`Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil` demiş Fuzuli. Peki siz böyle bir durumu yaşadınız mı?
Birçok durumla karşılaştım ama yine de susmadım illa ki söyledim, ya siz?
Birçok durumla karşılaştım ama yine de susmadım illa ki söyledim, ya siz?
Sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim. Sevgili olduk. sonra istemeden birbirimizi kırdık. Ayrıldık. Uzun süre konuşmadık. Hala onu seviyorum. Tanışma yıl dönümümüz de konuşmak istedim. O istemedi. Yani söylesem tesiri yok, sussam gönlüm razı değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. İlk sevgilim olduğu için unutamıyorum... :/
Haksızlık gördüğüm her yerde konuşurum. Yoksa rahat edemem ama bazı durumlar oluyor ki konuşamıyorum. Mesela kardeşi gibi sevdiğim iki arkadaım tartışınca araya girmek istemiyorum. O zamanlar aklıma şu ünlü söz geliyor: Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler. Ağzına dolar. Sussan acıtır, konuşsan kanatır.
susmak bir erdemdir. ben bazi durumlarda susmayi tercih ederim. kötü durum ,huzursuzluk yaratmak istemem cünkü. hayat bunlar icin cok kisa.
sanki söylesen ne degisecek ? bence önce bunuda düsünmek gerekir
Ben yasadım. Söyledim söyledim söyledim söyledim söyledim, anlamadı...sustum...
Cevap
10Cevap
Evet çok sık yaşıyorum bu durumu söylemediğim zamanlar daha çoğunlukta çünkü tesiri yok değişmiyor,sustuğumda ise içimde bir yerler ayaklanıyor onlar bana ben onlara söylenip duruyoruz,söylemek lazım kafasına vura vura ama acıta acıta ama ben usandım artık istemiyorum..Ne nasılsa öyle kalsın büyümesin küçülmesin yeter..
Şu an sinirle yazıyorum. 1 saat önce tartıştım bir kadınla ve düşünüyorum da sussam tartışma olmazdı, bu kez de kendimi yer bitirirdim...
Politikayla ilgili tavırların kaynağını da oluşturan bir sözdür bence günümüzde.
Kastedilen şey 'anlaşılamamak' iken 'anlamazdan gelinmek' noktasına varmıştır. Anlamı arta arta geleceğe doğru giden nefis bir söz...
benim dolabımda yazar bu söz... altı yıl önce böyle davranmak zorunda olduğumuz biri söylemişti gerçekten ne kadar zaman geçerse geçsin ne zaman duysam canımı acıtabiliyo bu söz
sustum çünkü anlaşılmadığımı düşündüğümde susmam gerekiir. çünkü konuşursam ve anlatamıyorsam fiziken rahatsızlanırım bu yüzden susmak güzel
fazla düşünmedim. beğenmemek hakkın...
sustum..keşke susmasaydım diye düşünmedim değil ama herşeyin bi nedeni vardır susmam gerekiyomuş demekki ozamanlarda
aynı durumdayım söylesemde birşey fark etmeyecek diye düşünüyorum..
sadece ben daha fazla üzüleceğim..
evet tam böyle bir şeyi geçenlerde fikrini söylerken henüz saygı çerçevesi içerisinde kalmayı öğrenememiş birisiyle yaşadım maalesef.
Ben susmam, çekinmem, söylerim. Şimdiye kadar hep söyledim. Yine de söylerim...
söylediğimde tesiri olmadığını bileceğimden gönülü razı ettim
hayır yasamadım cunku ben ıcıme atmam dırek solerım karsımdakı kım olursa olsun :)
Ben çok yaşıyorum o durumları diyebilirim bazen söylerim bazen susarım
Çoğu kez o durumla karşı karşıya kaldım. Kimi zaman gördüm ki bunu yapmak en iyisi.
bende söylüyorum söylemeden en fazla bi sene bekledim
bende böyle bir çok duurmla karşılaştım .. zor oldu ama sustum !
bende sustum çünkü konuşssam anlamazdı sevmiyodu çünkü ne konuşucam ki
Çooook... Söylesen ne olacak boşa gidecek ama gönül razı olmadığı için gösteriyorsun tepkini
sustum cogu zaman.. ama icimde icimi yedi yani... :(
Bilinmezlik iyidir. Susmak bazen her şeyden iyidir.
Ben de karşılaştım ama illa ki söylerim diye bir durum söz konusu olamaz. Karşımdakine verdiğim değerle alakalı bir tavrım olur genelde..
Şuan bu durumdayım. Konuşsam anlayacak bir kişilik değil karşımdaki ama susmak da içimi şişirdi.
yaşadım birini sevdim artık saklamak istemedim söyledim ama birşey değiştirmedi
tam olarak benim şuanki durumumu yansıtıyor .
Hakedene söyledim, kimisine sustum..
sustum valla :(((( iyimi kötümü yaptım anlamadım
tsk ettim
sen bu cevabın nesini en iyi cevap seçtin merak ettim :)) sustum valla demesini mi?
cekebilirsin sorun olmaz torpil melankolia ya yakısmaz
valla rahatsız olmam hak etmedigim puanı niye alıyım ki rica ediyorum cekermisin
yaşadım ama umarım bu son olur..
evet, söylemek en azından rahatlatır.
Susmadım söyledim ama cidden de tesiri olmadı.
Evet yasadim..ama susamadim
bugün yaşadım :(
Yaşıyorum
Yaşadım.
yasamadım.
Yaşadım malesef.
yaşadım çokca.
Yaşadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar