Bir tacizi affetmek mümkün müdür? siz olsanız affeder misiniz? telafi için neler yapılabilir?

ortaokulda galiba 7. sınıfta 11-12 yaşındayken, ergenliğe yeni girdiğim ve beynimle düşünmediğim zamanlarda, pazarda gidiyordum ve tahminen 22-23 yaşlarında bir kızı arkasından geçerken taciz ettim. Öyle elim çarpmış gibi yapmadım baya bildiğin elimi arasına attım hafif ortasına girdi ve sıktım kalçasını. düşünmeden bir anda karar vermiştim ve yaptığım şey o kadar salakçaydı ki yakalanacağım da belliydi. Sonra bir kaç adım attım ve arkadan sırtıma vurdu kızcağız. sen mi yaptın o terbiyesizliği dedi. ben de anlamamış gibi yaptım vs ve uzaklaştım ordan. sonra olayı unuttum gitti ve aradan yıllar geçti. zamanla farkındalığım arttı ve ergenlikteki o ruh halimden kurtuldum. bir gün bir taciz haberi okuduğum zaman o yaşlarda yaptığım şeyin ne kadar iğrenç, ne adar pislikçe, şerefsizce bir şey olduğunu anladım. Kadınlara böyle bir şey yapabilecek kadar aşağılık biri olduğumu anladım ve kendimden nefret ettim. bir zaman sonra bunu telafi etmek istediğimi düşündüm ama sonra sırf kendimi iyi hissediyim diye telafi etmek istediğimi, kendimi iyi hissetmeye hakkım olmadığını düşündüm ve o günden beridir yıllardır kendimden nefret ediyorum. gerçekten kendisini sevmeyen bir insan, hayatta bir çok şeyi kaybeder. normal şartlarda başarılı biriyim kendime, aklıma, mücadele ruhuma hatta tipime güveniyorum ama bu olay yüzünden kendimden nefret ettiğim için çok sosyal olmadım. kızlarla ilişki kurmak istemedim, teklif eden olduğu halde reddettim. Her taciz ve tecavüz haberi gördüğümde kendimden nefretim yenilendi. bunlar önemsiz noktalar. Ben taciz ve tecavüz olaylarına karşı bişeyler yapabilmek, hatamı telafi etmek istiyorum. Bu konuda neler yapabilirim? Taciz ve tecavüz madurları için ya da bu olayları önlemek için ne tarz şeyler yapmak mümkün? Ve sizce o kız beni affeder mi? kim bilir onda nasıl etkiler bıraktım. benim yüzümden insanlara bakışı kim bilir nasıl değişti. siz olsanız beni affeder miydiniz? buradan soruyorum çünkü psikoloğa veya bir arkadaşıma bu olaylardan bahsedemem...
Bir tacizi affetmek mümkün müdür? siz olsanız affeder misiniz? telafi için neler yapılabilir?