sorum sadece nekadar dogru veya sacma onu ögrenmek!
Aşk Duası ne kadar doğru ki?
sorum sadece nekadar dogru veya sacma onu ögrenmek!
Siz bunlarda esma okunuyor diye günaha girmediğinizimi zannediyorsunuz ?
Bunlar İmtihandır DUA diyorsun bu BÜYÜ olmuyor mu ?
Dua dediğin benim bilgiğim ALLAH a edilir verip vermeyecegı beklenır bu şekil tılsım halinde okunup ben gunaha gırmıyorum denmez.
Kişide olmayan bir duyguyu onda oluşturuyorsunuz Bu kaderin bir kısmına müdahaledir Şirke girer haşa anlıyormusunuz ?
Bu Esmaların ve Ayetlerin imtşhanıda bu yönde zaten bakalım kim bunları iyi ve temiz işler için uygulayacak ve kim bu işin sırrını bu şekil adi işlerde kullanacak.
O dini şeyler yazan siteyede güvenmem ben Aşk meşk duasınada
Diyeceksin ki ne bu şiddet Şuan bu durumu yaşıyorum şerefsisin birinin bana yaptıgını bılıyorum bir Seyitten öğrendim ve çok zro zamanlar geçiriyorum uyku sıfır ama sor bakalım dua okumus dıye sevabamı gırmıs ona hakkımı haram ediyorum cümleniz şahit olunki benim hakkım bu gibi şeyler yapan tüm insanlara haramdır.
Hakkımı almadan büyücüleri, Duaları ALLAH a yaklaşmak yerine abuksubuk işlerde kullananları Asla ama asla hakkımı alana kadar cennet kapısından içeri sokmıcam inşaALLAH ALLAH kulunada böyle bir güzellik veriyor işte çok şükür ...
ben bu yazi icin özür bile diledim...lütfen daha fazla uzatma olurmu...sildirmeye calistim ama silinmedi...senin o yukarda yazdiklarinda ben haberdarim ama yine hatirlattigin icin sagolasin...
yok. önemli degil...kalbimde kirilmadi.:).benim hatamdi zaten öyle bisey dua sanip buraya sormam..ama neyse gecti artik...cika cika cin seytana dua cikti tövbe tövbe...
ya bosver akadasim aslinda o insani Allahin karsina cikipta istemek bile günah ama naparsin iste bi cahilliktir yaptik...istemeyerek, bilmeyerekte olsa onun yüzünden günaha gireyazdim...degmez!
Sanada hayirli sabahlar! :)
sende öyle...beni baya bi laflarinla tekmeledin ama olsun:) Yinede iyi birine benziyosun :)
haha ya okadar tekmeye karsi bi tas cok mu Allah�ini seversen:)
Dur ekleyim de git de yat bari:)
Tamam bir iyilik yaptığını düşündün duayı koydun sevipte kavuşamayanlar adına belki ama sık sık güncelleme yapma istersen ... Bunlara da inanma ..O kadar çok bildiğim var ki bir gece de binlerce dua okuyup tesbih çeken istihare duası okuyup uykusuna yatan ...
Eğer gittiyse bitmiştir , eğer dönerse bu onun bileceği iş ..Dönüşünü duayla büyüyle sağlayamazsın ,Hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmen yeterli ,bu kadar uğraşma ...
Artık millet kendi aşk ilişkisine Allah'ı karıştırır oldu :)
Sende lütfen ask kategorisine biseyler yazdim ona bi bak lütfen!
Valla denk gelirse okurum özellikle aramam ..
Özellikle arama zaten...yazida bu konu pekistirmiyo öyle zannetme...sadece özür diliyorum
Bunlar esma değildir. Yazmış olduğunuz bir cin davetidir. Dua değil, büyü kategorisine girer. Yapılması günahtır. Şemusa, Helyusa.. vs.. bunlar davet ettiğiniz cinlerin isimleridir. Uygulamayı gece yarısından sonra anlatıldığı gibi yaptığınızda bu arkadaşlar bulunduğunuz ortama gelirler. Gönderdiğiniz kişiye uykusunda telepatik olarak müdahale edip onu uyutmaz, sürekli sizi düşünmesini sağlarlar. Ama bildiğim kadarıyla bu uygulama yapılmadan önce kendinizi korumaya almak için okumanız gereken dualar vardır.
Ayrıca uygulamayı yaptıktan sonra onları bulunduğunuz ortamdan gönderip istediğiniz kişiye gitmeleri için okunması gereken bir dua da var diye biliyorum.
Aksi taktirde sizi rahatsız ederler, uyuyamayan siz olursunuz.. onları geri gönderemezseniz başınıza musallat olabilirler.. kafayı yersiniz.. çok tehlikelidir, havas ilmidir.. Cinlere hükmeden Peygamber Hz. Süleyman'dan kalma bilgilerdir.. Kesinlikle bulaşmayın..
duaların sırrını çözmüş bir üye..sen yakında büyüde yaptırırsın...
benimde dün bir dergide hafızayı kuvvetlendirme duası dikkatimi çekmişti misk safran ve gülsuyu karışımı ile verdikleri duayı yazıyorsun porselen tabağa zemzemle yazıyı silip suyu içiyorsun.. deniyeceğim bi ara..
ben niye büyü yaptirayim ya...tesadüf gördüm ve dua felan diyince...biraz karisti aklim
cok sükür inaniyorum ve hic bi süphemde yok büyü hakkinda:)
hasa ya valla beni iyice ateist yaptiniz...dualar demedik uyduruk diye :) Büyü zirvasini kastetmistim aslinda:)
hmmm evet hayirlisi olsun :)
Cevap
10Cevap
Ben büyüye inanmam diyorsun ama bak buda senin cümlen hayırdır
Gerek tarafımdan ve gerekse tanıdığım çevrem tarafından birçok kez denenmiş ve oldukça sahihtir.
ne sahihtir kızım ne sahihdir ? Bırakın bu işleri bırakın ahirette ALLAH a yakınlık için çekmediğin bu esmaların hesabını veririsin bu büyü değil sanma sakın
ya sacmalama bilmeden de konusma, o cümle benim degil alinti...iyice oku anlarsin okey...tövbde tövbe yaaa
Kendiniz olun kendiniz bu şekilde en fazla iki ay sevilirsiniz ne acı size kalbınde sevgısı olmayan adamın sahte sevgısıne muhatacsınız tıpkı sahte sevgımle yetınen o adam gibi yazık cümlenize çok yazık çelişmişsin bütün sözlerinde hem bılmıyorum deyıp hem tarafımdan denedım demişsin çok sevılıyorsunuz ama kalpten degıl be canım
senin bu yazdığın aşk duası değil büyünün ta kendisi..allahtan iste böyle Kuranda bile adı geçmeyen saçmasapn şeylerle nasıl allahın huzuruna çıkacaksın. illada çok çaresiz kaldıysan abdest al ve 2 rekat hacet namazı kıl,ellerini aç ve dua et iste.böyle saçmasapan şeyler ters teper başına türlü türlü iş gelir mahfolursun,böyle şeyler kimse inanmasın,şirk koşmak gibi brşey bu.
güzelim ben bunu yaptirma felan pesinde degilim lütfen soruyu iyi oku ok
Tutacagini bilsem bile yapamam korkarim ben oyle seylerden.allah a dua et hayrlysa nasip eder.degilse de seni ondan korudugu icin sukret.bu kadari kafi bence.seni suclamyorum buarada.yanlis anlamayasin.
ya iste bak dua ile büyünün arasindaki farki bilmek lazim...tabiki bende böyle bisey yapmam aslinda ben edersemde sadece ondan kurtulmak icin ederim...bana rest cekmis birini ben büyüle bile kendime asik etmeye calismam, ki, büyü benim icin hicbisey! Seni yanlisda anlamadim ama galiba ben baya bi yanlis anlasildim:)
Bnce doğal yollardn sevgiye yönelsek daha iyii olucak bu bahsttğn aşk duası nekadr doğru orası muamma !
eger dercekten ask duasi diye bi dua varsa, neden dogal olmasinki...maalesef benim bu konuda tam olarak hic bi bilgim yok, o yüzden ortalikta biraz karisti
yok bundan sonra cikmaz ya artik...sacma oldugunu ben yine belirttim:))
cikmaz cikmaz...bu soru kaldirticam ama bi türlü olmuyo;)
hee valla en sonunda kendimi gizledim ama bilen yine biliyo haha sanki is yaptik:)
Hmmm evet haklisin ;))
Aşk duası diye geçen çogu sey tehlikelidir ben profesyonel bırıne yaptırmıstım kalp ısındırma ıslemı ayetlerle yapılıyor
bunun ne olduğun burada neden soruyorsun. hiç kimse anlamaz ki... çok ilginç.
ben sadece bunun bi dua olup olmadigini soruyorum...bunda anlamayacak ne var ben anlamadim.
sen her okudugun duanin tam olarak türkce ne manaya geldigini biliyomusun? Bide o yazi her neyse iste benim kafama sadece dua yazdigi icin takildi..Allah Allah yaa
Türkçe meali ne bu dediklerinin bişi anlamadım ki :) tıklayarak olanı yokmu :D
Allah(c.c) böyle insanları sevmez.
öncelikle her duaya başlamadan önce "Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla" diyerek dualarımıza başlarız. : )
ya tabiki öyle hic süphe yok, ama bu tür seyler okadar varki, ben sahsen nekadar inanirsam inanayim, aklim karisiyo. yanin büyü yönünde demiyorum tabiki...
Evet evet...Allah�tan cabuk buldum yaa ;(
Kime atacam yaw..
ona attim mesaj zaten...cevab gelmedi daha
tamam oldu, sagol...
%100 çalışıyor. One night stand versiyonu varsa paylaşın lütfen.
Dalga gecme, olurmu!
Peki.
Yazinin sonunda ''memnun kalmazsaniz 30 gun icinde iade!'' yazisini gorecegim sandim.
Yok öyle bisey.
Ya b s g yaa !
küfrettireceksiniz insanları.
Adam gibi normal yollardan ne yapacaksanız yapın
yok dua yok büyü.
küfredeceksen sen s...git! Oldumu...yok adam gibi cevap vereceksen..buyur
Allah sizi ıslah eylesin !
Böyle bos konusma ve yeni biseyler yazdim...ona bak ve tekrar bana yaz, ok!
Gönül ilişikilerine Allah'ı karıştırmasan !
Hani sırf sen seviyorsun diye birini tutup sana geri göndermesin.
Ya kimi karistirim...seni mi?
Kendin halletmeyi dene !
Ayrıca dua denilen şey, kulun ihtiyaçların için yaradana yalvarışıdır. Ve emin ol O türkçe de biliyor. Sen gerçekten gönülden istiyorsan sana cevap verecektir. Hemde konuşmadan anlayacaktır seni. Bu nedenle anlamını dahi bilmediğin birşeyleri söylemenin bir manası yok
yoo ben kendim felan halletmeyi denemicem...bidaha söylüyorum, eger iyi okusan benim o soruyla neye ulasmak istedigimi anlardin...bide simdi bütün bunlari sana izah erme yerine, yeni bi yazi (Soru) yazdim bu konu üzerine...bi oku andan sonra bana yazmana gerek kalmayacak emin ol...
Gecen sene denemstım dgru bu uygulama sımdı aynı kusıye tekrar okuyorum fakat ben bunu netten bulmadım biri tarafından okumam ıcın verilmişti ben dua Zannediyordum olmadıgınıda buradan öğrendım
çok şükür inançlı biriyim ama böyle şeyler bana olumlu gelmiyor ya adamın ya da bayanın bir sevdiği varsa büyü gibi geldi bana
Yaaa settaaaaar settaaaaar huuuuu
Bu dua değilde büyü gibi duruyor
valla öyle mi dersin ,bilemedimki...
zaten yok efendim şuna karşı şu buna karşı bu diye bir olay yoktur bence.
Allah'tan neyi istiyorsak onu dilimiz döndüğünce kendi halimizle dilemek varken bu tür anlamını bile bilmediğimiz birkaç arapça kelimeyi söylemek ne kadar samimi olur tartışılır.
ilk defa duydum böyle bişi işe yararmı gerçekten
Ya yok sacma bu soru ve iceriligi...bosver sen o dua degil cin seytanin isi
ben bütün oradaki yazdigim seyleri geri aliyorum
O zaman herkes okuyup sevdiğine kavuşur. Saçma.
aşk duası mı varmış?
Bilemicem iste bende sastim kaldim...tesadüfen gördüm ben bu yaziyi
saçma,
... Ya sabır !
arabı ayı ney?
valla heralde bütün oniki aya arab ayi deniyomus
yani mesela bu ayin veya bidahaki ayin 15 gibi
hahahahah
denedim doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar