Bu davranışı yaparsa kesinlikle hayatımdan çıkartırım, şu şekilde konuşursa bir daha asla konuşmam gibi kırmızı çizgileriniz var mı ?
Yoksa hepsini tolere edebilir misiniz ?
Yoksa hepsini tolere edebilir misiniz ?
haddii olmayan bi laf ederse çizerim
yalanı affetmem çizerim
yüzüme bakıp arkamdan konuşanı (hiç olmadı) çizerim
off ya benim liste kabarık neyse fazla huysuz gözükmek istemedim şu an :D
çizerim :D rahat ol
Samimiyetsiz ve bencil insanları hayatımdan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum. Onun dısında kalanların vardır bir açıklamaları çok katı değilim...
beni yok sayacak bir hareketi...
yada bunun devamı
2. şans veririm. önce konuşurum tabi neden böyle birşey yaptın ? ben sana kesin net birşekilde açıkladım senin nedenlerin neydi giderken ? hatta biraz daha açıklayııcı olayım ... oraya genellikle erkek bulmak için giden hatunlar doluyor ne işin var senin orda . arkadaşına eşlik etmen bir bahane değil...
yaparsa biter.çünkü başlarda böyle bir sorun oluyorsa ileriyi düşünmek istemiyorum
Cevap
1Cevap
her şeyi görmezden gelebilirim. ama içimden bir ses bu kişiyi boşver diyorsa boşveririm. ne yapsa bu değişmez.
saygısızlık-anlayıssızlık-kabalık-güvensızlık-negatıflık
kım olursaolsun kapı orda
küfür eden, çok cıvık olan, sürekli kendini haklı göstermeye çalışan, hep kötü düşünen kişiler ...
katı olduğum tek bir şey var başka bir kız hakkında o kızı ben şöyle yaptım böyle yaptım diyen insanlarla konuşmam ve oracıkta döverim
benim haklı olduğumu bildiği halde başkasını koruması hemde değersiz insanlar için beni üzmesi..
kişisine göre değişir
renkli çizgilerim yoktur. büyük konuşmamak gerek.
yargısız infaz edilirsem geri dönüşümü kapatıyorum ben.
ağzını bozarsa bitmiştir.
kırmızı çizgim yok siyah var :(
aladatma-saygısızlık
aldatma ve yalan...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar