"Her seven mecbur kaldiginda gitseydi vatanseverler vatani icin canini verdiginde onlara sehit denilmezdi. Olu denilirdi."
Lutfen su cumlemi iyicene anlayip oyle gorusunuzu bildirin ergenlerle tartismak istemiyorum.

Bu Zaman daki aşklar hep yalan dolan sonu hep hüsran 😔
Doğru söz
Doğru söze ne söylenir
Cevap
3Cevap
Helal olsun diyorum bravo diyorum yürü be diyorum kim demişse
Bence yanlis bir soz
Evet her gelen sevmez ama her seven gitmez diye bir sey yok
Bazen sevsende gidebilirsin
sonuna kadar arkasindayim bu sozun ya
Ya lütfen birisi bu sözün hangi kitapta yazdığını söylesin kitabın adı ne?
Bazen severkende gitmen gerekebilir.
Birinci kısma değil ikinci kısıma yorum yaptım bilmem farkında mısın. Ayrıca beni tanımıyorsun bile o sevgi değil 3 günlük muhabbet dediğin şeye 5 senemi verdim ben. Sevmeyi bana öğretme lütfen olur mu? Ayrıca insanların yaşadığı duyguları hor görerek ne kadar 'sevgi' yüklü bir insan olduğunu gördük.
Birinci kısım doğru gelmişki ona yorum yapma gereği duymamışım. Benden öğrenmen gerekiyormuş demek ki , gün gelir bu inanmadığın kelimeyi yaşarsın bu söylediklerenede utanırsın ;) 50 senesini verende var onları biliyoruz evet ama 5 sene kısa bir zaman dilimi değil. İnsanların yaşadığı şeyleri hafife alan birine daha fazla birşey yazamam , bence sen kes. Ay ama kesmesende sana cevap vermicem :)
Ya gitmek zorundaysan?
İşte ölmenin başka çeşidi
Seven mecbur kalirsa gider
asil sizin bildiginiz yok buraya 3 gunluk sevgili muhabbetlerinizle gelmeyin... mecnun leylasini birakip gitmedi... ferhat sirinini birakip gitmedi. Siz yanlis ve haram dolu sevdanizla anca boyle konusursunuz. Olum bile mecbur kalinip gitmek degildir, ama sizin sevginiz dunyalik sanirim.
hic sevenimiz olmadiki , hepsi gitti :/ qfagdgd
sevmeyenler gider yani
Doğrudur *,*
Dogru
Yanlış bence
Beğenmedim sözü xj
Blah blah blah
Adam haklı demiş. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar