ve suana kadar hıc asık olmamak? (gerçek aşk)
Herkes beni sevsin, ilgi odağı ben olayım hep istiyorum?
ve suana kadar hıc asık olmamak? (gerçek aşk)
bende akrep burcuyum sen azcık dozunu kaçırtmışın :D sevgilisi olan erkeğe ilgi duymak falan yok bende gerçek aşkı bırak bir kere hoşlandığım bile olmadı fdsfds fakat herşeyyyiii kıskanmak evet var ne yazik ki. kendimide hiç beğenmem soğuk dururum tanımadıklarımın yanında elimde değil her neyse bak öyle bir dünya yok önce bir bunu kabullen bizden güzel , iyi bir çok insan olucak. Hayat böyle hep ilgi odağı olayım ben diye diye sürmez yani kendine eziyet. Bir gün sana gercekten değer veren biri çıkar karşına sabret, sadece onun ilgi odağı olmak diğer herkesin beğenmesine bin basar bence. Az insan sevsin ama gerçekten sevsin.
haline üzüldüm doğrusu. kıskançlığın karşı tarafa hiçbir zararı yok, ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.
kötü bir durum, psikoloğa gitmeye çalış.
ayneen kımse farketmıyodur bence bunun ıcın uğraşıyorum ınsallah bellı etmıyorumdur ama ne bıleyım iki arkadaşım yanyana otursun 2 cümle konuşsun mesela bı erkek arkadaşım var (normal arkadaş sevgılı değil) ama nedense cok değer verıyorum hoşlanıyor gıbıyım ama tam değil kafa dengi biri ama onla başkaları konusunca cok kıskanıyorum genel olarak herkese karsı boyle
Bu hemen herkeste olan bir duygu ki. Neden insanlar kusurlarını gizleyip güzel taraflarını ön plana koyuyor? Neden farklı olma çabası içinde? Hep ilgi görmek, beğenilmek için. Ne kadar çok beğenen olursa o kadar iyi olur düşüncesinde hemen herkes. Böylece bir kişiye mecbur olmayacak.
Nefis doyumsuzdur. Her şeyi ister. Bunlar hep nefistendir. Muhtemelen bugüne dek nefsini hep tatmin ettin. Ne istediyse ona verdin. Nefsin neyi arzu ettiyse ona kavuştu.
hala kavuşamadığı cok sey var ve bunlar baya uzuyor
Olabilir. İşte her daim onlara kavuşma gayreti gütmeyeceksin. Bazen nefsi istekleri noktasında aç bırakacaksın.
Allah bile her kes tarafından sevilmiyor. Bence fazla şansını zorlama
ya en azzından sevmeyenlerde bana sevıyormus gıbı yapmak zorunda kalsın onumde eğilsinler istiyorum :D abartmayayımda hanı anlarsın sen
Mümkün değil bu
Cevap
5Cevap
Seninle ilgilenen bir sevgili istiyorsun sana samimi aşk ile bakan erkeklere yönelmek istersin zaten örnek verisem seni sorsam her gün ve Arda bir çiçek olsam bir yerlere gitsek zaten kızların istediği şeylerdir hele ayakkabı canla al tamam 😂
bu bir karakter bozukluğu mutlaka doktora görünmelisin
Egoist belirtileri seziyorum acilen egoyu bırakmalısın adf
Egonu tatmin etmelisin yani
Bencillik iyi birşey değil
aleyna tilki ile akrabalık var mı
ya ahahahhah hayır be
ama onun yerınde olsam bende oyle olurdum yanı kız güzel gercı bende fena sayılmam ama o ünlü sonusta bırdenbıre o yasta oatladı muhteşem sesı tabı oyle olur tabı abartması saçma da
parmakla göstermeler felan bide o kız bitek bana güzel gelmiyor sanırım
ya hayır ılk cıktıgında ben oha guzelmıs dedım fızıgı hanı hoşuma gıttı 170 falan boyu bana yakın ama benden zayıf bilmiyorum da yüzü cok klasık makyaj yapmam dıyor yapıyor ama barız bellı bız kızlar anlarız :) sadece hafıf makyaj
ama klasık turk kızı hanı okula gıderken esoftman , toplamış sacıyla 0 makyaj bakımsız hayal et emın ol sıkıcı gelır
bayan kuaförüyüm
bayan kuaförü olsanda saçtan anlarsın ama makyaj falan sen yapmıyorsun sanırım
gerçı yıne farkedersın heralde
peki makyaj yapan kızlar hakkında ne düşünüyorsun bende bıraz yaoıyorum fondöten kapatıcı harıc ama?
far, göz kalemi , eyeliner , rimel ve ruj doğru tercih edildiği zaman çok güzel olabiliyor. Ama Makyajsız doğal güzelliği daha çok severim
goz makyajı sevıyorum sadece ya sankı o kadar alıstımkı hıcbısey yapmasamda bazen kalem cekesım geliyor gözler daha anlamlı bakıyor sankı neyse sağol
peki kullandığın ürünlerin ve kullandığın renklerin tenine uyduğuna emin misin?
zaten makyaj pek yapmıyorum fondöten suana kadar allaha sukur hıc ıhtıyac duymadım tek yaptığım kalem rımel eyelıner ama kalem mesela hıcbısey yapmasamda o oluyo genelde
kullandığım urunde maybellıne loreal paris vs. değişiyor
kalem tek başınada güzel duruyor
hayır ben olcam
aslan burcusun demi
hayır ama yükselen akrep
akrepler daha kıskanc
kıskançlıktan değil genelde ilgi odağı olmak ister de maymun iştah filan
Yok yeaa :D
ilgiye acsin
Egon yüksek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar