtarmis olursun beni lütfennnnn
00 Yorumla
+1 yılbende bu yolda ilerliyorum acaba nasıl yaptığınızı nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz
00 YorumlaBana ozelden yazar mısınız buyucunun numarasını kızım cok hasta onu tedavi etiricem
00 YorumlaBenim içinde büyü yapabilir misin? İnstagramım @erikanatawa
00 Yorumlabanada yardimci olur musun balmumu buyusu yapmak istiyorum ama nasil yapacagim
012 Yorumla
Oğlak+1 yıl@gzm_oztrk bana da yardım edin nolur mesaj atamıyo bana yazarmısınız
Terazi+1 yıl@Sultansultansultan bende buyu yapmak istiyorum bildigin bir seyler var mi yardimci olabilecek
Oğlak+1 yıl@gzm_oztrk bana yardımcı olurmusun
Oğlak+1 yıl@goksellwtek bende arıyorum
Terazi+1 yıl@Sultansultansultan kasik buyusu yapmak istiyorum ben internetten okudugum kadarini yapicam sanirim
Oğlak+1 yıl@goksellwtek bana sağlam hoca lazım bağlanması lazım çok yoruldum
Balık+1 yıl@Sultansultansultan tkp isteği attm iknzde takip edrseniz yardmcı olrm
Oğlak+1 yıl@gzm_oztrk ben takip ettim seni de mesaj Atman gerek
Oğlak+1 yıl@gzm_oztrk canım lütfen bana yardım çok ama çok ihtiyacım var nolur
+1 yılAl sana tavsiyem bu 5454431826 umarım yardımcı olur
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılcok sacma tuttugu olmusmus buyu dıye bırsey yok
05 Yorumla
Yengeç+1 yılyoo
Yay+1 yılyap bana ozaman tutsunda goreyım hadı
Yengeç+1 yılsoyut olmaz ki sözle falan olmaz senin kılını,saçını ve ya paraziti almak gerek
Yay+1 yılverıyım kıllarımı :)) sorun degıl korkcammı sanıyosun sımdı bu sacmalık ıcın
Yay+1 yılne oldu sesın cıkmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne çeşit trolsün kız?
51 Yorumla
Yengeç+1 yılkendi tipine bakmadın canım glaiba kaybol
+1 yılKendi yapabileceğin birşey değil
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah uzak etsin büyüden medet uman insanlardan
00 Yorumla
+1 yılTövbe et.Büyü yapmak da yaptırmakta günahtır.
10 Yorumlanasıl ve ne için büyü bu?
00 Yorumla
+1 yılTanrına bağlı. Senin tanrın kim?
22 Yorumla
Yengeç+1 yılharos.
İkizler+1 yılOna sor..
Tövbe estağfurullah yahu..
10 Yorumla
+1 yılkolay gelsin handemarryngihe
00 YorumlaTabikide cezalandırılırsın..
12 Yorumla
Yengeç+1 yılneden biliyrsn