bence öyle, neden bilmiyorum ama gerçekten komik erkekler bir çok kadına çok sempatik geliyo, sizce öyle mi?
veya erkeklere komik kadınlar sempatik geliyormu?
veya erkeklere komik kadınlar sempatik geliyormu?
Tabiikide...her şey karşılıklıdır..Dozunda oldukca diye de belirtmek gerekiyor...hatta altını da çizelim bu Doz meselesinin...Fiziksel görüntü sadece ilk anlar için geçerlidir daha sonra Karekter, kişilik ve Zeka gibi daha önemli olan ve daha ön plana çıkan konular değerlendirilerek bir ilişkinin süresi/ kalıcılığı ortaya çıkıyor...
Şair ne demiş " Ağır taş Yaerinde ağırdır..!" Bugünkiler ne diyormuş " Ağır ol , Adam sansınlae..1" gibisinden saymakla bitmez...kih..kih..kih..
Aslında kadınlar kendilerini yanında iyi hissettikleri erkekten hoşlanırlar, ki normal. İlla palyaço olmaya gerek yok
Sempatiklik ayrı yakışıklılık ayrı.Her komik yakışıklı değildir,her yakışıklı da komik değildir,komik olmayan herkes de yakışıklı değildir(biliyorum karıştı) :))Ama bence genel bir durum değil bu.
komiklikle cıvıklığı karıştırmayn sempatik gelir ama malesef onu yakışıklı yapmaz
Cevap
11Cevap
ikiside farklı kavramdır heralde, hiç güldürürken çok yakışıklısın diye bi tepki almadım, veya o kadar yakışıklısın ki gülmekten yarıldık diyende olmadı...
Yakışıklı olmasından ziyade komik olmasını tercih ederim.
Kızlar eğlenmeyi sever, erkekte eğlenceli ise, tabiki onunla zaman geçirmek daha hoş olur.
Fakat, bunun illaki aşk meşk olmasına gerek yok.
Samimi, sıcak, güleryüzlü ve eğlenceli her kadını; çoğu erkek sever ve hoşlanır. Aslında böyle insanları herbirimiz severiz toplum içinde.
sanmam o ayrı yakışıklılık ayrı. Gülerim en fazla bana sempatik gelmez.Komik kadınlarda erkeklere çekici gelmediğini düşünüyorum.
sempatik başka yakışıklı başka.ama komik erkekler haliyle sempatiktir yakışıklılığa pek tesiri yoktur yapılan esprinin :)
Evet komik erkekler yakışıklı erkeklerden 1-0 öndedir bana göre:):):
baskalarini bilmem ama.. bana daha cekici geliyor´komik erkekler.
Kadinlari güldürmeyi bilen erkekler herzaman kazanirlar :)
Sevdiğin yakışıklı buldugun erkekler komiktir
yoksa cem yılmazın neresi yakışıklı diyecğeim ama bir sürü yakışıklı diyen çıkacak diye korkuyorum
güldüren erkekler bayanların hoşuna gider ağlatan ise aşık edermiş.
Gülünçe insan mutlu oluyor o yüzden galiba komik olan kişi yakışıklı geliyor. :)
deryakuzusu oluyor komik erkekler :)) :))
Siz kaçın beni tanıdılar :)
Yakışıklı değil ama sempatik.
Soru id'leri tek olanlar senin, çift olanlar benim olsun o halde.
sohbette bana sordu bu soruya ne cevap verceksin iyi niyetlen cevaplamıştım
fikir benim olduğundan en iyi cevap!
Bie lusacan değilsin
@nikneym, sohbet çubuğu sonuna kadar dolu, gelen sevişme tekliflerini kibarca reddetmekle meşgulüm.
@overclocked6, çabalıyorum.
Bilmem geliyor mu? XDDD
Espri yaparken gülmeyen erkek.
Bundan sonra komik olacam
Cok fazla komik degil ama yerinde evet:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar