Annenizle Eşinizin Arasında Kaldınız Kimi tercih ederdiniz ...
Ben Annem derdim Sanıyorum ..
Ben Annem derdim Sanıyorum ..
Hayatta eş bulabilirsin birden fazla eşin olabilir. Ama seni doguran sana sutunu veren hastalaginda sabahlara kadar senin basinda bekleyen, her gece ustun acildimi diye seni kontrol eden seni senden cok dusunen ve seven annenin yeri ayri ,
Cok sevdigin geceleri onun icin uykusuz kaldigin, sadece bir dakika pencereden gorebilmek icin soguklarda kaldigin, onunla bulusmak istedigunde cocuklar gibi mutlu oldugun, onun yanindayken huzurlu oldugun, onu herkesten kiskandigin, ugruna olmeyei goze aldigin sevgilinin yeri baska...
Cocuga soru sormaya benziyor annenimi babanimi seversin...ikisinide iste...
Anne daha önde gelir muhtemelen. Çünkü sevgili başka birinedene ayrılıp sana geliyor. Tabii ki inanılmaz değer veririm ama annem kadar olamaz sanırım. Şöylr bir laf yerinde olur sanırım.
Gidene söylenecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelene de pek sevimemek gerek, çünkü o da başkasından geldi.
Baştan beri yanımda olan canından, kanından olduğum annem ilk sıradadır.
Annenin yeri ayrıdır o herşeye göğüs gerer ama eşleride görüyoruz yarı yolda bırakıp gidenler var boşananlar var kimin geleceği garantiki neden eş seçimi yapalım anne tabiki önemli o kutsal varlığın yerini kimse dolduramaz.
eşim olur inşallah ilerde
Cevap
5Cevap
Bir erkeğin Annesine karşı sorumluluğu asla bitmez ama, eğer erkek evliyse önceliği her zaman eşi ve çocukları olmalıdır. Çünkü evliliğin amacı zaten neslin devamıdır.
evlilik öncesi anne bir adım öndeyken evlendikten sonra eş bir adım öne geçmeli yoksa evlilik huzurlu devam etmez
Kaynana-gelin çekişmesi dünyanın en eski kavgalarından birisi. Ne dersek diyelim, güçlü olan kazanır:)
İkisi de çok değerlidir. Beni seçime zorlayan sebeplere göre karar verirdim.
ben şuan o durumdayım ya eşimi seçmek zorundayım ya da annemi allah kimseyi bu duruma düşürmesin eşim bana karşı çok sadık her dediğimi her istediğimi yapıyor ama annenin yerını tutmuyo tabı oyuzden bende annemı tercih edıcem çünkü mecburum...
mesafeyı koruya bılırsen her ıkısı ama ortadakı sorunlar ney ise ona göre tercıh yaparım şartlar neyı getırırse
kimse kimsenin önüne geçmemeli arada dengeyi mutlaka sağlamak lazım.
Tercih etmek mecburiyse annemi seçerm tabi ki.eş bulunur ama anne bitanedr,candır o
Ikisininde yere ayri olmali ki secim yapmak zorunda kalmayayim:)
annem ama Allah seçim yaptırmasın
annen mi ben mi diyecek bi eşim varsa boşarım, net.
evli değilim ama eşim tabiki.
Konuya bagli olur bu...
Ortayı bulmak gerek:)):):
Ikisinin yeri çok farklıdır
İkiside... anne konusur eş susar
susucak saygı mecbur
annemı seçerdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar