Mutsuzluk mu yoksa sahte mutluluk mu deseler hangisini tercih edersiniz?#Wimpy
Mutsuzluk mu yoksa sahte mutluluk mu deseler hangisini tercih edersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sahte mutluluk. Ama hissettirmeyecek. Bazen mutsuz insanların masum yüreklerine aşık olduğumu söylerim. Aşk oyunu oynarım. Ama bana kapilmasin kalbini kirmayım diye bana inanmamasini sadece sevgi paylaşımı yapalım derim :) oyun gibi birbirimizi etkilemeye çalışmak.
Mutsuzlugu tercih etmem çünkü kendimi üzülmeye layık görmem. Sahte mutluluğu da almam. Kendi mutluluğumu kendim yaratırım. Güzel bir filmde, ya da sevdiğim biseyi yaptığımda. Büyük mutluluklar peşinde olan insanlar bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda olur
Böyle bir şansı var zaten. Cahile dünya güzeldir derler. Etrafında olup bitenleri anlamayan, herkesi iyi gören kötülüğe kafası basmayan insan mutludur. İnsanlar öğrendikçe acı çekerler en çok bilen en çok acı çeker her zaman.
İki seçenek var. Hiç biri demem uygun olmaz benim için. Sahte mutluluklar her zaman için geçicidir. İnsanı daha da mutsuz eder bu durum. Bu yüzden, mutsuzluk..
sahte mutluluk ne demek insan ya mutludur ya da mutlu rolü yapan bir yalancı ama o yalana inandırmak için bile bir miktar mutlu olmak gerekir ben yalancılığı seçerim
İkisi de hormonsal bir şey daha doğrusu kimyasal ya da elektriksel her neyse işte sonuçta beynimiz hissetmemizi sağlıyor Bunu entrika dolu aşk ilişkilerine çevirmezseniz eğer mutluluk :D
Mutsuzluğa bir zaman sonra alışırsın da sahte mutluluğun ne zaman seni kapı önüne koyacağı belli olmuyor. Sahte olan şeylerden yarar geldiği görülmediğine göre haliyle gerçeği kabullenip önüme bakarım.
En İyi Cevaplar