yeni nesil kızlar neden şımarık paracı genelleme yapıyorsun hiç demeyin gelin tanışalım ve testi yapalım bir ay iki ay sevgilinize param yok deyin onu test edin sizi çoktan unutmuş başkasıyla çıkıyor olacak aile mahkemesinde tutanak katibiyim bir önceki sorumda da dedim boşanma davalarınıda kayda alıyorum kadınlar neden bu kadar aldatıyor? erkeklerde öyle aldatıyor ama erkeğin adı çıkmış sadece inanın bana 100 davanın 70 i karım beni aldatıyor yazık be?
ben ve çevremde tanıdığım birkac dost hiçbir zaman paraya tapmadık kötü alışkanlığım sadece sigara siz kendinize bakın bir giybet dedikodu yalan sizde kadın milletinde seni seviyorum yalanı bile ayrı bisey paranı seviyorum diceksiniz :D
Ya sen ne hakla iftira atiyosun herkez aynı mı bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir genelleme her insan bir mı ya siz erkekler de uckurunuzun peşindesiniz ozaman sevginiz de herseyinjz yalan biz bunları söylüyomuyuz aklınız fikriniz başka yerlerde hadi yalan diyin diyemezsiniz
ben uçkurumun pesindeysem rabbim şahittir buna yaşamıyım daha yaa ama siz kadınlar paranın pesindesiniz yazı bee tükürmek istiyorum da bosver iste kadın milletiyle muhatap olmayın gencler evlenince de olmayın calisin eve gelin sabah kalkin ise gidin ne yapiyorsa yapsin siz gidince ne b ok yerse yesin cehennemde yanacak olan o siz rahat olun paranizi kazanin yeter ona :D
erkegi kıskaca almaya calisiyor kadina siddet var der simdi bu hanimefendi gücüm sana yetmiyor kuzum ben hayatta kadinları hep sevdim. iyi davrandim onlar ne yapti hee erkekler hakli her konuda :)
En İyi Cevaplar