Aşk Duası ne kadar doğru ki?

Gerek tarafımdan ve gerekse tanıdığım çevrem tarafından birçok kez denenmiş ve oldukça sahihtir. Okunan bu terkibin ardından matlubunuz karşı konulamaz bir hasrete tutulur. Eğer gözrmez duymaz ise çıldırır.

Bu terkibi okumak isteyen kimse, arabi ayın ilk 15 inde okumalıdır. Okuma rakamı 313 tür. Aşık etme konusunda 2 ay kadar tesiri ıspatlanmıştır. Öyleki en uzun süreli celbiyedir. Gece 12 den sonra okunması icab eder. Ve bir hafta (7 gün) aksatmadan okunmalıdır.

Okunacak esmalar şöyledir:

Ya Şemusa Ya Helyusa Ya Ğayyusa Ya Talyusa Ya Talmusa Ya Asbavitün Ya Hin ali şeddeyi tvekkelü bi akdi nevmi(Sevdiginizin adi) ibni (Sevdiginizin annesinin adi) fi muhabbeti(Kendi adiniz) binti (kendi annenizin adi)Haysü me kanet, elvahan elvahan elvahan, elacele elacele elacele, essaah essaah essaah.

Bu arada erkekler "ibni" yerine "binti" demek zorundalarmis!
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar, ben bunu buraya yazdiysam sebebi yaptiracagimdan degildir...ben büyüye felan asla inanmam...sadece bunu okudugum sitede hep dini seyler yaziyo. ben büyüye inanacak kadar salak degilim hele inancsiz hic degili...yanlis anlamayalim lütfen...

sorum sadece nekadar dogru veya sacma onu ögrenmek!
Güncellemeler
+1 yıl
ya bakin arkadaslar, ben büyüye asla inanmam, ama dua tabiki inaniyorum...yukardaki yazi alintidir...büyüye inandigim dan degildir asla ama dua yazinca iste yukardada belirttigim gibi, kafa karistiriyo...hic büyü felanda yaptirmadigim icin dogal olarak, yukadaki gercek bi duami yoksa sacma bi yazimi bilemedim...aslinda tam bilgisi olanlar bu konuda sadece bunun uyduruk bi yazi oldugunu söylese yetecek...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar
Aşk Duası ne kadar doğru ki?