Hangisisiniz ya da olmaya yatkınlığınız var yorumla belirtseniz
Sadistim
Mazoşistim
Switch (her ikisiyim)
Sahibim/Sahibeyim (efendiyim)
Köleyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne Sadistim ne Mazoistim sadece olmak istediğim kişiyim. Düşmanlarıma acımam acı çektire çektire öldürebilirim. Kanunlar olmasa. :D Sol gözümün gördüğü yok edilmelidir :D
Soruyu soran kişi sen hangisisin :D
Ha. Birinin emri altına girmekten nefret ederim :D
master of puppets
senin terihin nedir?
ohh good my little puppet
do u want to be a good girl?
ok little puppet
now stay on 4 legs my puppet
show me how cats walk puppet
yes u r my puppet little girl
check r DM puppet
Cevap
28Cevap
Herkes ruh hastası mı yani _?
8 yıldır BDSM dünyasında bulunan 5 yıllık reel deneyime sahip bir sadist master'ım.
İkiside değilim ancak kadınları hırpalamayı severim.(şiddet anlamında değil yanlış anlaşılmasın)
Muslimgirl sayısına bakılacak olursa çok fazla kölelik fantezisi olan kadın var.
Köle ruhluyum ama para için efendi rolüne bürünmüş çakma sahibelerden başka maalesef gerçek efendi en azından bu ülkede yaşamıyor
asırı derecede sadistim ve acı cektirmeye bayılıyorum sen mazomusun?
Her ikisiyim ama köle tercihim.
Siz?
Switch tercih eder misiniz? Biraz sert ve ayarı olmayan ama😊
Bence konuşmakta fayda var, Uygun görürseniz konuşabiliriz.
kölen olablrm fantazi olarak :)
Switch (mazo daha baskın)
Sadist
mazoşist imişim pardon..
Bilmiyorum daha pek aciga cikmadilar shd
Komik şeyler kafayı yemiş insanlar
Jokerim djks
Hiçbirisi
Acı çektirmeyi severim 🙂😊😎
sadist
Switch
hiç biri
Switch.
oda neki
Efendiyim. Kahpelerim var burda.
Ciddi misin la?
@hayatadayir evet. Bu kızda öyle ama bu sitede beş para etmez. Herkese yazıyor. iş çıkamaz.
Ya madem kölelerin felan var. Senden rica ediyorum şu fantaziyi bir dene. Hani bunlara ne kadar acı çektirip aşağılarsan hoşlarına gidiyor ya... Hele sen bir karışık kuruşuk şeyler ye mideyi hafiften boz. Yumurtalı sucuk üstüne süt üstüne dondurma ve kola felan. Mide iyice bir karışsın. Sonra köleni yere yatırıp ağzının orta yerine şöyle cıvık cıvık sıcak sıcak dumanı üstünde bir zıç. Gargara yaptırıp içir. Bakalım hala hoşuna gidecek mi? Bunu bilimsel bir deney gibi düşün.
@hayatadayir iğrençliklerden hoilanmıyprum knk
Tamam o zaman çatallarına incecik bir kesik at. O kadar ince olsun ki kanbile akmasın. Kağıt kesiği kadar hafif. sonra bu kesiğin üstüne bali sür. Bir gün beklemesini sağla. Sonra kölene yaptığım şeyden mutlu musun diye bir sor.
@hayatadayir ben canım istediğini yapıyorum sen burda boş yapma bir
Len biliyoz senin canının istediklerini. Deri külot giydir deri ayakkabı giydir bol bol yala. Olmadı jartiyerli don giydir al eline kırbacı meme uclarını tahriş et dur. En kötü ihtimalle gözlerini bağla yatağa kelepçele tokatlaya tokatlaya becer. Ben burada bilimsel bir olayı aks ettirmeye çalışıyorum sen nerdesin ben nerde.
Müslamanım
Köleyim
denyoyum
switch
HİÇBİRİ...
koleyim
sahibe zaten sadist oluyor, mazoşist de köle.
ayak fetis keyfs
Ikisde degilim
Hiçbiri
Bondage severim
Master here!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar