Sır tutmak, karşındaki kişinin özel durumunu bilipte sonsuza kadar susma sanatıdır. Her ne kadar artık bu sanatı icra eden kişiler bulunmasada. O sebeple sırlarımı bilen bir kişi yok.

Buda burda dursun.
#Secrets #Chevalier

#Secrets #Chevalier

Kişinin tek sirdasi kendi olmalı tabiki bazıları içinde tutamaz paylaşır bunun için de güven gerektiren kişiler bulmak çok önemli güvenilir bir dost olduğumu düşünüyorum :) tabiki sadece ben düşünmüyorum
O sır benimle mezara gider. :) İnsanların güvenini boşa çıkarmam o şekilde.
tesekkur ederim 😇
Mümkünse mezara tek git 😏
Zorundalık diyelim. Yoksa sır tutma konusunda iyi olduğumdan değil. En çok kendini tutmak zorunda insan. En ufak bir hatada hayatım değişebilir.
sır paylaşmak eş paylaşmak kadar kötüdür ve kimsenin sırları ile ilgilenmiyorum
Cevap
4Cevap
Benim saklanacak bir sırrım yok ama sır saklama dertleşme konusunda üstüme yoktur. konuşulan konuşulduğu yerde kalır. o sır o kişiyle iyi olsamda olmasamda benimle mezara gider
Ben kendim hakkında hic sır tutamam. Herseyi kankalarıma anlatırim. Ve bu yüzdende cok sorun yasadim. Ama baskasının sırrinı cok iyi saklarım
Arkadaşlarım bazen sirlarini söylerlerse saklarım bende.. güvenmişler ki diyorlar mezara gider benle sırları... 🙋 güvenmek hassas bir konudur...
Cok iyi tutarım o yüzden bircok kisi bana sırrını söyler
bu konuda çok başarılıyım. kimsenin güvenini boşa çıkarmam.
Sir makinesiyim bildikletimi anlatsam 3 kisinin komple hayati biter Neyseki dogru kisiye anlattilar mezara gidicek benle birlikte
Evet. Zaten ketum bir insanımdır. Sır saklamayı beceremeyip her şeyi öğrenmek isteyen insanlara da sinir olurum.
tek bir kisinin sirrini aldim bu hayatta o da benimle bir mezara girecek. ama keske bilmeseydim bazen altinda eziliyorum.
Her sır bana verilen bir emanettir. Onu hiçbir zaman açığa vurmam. Sakladığım özel bir sırrımda yok.
Sirrimi kimseye anlatman bana bir sirrini anlatan olursa kimseye söylemem.
Ne çok iyiyim, ne de çok gevezeyim bu konuda.
Ben kendime saklar yazarım.
Çok iyi sır saklarım😎
iki kişinin bildiği sır değildir..
2 kisinin bildigi sir degildir.
Evet hepsi bende
#Secretbeatris
Sır tutabilme de başarılıyımdır.
İki kişinin bildiğine sır degildir
Başarılıyım
Fazlasıyla ketumum..
İyi sır tutarım
Elbette var :D