Merhaba ben 23 Ağustos doğumluyum bazı yerlerde başak bazı yerlerde aslan gözüküyorum hangisi olduğumu bilmiyorum, aslında aslanın özelliklerini taşıyorum fakat emin olmak istiyorum ama maalesef bazı siteler 23 ağustos burcu farklı gösteriyor aslanı 22'de bitiriyor bazıları ise 23'de ve bu benim çok sinirimi bozuyor eminim benim gibi sinir olanlar da vardır bilen varsa 23 ağustos ne burcu söyleyebilir mi ya? 23 ağustos hangi burç sizce?23 ağustos hangi burç
Aslında her sene aynı tarihlerde ve saatlerde burç geçişi yaşanmadığı için böyle oluyor. Yani saatlerle fark olacak şekilde oynamalar oluşabiliyor. Bunun içinde senin doğduğun anda güneşin kaç derece hangi burçta bulunduğuna bakmak gerekiyor. Yani doğum haritası üzerinden bakmak lazım.
23 Ağustos gününde doğmuş olan kişiler Başak burcudur. Başak burcu 23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğanları kapsar. Aslan burcu 24 Temmuz ile 22 Ağustos arasını kapsadığı için sen Başak burcu oluyorsun.
Başak burcu olumlu özellikleri nelerdir?
Temizlik ve titizlik
Cana yakınlık
Giyim merakı
Esprili dil
Alçak gönüllülük
Başak burcu olumsuz özellikleri nelerdir?
Hastalık hastası
Aceleci
Kolay beğenmez
Aşırı meraklı
Titizliği bazen aşırıya kaçabiliyor
23 Ağustos ne burcu?
Soruna cevap verebilmişimdir umarım. Ben de başak burcuyum o yüzden ekstra ilgi gösterdim 😀
Ben de 23 Ağustos doğumluyum, Aslan özellikleri taşıyorum. Çoğu yerde Başak yazıyor ama çok eskiden okuduğum bir burç kitabında 23 Ağustos için Aslan diyordu. Yazarı da önemli bir astrolog Linda Goodman.
Benim de kafamı karıştıran bir hadise bu. Bazı yerler başak bazı yerler aslan burcu gösteriyor gece dogduysan aslan burcusun. Sınır burç deniyor astroloji de