Bakın simdi ben kimsenin en sevdigi olmadim. Mesela okulda biri sacma salak haraket yapar herkez ona gulumseyerek bakar onlara normal gelir en kotu sey olsa bile ama biz yapinca herkez tip tip bakar biseyler soylesirler. mesela arkadasim var benim okulun baslarinda cok iyiydik ayri siniflardaydik sonra siniftan 2 3 arkadasini buldu her gun sinifa gelio cagiran kiz artik onlarla takilir oldu sinifin onunden gecip cagirmadiklari oldu. onlar gidince nerdesin niye gelmedin der. Veya ilgi ceken birileri olamadik. Hele ben her yerde oturakli degilde cocuk gibi davrandim herkese kimseye yok diyemedim herkesi kabul ettim herkesle samimi oldum bu huyumdan nasil vazgecicem. Veya kimsenin sevdigi kiskanilan kisi yuzune tukurse bile samimi olmaya calisilan o size bir sey dese hemen mutlu olacaginiz kisi olamadik. Yukarda bir arkadasimdan bahsetmiştim. Bana deger vermesi benim yoklugumu hissetmesi icin neler yapabilirim. sevilen saygi duyulan biri nasil olabilir bana kendin ol demeyin lutfen nasil bilinen kibar oturakli bir kiz olabilirim. Herkezla samimi oldum baktim herkeze benle muhattap olmuyo fazla samimi durmuyor. Salak gibibherkese yalakalik yaptim ama baktimki deger vermeyeceksin atarlanacaksin o zaman sevecekler herkese icimi dokuyorum ozelimi anlatiyorum. Mesela birine bisey sorsam sanane kimseyi ilgilendirmez der veya tersler ama ben icimi dokuyorum Davranislarimi düzenleyemiyorum. Ne yaparsam benle ilgilenirler nasil herkezle muhattap olmam herkesi cok umursuyorum oturakli degilim nasim duzeltirim Yardim edin lutfen yukardaki yazdiklarima?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve birsey daha ekleyeceğim. bazi kisi vardir herkez onun yaninda gezmek ister grupca gezersini onun yaninda olmak ister herkez neden oyle olamadik?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer