Yoruluyor insan yaşadıkların dan. Kırılmış ve incinmişdir düşünemiceğinden fazla derin yaralar almışdır. Herkesin yaşantısı aynı değildir. Mutluklar birbirene benzer ama acılar ayrı ayrıdır. Peki sizi insanlardan uzaklaşıp sizi kendi içinize dönmenizin sebebi neydi?
Sevgiyle kalın...
İnsanlardan uzaklaşıp kendi içinize dönmenizin sebebi neydi?
Çünkü beni benden iyi kimse anlamıyor. Ben artık mutluymuş gibi görünmekten bıktım ama mutlu olmadığımı görecek göz benden ve Allah tan başka kimsede yok. İşte bu yüzden hep kalabalıklar içinde yalnız kalıyorum. Çünkü içimde söylediğim şarkıya uygun en iyi melodiyi yine içimdeki enstrümanlar çalıyor. Orkestra harika ve tanıdık. İşte bu yüzden hep içimi dinlerim.
çünkü insanları teselli etmek o kadar kolay değil , teselli etmek için hep bir maske takıyoruz (gülen surat , üzgün surat , anlıyor gibi duran surat) ama aslında nasıl teselli olabileceğimizi bir tek yine biz biliyoruz ve kendimizle konuşuyoruz ; bazen tek başımıza altından kalkamasak da :/
bir insan eğer kendi içine kapanıyorsa ve insanlardan uzaklaşıyorsa insanlardan gördüğü zararlardan ve kötü davranışlardan ve daha fazla acı çekmemek içindir.
Kalabalığı, sesleri sevmiyorum. Bu, yalnızlık iyi, bu hal gayet iyi o yüzden sevdiğim bir şeyi yapıyorum. Kaçmak veya uzaklaşmak değil hatta tam tersi bu dönüş olur anca
kendini uyanık sanan şerefsizleri görünce öyle oluyorum ben. Kadınlarla kızlarla daha huzurluyum daha iyi anlaşıyorum erkeklerle işim olmaz. Selam bile vermek istemiyorum.
vladimir: sen de mutlusun ya aslında, itiraf et. estragon: neden mutlu olacakmışım? vladimir: tekrar benimle olmaktan. estragon: öyle mi dersin? vladimir: sen yine de öyle de, doğru olmasa bile. estragon: ne diyeyim? vladimir: mutluyum de. estragon: mutluyum.
...
vladimir: eyfel kulesi'nden el ele ilk atlayanlardan olabilirdik pekala. üstümüz başımız düzgündü o zamanlar. artık çok geç. bizi yukarı bırakmazlar bile.
küskünlüğümüz devam mı ediyor bilmiyorum ama sana birkaç şarkı göndermek istiyorum. o yüzden bana mesaj atabilir misin?
artık değişmek ya da değiştirmeye çalışmak yok. olduğu gibi kabul etmek ve onunla doyasıya eğlenebilmek için sarhoş gibi deli divane esrimek ve yaşamak var. lütfen.
seni seviyorum. inanabiliyorsan. bugün bir yaş daha değiştim.
Burnumun dibine kadar insanlar belli hayatımda en güvendiklerim en sevdiklerim. Diğer insanlara karşıdi uzaklaşmadım, zarar görmeyek mesafede yaklaşıyorum sadece hepsi bu.
Ağaca güvenebilirsin. Bilirsin ki elma ağacı elma verir, erik değil. Hayvanlara güvenebilirsin, çünkü aslan, aslan gibi davranır maymunluk etmez. Ama insana güvenemezsin. Zira o, yüzüne gülümserken arkasında hançer gizleyebilen tek yaratıktır..
En İyi Cevaplar