Ben böyle bakkala çıkıyorum bazen pijamayla bile çıkıyorum. Arkadaşım cıkmaz böyle utanırmış değil bakkala komşuya bile gitmez ben valla doğallıktan yanayım neysem oyum o millet görür rezil olurum vs vs millet için gösteriş iyi birşey değil bence doğru değil mi?
arkadaş herkes yakışanı giyer. yok tarzmjs yok seymus modaymis aayyy totosumun kenarı ben de böyle çıkıyorum dışarıya pijama terlik hatta babamın botunuda giyerim bazrn anneminde kardeşiminkinide hangisi rahatsa:D 5 dklik ekmek almaya gidiyoruz alt üstü birisi namahrem demiş hhahaha ona çök güldüm namahremden bahsediyor profildeki fotoğraf baya kapalı zaten :D guldurdunuz :D soran kisi adamimsin yürü beee ayni ben :D
23 yaşındayım daha terlikle bakkala gittiğimi hatırlamam. Gösteriş ile alakası yok. 8 yaşındaki çocuğun ne gösterişi olacak. Pijama ile de gitmem. Eşofman olsa neyse de pijama günlük giyilecek bir şey olsa dışarıda da giyeriz. O incecik kumaşın içinde çamaşırına kadar her şey ortada. Niye millet senin mahremini görsün ki?
şimdi şöleki kardeşim. tabikide gidilir terliklede pijama ilede. fakat şu var. sapıklar çok pijamadan donunun izi belli olur kalçaların belli olur. genelde bayanların buda hoş olmaz. ben bu açıdan istemem.
Mahallede hoşlandığım kızla annemin terliklerini giydikten sonra bakkalda karşılaşmışlıgım var benim yıllar önce😂 Beş dakika da olsa hazırlanıp çıkıyorum artık :)
geçen gnü dışarı çöp atmaya annemin 36 numara terlikleriyle çıktım üstümde siyah tshirt altımda eşofman vardı benim ayaklarım 46 numara nasıl yürüdüğümü düşün seke seke ben rezil oldum diye düşündüm mü ? hayır neden çünkü hiç 5-10 dk için giyinip süslenip saç baş yapamam kimse kusura bakmasın beğenmeyende gitsin one directionnn diye çığlık atıp vajinasını parmaklasın
Keyfine bak ben çiçekli pijamalarla gezen insanım orada burada görenler yadırgamıyorlar bile semtimizde baya genç, marjinal, entel kişilikler var hepside farklı tarz ben de böyle tarz yaratıyorum kendimce gider gelirim her yere insanları takan kim :)
Elbette, ya neyle gideceksin? Esas boya küpü olup gidenler rezil ediyor kendilerini... ''Evden makyajsız çıkmam'' diyen kızdan bir halt olmaz. Kendine gram güveni yok ki, anca boyayla kurtarıyor.
O bulunduğun yere mahalleye bakar Mahallede bakkal vardı eve çok yakın gece saat 11 de acaip canım puding istemişti pijamalarımın üzerine botları çektim üstüme hırka ile gittim bakkala bir kere 😂
En İyi Cevaplar