Arkadaşlar daha önce intihar etmeyi hiç denediniz mi,düşündünüz mü ? Denediyseniz eğer o an ne geçti aklınızdan,neler hissettiniz ? ://
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. bir kaç gün önce tamda bu bhsettiğin konumdaydım sonra ne oldu biliyormusun senin gibi buraya soru sordum belkide o sorum benim son sorum son yazılarım son nefesim olacaktı.Buradaki değerli insanlar farkında olmadığım noktaları gösterdiler bana bütün işlerini güçlerini bırakıp sırf beni bu düşüncemden vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar.Ben hayatımda hiç o kadar aciz ve beynimin durduğunu görmemiştim düşüncelerim elbette mantıklı değildi ama çıkmaza girmiştim artık ve yaşadıkalrım harbiden bana ağır geliyordu.Bu güzel insanlar sayesinde şimdi buradayım mutluyum iyiki varsınız.ALLAH inancın varsa ve ALLAHIN sevdiği kuluysan sen ne yaparsan yap önüne bir engel çıkartıyor senin.
22 Yorumla- +1 yıl
Süper. Allah yolunu açık etsin.
En İyi Cevaplar
+1 yıl5 kez denedim kesin en sonuncusunda hapları içip uyudum sonra rüya gördüm sedyede gördüm kendimi herkez başımda bana sesleniiyorlardı ağlıyorlardı ölmek üzereydim sonra rüyamdan ağlayarak uyandım bi dahada cesaret edemedim o rüya ders oldu bana..ama aklımdan geçiyor her birine kızdığımda
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmedim ve düşüeceğimi de sanmam. Hangi acı varsa yaşayacağım nasıl bir deneyim geçecekse başımdan bununla ilgili başa çıkmaya çalışmaktan başka yapacak bir şeyim yok benim ve ne kadar büyük olursa çekeceğim dert, o kadar daha olgunlaşacağım hayatta. Belki benden çok şey götürecek, belki itihar gözüme güzel gibi görünecek ama kaçmayacağım ve sonuna kadar direneceim. Direnemezsem de sonu ölüm intihr etsem de sonu ölüm. Bunu neden kolaylaştırayım. Her şeye rağmen hayat güzel ve yaşamaya değer. Acı olsa bile önünde hiç değilse göğüs germeyi denemeye değer. Bıral gelsin yapsın en iyi atışını, bakalım derinden öteye işleyebilecek mi?
00 Yorumla
ben değil ama geçmişte tanıdığım iki kız arkadaşım vardı ikiside denemişti...bileklerini kesmişler ve ala izleri duruyordu ellerini tutunca hala buz gibiydi :((
dünya ya olan ilgilerini azldıığndan bahsediyorlardı o an bir karanlık duygusu hissetmişler sonsuz bir gece..ve tüm hayatlarını film şeridi gibi görüşmler...sonra her ikiside çok pişman...018 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
20Cevap
+1 yılÇok kez düşündüm milyonlarca kez aklımdan geçti düşünmeyi durduramadım resmen. Hatta bi gün çıktım balkona (balkonda 8. kat kurtulma ihtimali yok) kendimi kontrol edemeyeceğim bi zevkle tam atlayacaktım ki kendimi zor durdurdum. çok huzurlu hissediyodum neden bilmiyorm. kısacası o an insan kendini kontrol edemiyor bence. o günden sonra hiç denemedim umarım denemek zorundada kalmam. (kalsam bile yapamam) insan kendi canına kıyamıyor tabi ama işte canına kıyacak seviyeye gelince herşeyi yapabiliyor. o gün vazgeçmemin nedeni hayattan vazgeçmek istemedim. içim el vermedi. sonuçta evet hayatta kötü şeyler insanların bizi anlayamayacağı şeyler yaşayabiliriz ama hiçbir şey Allah'ın bize verdiği candan kıymetli değil. o yüzden git hayatını yaşa dostum. (yasayacak hayatın kaldıysa tabi)
10 Yorumlacinayet masasında çalışan bir arkadaşımın anlattığına göre bu olay ince bir çizgi yani intaharı kafasına koyan bir kişi sinirin yada bunalımın had safhada olduğu ilk anki o saniyeler içerisinde yaptı yaptı yapamazsa sonra daha kolay kolay tenezzül edilmiyormuş yani anlık birşey
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmeyi düşünmedim fakat beni intihara sürükleyecek kadar sebeplere neden olan kişilerin kafasına sıkmayı düşündüm. Hatta silahı aldım sonra 2 saat düşündüm doğru mu yapıyorum diye vicdanım buna izin vermedi. Sonra silahımıda bu türden düşünceleri de denize attım gitti.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüşünmem artık çok uysallaştım. Kavga bile etmiyorum. Önceden haksızlık karşısında susmazdım. Kim olursa olsun diklenirdim. Şimdi ise susuyorum rahatım ve huzurluyum. Kimseye karışmam etmem kendi halimde yaşarım. Bir sorunum oldumu giderim iki duble içer sarhoş olurum geçer.
+1 yılbi kabloyla biraz samimi olmuştuk ama nefes alamayınca damarlarım patlayacak gibi oldu. canım çok yandı.öyle olunca durdum. acısız bi şey bulursam belki :)
10 Yorumlaböyle bir acizliğe gerek duymadım çünkü herzaman yanımda ve arkamda bana destek verecek ve beni önemseyecek BABAM ve ANNEM var onlar sağ olduğu srece böyle birşeyede gerek yok diye düşünüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
peki ya intihar sebebin onlarsa
denemedim ama düşündüm aklıma gelen ilk şey öteki tarafta cennet yüzü göremeyecek olmamdı ve geride kalan beni sevenlerin arkamdan ne düşünecekleriydi kısacası intihar acizlerin salakların ve gerizekalıların işi oldugunu anladım..
01 Yorumla
+1 yılHayattan bıktığım anlar çok oldu ama sanırım o kadar cesur değilim intihar etmeyi deneyecek kadar cesur hissetmedim kendimi.
not:bu soruya birazdan evet denedim 2 kez de başardım gibilerinden bir cevap gelebilir :)01 YorumlaErgenlik çağımda denemiştim hoş ölmek gibi bir niyetimde yoktu aslında, canımdan filan geçmedim yani , sanırım ilgi çekme isteğiydi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. denemedim düşünmedim çok şükür yaşamaktan vazgeçirecek bişey yaşamadım
01 Yorumla
+1 yıldüşündüm ama deneyemedim.demekki o kadar da vazgeçmemişim bu hayattan diye düşündüm.
01 Yorumla
+1 yılBeş altı kere denedim bileğimi kestim kendimi aşmaya çalıştım haplar yuttum falan hep kurtardılar :/
10 Yorumla
+1 yılHayır ama kendimi ölürcesine bir kaç kez gördüm. Yani hayal ettim.
00 Yorumlahadii toplu katlima başlıyoruz yine... :)) yusufgilleri hissedersin :)
07 YorumlaErgenligimde denedim. Ama ölmedim.. Sebebi ailemin ilgisini cekmekti.. Yinede ise yaramadi...
05 Yorumla
+1 yılAsla... Ölsem de bitse dediğim zamanlar olmuştur. Ama asla intihar etmeyi düşünmedim...
00 Yorumla
+1 yılÇok umutsuzluğa kapıldıgım zamanlarda oldu ama düşünmedim...
Kolay yolu değil zor yolu secerek mücadele ettimm..01 Yorumla- +1 yıl
Aslında ölmek benim için çok zor bundan bir kaç ay önce ölmekten korkan ben artık bu dünyada yaşamak istemediğim birine döndüm
+1 yılbi süre nefes almamamya çalıştım ta ki damarlarımın patlayacığını sanana kadar.yöntem arayışındayım .bakalım.
14 Yorumla- +1 yıl
acısız bi şey bulursan adresim belli :)
- +1 yıl
hehe peki:)
- +1 yıl
hayırlı adam fikret:))
Tek başına yapmam onu, çok kişiyi yanımda götürürüm.
18 Yorumla... İntihar zayıf insanların, sorunlar karşısında üretebildikleri tek çözüm yoludur.
02 YorumlaAllah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimsenin alamıyacağını düşünüyorum. bu düşüncem den dolayı da düşünmedim ve de denemedim.
00 Yorumla"Bazen zorunda kalırsın bir anlık korku , bir öfke , bir anlık her şey den bıkmış olman , yaptığın kötülüklerini unutamamak ve daha başka şeylerde " . . . Bir varlığı ölüme götürür.
00 Yorumla
+1 yılKafama sıkacam lan demiştim ama henüz öyle bir manyaklik yapmadım
00 YorumlaDenedim ipi tahtalar dan birisine gecirdim boğazıma takdım.
O an nedense içimde bir huzur vardı sonra ip koptu kafamı komidine çarptım.00 Yorumla
+1 yılÖlmek istediğim anlar oldu ama intiharı hiç düşünmedim.
00 Yorumla
+1 yılçok düşün düm ama o kadar cesaretim yok olsaydı 10 sene önce yapmıştım
00 Yorumladenedim ama ölmedim kendimi boğmak istedim ip koptu
01 Yorumla- +1 yıl
2 antibiyotik 4 majezik 4 parol 2 coasprin 1 apranax ord içsem ölürmüyüm
+1 yılGünah olmasa yapardım!
00 YorumlaO kadar Salk veya Aptal olmadım hiç...!
03 Yorumla
+1 yılAklım başımda çok şükür ...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. böyle bi acizliğe ne gerek var..
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanırsam bugün deniycem
10 Yorumla Düşündüm ama denemedim
00 Yorumlaİntihar kelimesini öldürdüm ben
00 Yorumla
+1 yılevt ama cooooooooooook sacmaladımıda anlmak ıcın.
02 Yorumla- +1 yıl
1 mılyon dolara artık...
denemedim şuana kadar
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır düşünmedim
11 YorumlaHayır denemedim. Arkadaşım etti, şimdi çok pişman.
00 Yorumladenemeye çalıştım ama sonradan vazgeçtim
01 Yorumladenemek lazim bir ara.
10 Yorumla
+1 yılmanyakmıyım nedne intihar edeyim
00 Yorumla
+1 yılHayır, gerek yok.
01 Yorumla
+1 yılHayır hiç.
01 YorumlaHayır, denemedim.
01 Yorumlayok denemedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok...