Mutsuzluk mu yoksa sahte mutluluk mu deseler hangisini tercih edersiniz?
#Wimpy

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sahte mutluluk. Ama hissettirmeyecek. Bazen mutsuz insanların masum yüreklerine aşık olduğumu söylerim. Aşk oyunu oynarım. Ama bana kapilmasin kalbini kirmayım diye bana inanmamasini sadece sevgi paylaşımı yapalım derim :) oyun gibi birbirimizi etkilemeye çalışmak.
Hep Matrix'teki kel adamın Matrix'e geri dönmeye çalışmasını düşünmüşümdür. Ben olsam döner miydim diye
Mutsuzlugu tercih etmem çünkü kendimi üzülmeye layık görmem. Sahte mutluluğu da almam. Kendi mutluluğumu kendim yaratırım. Güzel bir filmde, ya da sevdiğim biseyi yaptığımda.
Büyük mutluluklar peşinde olan insanlar bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda olur
en yalancı sahtekar ikiyüzlü insanlar bile sahta bir mutlulukla mutlu olamazlar... gerçekler iyidir acısı da çekilir...
Cevap
47Cevap
Böyle bir şansı var zaten. Cahile dünya güzeldir derler. Etrafında olup bitenleri anlamayan, herkesi iyi gören kötülüğe kafası basmayan insan mutludur. İnsanlar öğrendikçe acı çekerler en çok bilen en çok acı çeker her zaman.
İki seçenek var. Hiç biri demem uygun olmaz benim için. Sahte mutluluklar her zaman için geçicidir. İnsanı daha da mutsuz eder bu durum. Bu yüzden, mutsuzluk..
sahte mutluluk ne demek
insan ya mutludur ya da mutlu rolü yapan bir yalancı
ama o yalana inandırmak için bile bir miktar mutlu olmak gerekir
ben yalancılığı seçerim
İkisi de hormonsal bir şey daha doğrusu kimyasal ya da elektriksel her neyse işte sonuçta beynimiz hissetmemizi sağlıyor
Bunu entrika dolu aşk ilişkilerine çevirmezseniz eğer mutluluk :D
Değişir bence mesela sevdiğin biri sana çok özenmiş bir sürpriz hazırlamış ama sen sevmemişsindir o zaman sahte derim niye onu üzeyim ki yani
Mutsuzluk zaten bünye alışık mutlu olunca falan yadırgıyor bünyem cırcır falan oluyorum yaramıyor yani bana
Mutsuzluk her ikisini de denedim sahte mutlulkta daha çok üzülüyorum ben Cidde'n kalbim daha çok kırılyor
Genelde ikisinden de kaçarsın ve sadece bu ikisini yaşarsın. Her şeye rağmen mutlu olabilmeyi de bilmek önemlidir.
mutsuzlugumu. genelde içimde yaşarım. ama sahte mutluluk çok nadir gösteririm yani ama. insanları rahatsız olur. ona göre işte
Dunyada tek başına yaşamıyorsun ki. İnsanlar insanlari mutsuzluğuyla huzursuz etmemeli. Mutsuzluğunu kendi dunyanda yaşamak bence daha mantıklı
ikisini de kabul etmiyorum malesef. tek bir secenek var oda mutlu olmak. biz istemedikten sonra zaten olmaz
Mutsuzluk daha iyi. Samimi olmayan , yapmacık ne varsa istemem. Gerçek ne kadar acı olursa olsun tatlıdır.
sahte mutluluk komple mutsuz olmaktan daha iyi değilmidir. en azından sahtede olsa bir şevk güç verir gerçek mutluluğu bulma yolunda
Gerçek, gercegi bilip yuzlesmeyi ve neyle karsi karşıya oldugumu bilmek isterim hep... Yalanla ve sahte seylerle ilgilenmiyorum.
Sahte mutluluğun sonu gerçek mutsuzluktan daha vahim oluyor. Hiç bu sahte işlere girmeden babalar gibi mutsuz olmayı tercih ederim.
Sahte mutluluk. Zaten kolay aldatılan biri değilim, şüpheleniyorum. Bari öğrenene kadar bir müddet mutlu olayım.
Mutsuzluk iyidir ya.
Senelerdir mutsuzum, sahte ya da gerçek fark etmeksizin eğer mutlu olursam bozulurum.
Kısacası böyle iyi.
Mutsuzluğa bir zaman sonra alışırsın da sahte mutluluğun ne zaman seni kapı önüne koyacağı belli olmuyor. Sahte olan şeylerden yarar geldiği görülmediğine göre haliyle gerçeği kabullenip önüme bakarım.
Sahte de olsa mutlu olmak çok güzel sahtesine de razıyım...
Sahte mutluluk, mutsuzluk çok korkutur beni. Hepimiz de var o, mutsuzken bile sahte mutluluk saçmak
İki türlü de mutsuzum. İki farklı seçenek göremedim..
Mutsuzluğu tercih ederim. Mutsuzluk bile daha tatmin edicidir sahte bir mutluluktan.
gerçek mutsuzluğumu da p sahte mutluluğumu da bir arada yaşıyorum...
Hiçbir şeyin sahtesini istemem mutsuzluğum bile samimi olsun razıyım
birini tercih edip öyle devam etmek yerine, mutlu olmamın yollarına bakardım.
Mutlu olamadığımı anladığımdan beri kaliteli mutsuzluğun peşindeyim.
Sahtesini napim yaa gerçeklik önemli mutsuzum zaten devam.
Sahte mutsuzluk bir umut sanki.
Insan niye mutsuzluğun icinde boğulsun?
Sahte mutluluk da zaten içten içe mutsuzluktur. Dİrek mutsuzluk daha iyi.
Mutsuzluk. Sahte mutluluk sahte olduğu için ne zaman uçup gideceği belli olmaz
Mutsuzluk.
Sahte olan mutluluk günü geldiğinde bitecekse ne anlamı var o mutluluğa alışmanın.
Ben sadece mutluluk istiyorum sahte değil gerçek
Mutsuzluk istemiyorum
Mutluluk benim için Almanyadan gelen bir gün kalıp giden misafir gibidir
Mutsuzluk derim ama nedense hep sahte mutluluk oluyor olunca da 😇
Muhayyele güdülerim zayıf, doğruculuk ve netlik isterim.
Sahte mutluluk.%100 mutsuz olmaktansa %1 mutlu olmak daha iyidir.
Sahte mutluluk. Mutsuzluğu istemiyorum. Mutsuzluk, işkence.
Tercih etmeme gerek bile yok yıllardır mutsuzluk var zaten kara bela gibi ni bitmedi 😄😂
Sahte mutluluğa bile razıyım şu sıralar... Ama onuda çok görenler var...
Sahte mutluluk elaleme gercek mutluluk yasatmamak amaciyla
Her şeyi halının altına süpüren biri olarak , sahte mutluluğu tercih ediyorum.
Mutsuzluk reis. Sahte bakislar sahte guluslerden bize yarar gelmedi bugune kadar.
Ayni yola cikiyor ki sahte mutluluk diyeyim ama bazen kendim bile inaniyorum mutlu olduguma
Mutsuzluk tabiki öteki adı üstünde sahte yani kendini kandırmaktan başka hiç bir şey olmaz yani
Tabiki mutsuzluk sahte mutluluk anlık mutluluktur buda insanı bir müddet avutur sonrası hüsran
Herşeyin taklitinden uzak duruyorum. Mutlu değilsemde kafam rahat..
Mutsuzluk çünki sahte mutluluğun sonunda yine mutsuzluk var ve daha üzücü olabilir
Butun bunlari ogrendim ve artik geri donusu yok cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu
bir bitter alayim beni rahat birakin kahvemide alir giderim
Ama yine de sahte mutluluklarda yüzen bizler değil miyiz?
Mutsuzluk kötü bir şey hem de çok kötü ama her şeye rağmen mutluluk rolü yapmak zorunda kalıyor insan... en azından kafa rahat oluyor
Mutsuzluk iyidir zamanla bagımlılık yapar hissizlesirsin.
Sahte mutluluk agIzda kekremsi tat bırakır ben mutsuzluk alayım
Sahte mutluluk diye bir şey olamaz benim için. Uzun süre mutsuz da kalamam.
Yalandan mutlu olacagima ölene kadar mutsuz yaşıyayım daha iyi
gerçek olanı alalım biz
mutluluk ya da mutsuzluk
10 küsür yıldır mutsuzum. Sahte olan her şeyden nefret ederim.
mutsuzluk bnce en azından layıkıyla yaşarım 😂 o mutsuzluğu da
Gercekler cok acı bazen ınsan sahte mutlulukları ıster
Kendimi mutsuz olamayacak kadar çöl seviyorum kusura bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar