+1 yılKova dedim mi orada bir duracaksın önce saygıyla şöyle bir selam verip oturup güzel güzel dinleyeceksin. En naif şekilde şöyle anlatmışlar;
Sıradan insanların tavır ve davranışlarından ve gelenekçi yapıdan çok uzak, devrimci bir ruhu ve ani hareket eden bir yapısı vardır. Kova erkeği hayata farklılık katmak için burada gibidir. Sıradışı ve ani davranışları ile ruh halinin sürüklenmeye müsait bir yapısı vardır. Bazı durumlarda nereye çekersiniz oraya yönelebilir. Bilimsel ve teknik konularda çok başarılıdır. Görsel sanatlar, fotoğrafçılık, yönetmenlik gibi mesleklerde başarılı olabilir. Arkadaş grupları ve sosyal ortamlara önem verir. Kalabalık ortamlarda ve grup çalışmalarında sıklıkla görülebilir. Onun bu aktif ve sosyal doğası ile sahip olduğu arkadaş çevresini anlayacak bir partner arayışı vardır. Hayatındaki kadın onu yönetebilecek, ancak özgürlüğüne ve sosyal zevklerine asla karışmayacak yapıda biri olmalıdır. Kova erkeğinin bitmek bilmeyen öğrenme, gezme, seyahat etme aşkını yadırgamayan, aksine ona bir şeyler katabilecek, güzelliği ve enerjisi çok yüksek bir kadın arayışındadır. İcat ve buluşlara çok meraklı olan, evde tamirat tadilat işlerini üstlenebilecek biridir. Onun bu keşif yönünü ilişkilerde de uyarmanız ve kendinizi birden ona anlatmak yerine zaman içinde sizi tanımasına izin vermeniz ilgisini çekecek, sizinle ilgili her şeyi merak edecek, çözümlemek isteyecektir. Sosyal ortamlarda ve ilişkilerinde oldukça kültürlü, bilgili ve sakin yapısına rağmen ruh hali büyük gitgellere açıktır ve aniden değişebilir. Kıskançlık taşımayan doğası, sizden sadece anlayış ve kendinizi geliştirmenizi bekler. Kova erkekleri teknik konularda, bilimsel faaliyetlerde, uzay ve gökyüzü araştırmalarında ve takım çalışmalarında çok başarılı olabilirler.133 Yorumla- +1 yıl
Tabi sadece burç hayatta daha önemli şeyler var
- +1 yıl
Coguuu dogru broo
- +1 yıl
Cümledeki çoğu kelimesi fazla bro :)
- +1 yıl
12 saat uçak yolculuğu seni hiç de rahatsız etmiyor gideceğin yer heyecanlandırıyorsa kova olmalısın :)
- +1 yıl
Hayatımda hiçbir fal vb metafizik şey bu astroloji zamazingosu kadar tanımlamadı hiç beni aslında ben fazla böyle şeyleri takmazdım ama akreplerin bol zararlarından sonra daha bir ilgilenmiştim hiç alakam yoktu burç özelliklerimi bilmekle o zamana kadar @CasanoValı
- +1 yıl
@CasanoValı Sorun şu ki hiç kova kadınına denk gelmedim yani o konuda hiçbir bilgim yok. İsterdim çok
- +1 yıl
Broooo ben kova burcuyum kova kadınıyla anlasamıyorum çünkü bir ipte iki cambaz oynamıyor 😎😂😂,
- +1 yıl
@CasanoValı Şanslı kova burçlarından olmalısın ben bu yaşta o kadar kadınla hiç denk gelmedim sen o yaşta bulmuş bir de hoşlanmamışsın ya bravo. Aklımın bir kenarına yazdım görüşü bro sağol yine de
- +1 yıl
Brocum ben kovayim yani kova kadını 2 kişiyle. arkadas oldum duygusal bagda kesinlikle olamadık o benden dsli ben ondan alttan alan olmuyor yani 😎😂 ha senin burcun kova değildir ozaman değişir kova kadınıyla arandaki uyum
- +1 yıl
@CasanoValı dedim ya kova burcuyum diye ama hiç denk gelmedi gider gelir beni hep akrep bulur bazen terazi
- +1 yıl
Haaa oylemi sende benim burctansin yükselmenin ne?
- +1 yıl
@CasanoValı bro dedim ya aslında pek ilgilenmem gece yarısına çok yakın 10 ya da 11 de doğmuşum bilemiyorum o durumları sadece Kova yetmiyor mu illa onu da mı bilicez ya
- +1 yıl
@CasanoValı Onu tutturamam ben garanti saat yok yani
- +1 yıl
Dur ben bakiyim.
- +1 yıl
Eğer 10 11 ise gece ona göre bakcam. zaten 22.00-00.00 mesela boyle
- +1 yıl
Nasıl bakıcan
- +1 yıl
Dogum tarihini soyle
- +1 yıl
Bide kaç la kaç arasında doğmuş olablirsn
- +1 yıl
tam tarihi böyle vermek istemem ama beni fazla ele verir
- +1 yıl
Tamam ozaman dur
- +1 yıl
durdum
- +1 yıl
Buradan bak
- +1 yıl
@CasanoValı Koçum seni sevdim ben ya sen git uğraş bul bana yaz. Burada birilerini özellikle diğer bir erkeği umursayan genç varmışmış. Hayretler içindeyim çok teşekkür ederim Bro :)
(ilk kelimede yükseliyorum) - +1 yıl
Ahahah Rica ederim bro yükselenin koç benim yay 😎😉
- +1 yıl
Peki şimdi ne oluyor yani yay olunca ya da koç oluca kova olmaktan çıkmıyoruz herhal
- +1 yıl
Yükselen burç, doğduğunuz sırada ufuk çizgisinden yükselen burçtur ve doğduğunuz anda yükselen takım yıldıza verilen astrolojik teknik bir terimdir. Yükselen burç, öz burcunuz kadar önemlidir. Görünüşü ve kendinizi nasıl gördüğünüzü temsil eder.
- +1 yıl
woow iyi bişeymiş ben bir dal alırım bir ara araştırıp teşekkürler bro tanıştığıma sevindim dur seni ekleyeyim arkadaş olarak izin verirsen
- +1 yıl
Kendi burcun da değişkenlik yok bu daha çok. nasil gordugunu gorusunu anlatır.
- +1 yıl
Ahaha tabi Rica ederim gecen güzel olsun. arastitirsan daha çok bilgiye sahip olursun bro.
- +1 yıl
galiba burada arkadaşlık değil de karşılıklı takip mümkün sadece ben daha 1 tam gündür kullanıyorum kusura bakma
- +1 yıl
Neyse işte ben o takip et e tıkladım iyi geceler güzel huzurlu mutlu bir güne uyanırsın umarım. Ben bir bölüm dizi izleyip uyuyayım. Tavsiye ederim izlemediysen Lucifer
- +1 yıl
Bakacağım bir zaman
En İyi Cevaplar
bir Kova burcu olarak kendimle gurur duyuyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle bro 😎😉
- +1 yıl
Dert etme ya kaliteli soru sor gerisi geliyor 😎😉
- +1 yıl
İnşallah 😎
+1 yılSevdiğim adam kova burcu. Bence genel olarak iyiler:)
-Çekici
-Karizmatik
-Bakımlı
-İnsanların iyiliğini ister.
-İyimserdir.
-Çok yönlüdür.
-Özgürlüğüne düşkündür.
-Uzun süre tanısan da çok az şey öğrenebilirsin hakkında.
-Akılcıdır.
-Duygularını açığa çıkarmaz.
-Aslında duygusallardır.
-Pratik zekaya sahiptirler ve zekidirler.
-Yenilikçidirler.
-Maddi olarak savurgan olabilirler.
-Lükse düşkündürler.
-İnsanlar tarafından sevilirler.
-Meraklıdırlar.
-Dürüsttürler.
-Güvenilirlerdir.
İnternetten baktım ve bazı düzeltmeler, eklemeler, çıkarmalar yaptım, doğru bulduklarımı yazdım.
-Gecen bol olsun.-15 Yorumla- +1 yıl
Geneli uyuyor evet. zahmetinjz için tesekkur ederim. Capkin diyorlar birde ks üyeleri
- +1 yıl
Rica ederim:) Yoo, çapkın değiller ama sevmiyorlarsa ya da güvenmiyorlarsa aldatabilirler.
- +1 yıl
O nu her insan yapıyor zaten 😎😂
- +1 yıl
Yoo, herkes yapmaz:) Ama zaten Kovalar da illa yapacak diye bir şey yok yani buna daha eğilimli oldukları söylenir.
- +1 yıl
Tamam dediğin gibi olsun 😎😂
+1 yılUkala kendjnj beğenmiş çalıskani ıçok çalışkan tembelide aşırı tembel kendine aşık olur kova erkekleri gösterişe bayılırlar. Kova kadını bende cozemedjm aslinda onlara da saydiricam da yükselenim kova ;)
26 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne? Gösteriş imm 🤔
- +1 yıl
Boğa
- +1 yıl
Terazi, oglak, balik, boga soruma gelipte anlaşamayan burçlar 😮 herkes bizden nefret ediyormuş ya 😏
- +1 yıl
Ben nefret ediyrm demedim ;)
- +1 yıl
Oğlak ve boga toprak grubu normaldir terazi hava balık su ;) bilemeedim
- +1 yıl
Onlar anlasamiyormus işte sende öyle yazinca 😎😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılkova erkeğini çok iyi tanırım hümanist ve sosyaldirler
şov yapmayı severler
bunun yanında egoları yüksektir kendileri ile ilgili eksik yönlerini görmezler ve kendilerini çok nadir hatalı bulurlar, akıl olarak da yalnızca kendilerini üstün görürler onlar için en zeki insan kendileridir
ancak genel olarak eğlenceli insanlardır
iyi kalplidirler21 Yorumla- +1 yıl
Ehhhhh iyi gibi gibi
+1 yılKadinlarin uzak durmasi gerekir. Bir insana baglanmak onlar icin buyuk bir fobidir. Ozgurlugune duskun oldugu icin kisitlanmaya gelemezler. Cok sevilen bir burc oldugu icin ortaminda asilan kizda cokca olur bu kovalarda. Egoistlik azda olsa vardir. Degiskendirler ve mantikla hareket ettiklerinden duygusal olmalari cok zordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Evettt bu iyiydi.
Valla kadinlari ucari kacari oluyo. Biraz basina buyruk fazlasiyla özgür ruhlu... birini sildimi tam silen geri dönüs sansi vermeyen.. genellikle entellektüel bakis acisina sahiptir.. bilim insanlari genelde burctan cikar derler.. yeterli oldu mu 😎
33 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarından mi. bahsettiniz😮😏😏
- +1 yıl
Evet orasida gerçek 😎😏😏
Megalomani, narsizm, egosantrizme meyilli bir karakter verebilir ancak, aslan ya da koç seviyesinde değil. İdeal bir burç olduğu söylenebilir. Fiziki özellikleri hakkinda bilgim yok.
29 Yorumla- +1 yıl
Aslan, koc /kova özelliğini gerçekten taşıyan birisinin yanında aynı ortamda sönük kalır çünkü kaldiramazlar 😎😉
- +1 yıl
Fizikten de genelde uzun olurlar, ince telli saçlara ve beyaz , buğday tenlilerdir. dediginiz gibi narsistlik, egosantrzm vsvs fazlaca duskundurler 😎😉
- +1 yıl
Kovayla baş etmek zordur herkes aslan dan çekinir ama bak herkesin kovadan bir yara almış ligi vardır 😎😂
Fizikten benim bildiklerim bunlar ve genelde böyledir ben o fiziki özellikleri uyuyroum direk 😎😂 - +1 yıl
Hah evett iyi yere degindin bak burda kova dusunur en iyisini nasıl yapacağını kararsızlığı sevmez
- +1 yıl
Bende öyle😎😊
+1 yılevlerden ırak dicem en yakın iki arkadaşım kova biri kardeşim diğeri yakın bir arkadaşım değişikler inatlar dediğim dedikler 😨😀😀✔
12 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle 😎😂
- +1 yıl
😀😀✔
Benimdir! :D saka maka bence cok akıllılar gozlerinden bir sey kacmaz arkadas canlisi
218 Yorumla- +1 yıl
Sende mi kovasın? Olumsuz özelliğin nedjr
- +1 yıl
Huysuzluk bendede var ya 😎😂
- +1 yıl
Geneli boyledir dedim istisnalar var tabki ben o özelliklere uyuyorum uzun boy ten buğday alın açık ince telli saçlar vsvs
- +1 yıl
İnsanlar aynıdır tabki ama farklılık vardır her turlu kimse birbirinin simetrisi değildir. ki
- +1 yıl
Yorumlara bak bir kovadan değil kova burcu olamayan kişilerden dinle daha uygun olur. 😎😉
- +1 yıl
Ama kadınlar erkekler hakkında konusuyor. Ben şimdi sana kendi hayatımdan bir kaç bisey yazarım tam anlamiyla kova burcunu yazamam ki 😮😏
- +1 yıl
İnatçı, yardimsevr, narsist, ozgurlugune duskun, kisitlanmaya gelmeyen, arkdas ortamı geniş, dikkat çeken, çözülemez bir yapıya sahip duygusal anlamda, ani ruh değişiklikleri, seyehat, gezme seven 😎😊
- +1 yıl
Maddi açıdan savurgan, en iyisini yapmaya çalışan, karizmatik gbi gibi 😎😂
- +1 yıl
Bende kiskancimdir ama bogmam yani benimle olan ne giycegini ne yapacağını bana soyletmetmez bilir zaten 😎😉
- +1 yıl
Estgfllah 😎😂
+1 yılsulugoz olurlar genellikle ve umursamaz yapıları vardır
19 Yorumla- +1 yıl
@SatürnlüUzaylı umursamazlık hiç de Kova özelliği sayılmaz.
- +1 yıl
Sulugozmu 😮😮
- +1 yıl
genellikle diyorum canını sıkan çoğu şeyi görmezden geliyorlar. sadece kendi iyilikleri için
- +1 yıl
@SatürnlüUzaylı şimdi kötü bir şeyi ya da birini çat diye hayatından çıkarmak başka bir şey umursamazlık başka bir şey. Aksine detaycı ve fazla umursar olmak sorundur genelde
- +1 yıl
ben arkadadımdan biliyorum bir şey anlatıyorum ve çok umursamaz davranıyor boşver takma diyor veya sevgilisi geliyor yanına çocuk iki saat konusuyor kafayı çeviriyor ya böyle ya da içinde yaşıyorlar
- +1 yıl
@SatürnlüUzaylı dedim ya umursamazlık değil ilgi odağı meselesi pek sıkıcıysa anlattıkların ya da boş geliyorsa normal olamaz mı?
- +1 yıl
bilemiyorum ben gördüklerim için diyorum. anlamıyorum ama çok çok agladıklarını bilirim sadece
- +1 yıl
@SatürnlüUzaylı ağlamak kabul edilebilir ama öyle ulu orta yerde değildir yine sana önem verilmiş yani değerini bil
- +1 yıl
peki teşekkür ederim sağ ol verdiğin bilgiler için 😊
Alınları geniş bakışları bayık olur acayip özgürlüklerine düşkünler değişkenler arkadaşlarına ailelerinden çok ilgi gösterirler filan
110 Yorumla- +1 yıl
Ehhh
- +1 yıl
O çok doğru 😎😏😏
- +1 yıl
Demekki istememiş 😮😏😏
- +1 yıl
Hayret olacak bisey yok. Bence aegil önyargıların dile gelmiş o konuşuyor. Soyledigini onayladimm diye ego kralı yaptın resmenn😎😏😏
- +1 yıl
Sende öyle
Neden bilmiyorum ama istisnasız hiçbiriyle anlaşamadığım burç
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi burç erkekleri ile mi kadınları ilemi?
- +1 yıl
İmmm baliki bilmiyorum hiç nasıl olduklarını
+1 yılBen Boğa burcuyum
Ve kovalar hakkinda tek bildiğim kova oldukları 😂😂15 Yorumla- +1 yıl
Harikaaaaa bu bilgiyle gerisi gelir 😎😂😂
- +1 yıl
Ya utandırma beni 😂😂
- +1 yıl
Utandircam senii bananee 😎😂😂
- +1 yıl
Yaaaa sapsaal 😂😂
- +1 yıl
Ahahha 😎😂
Hiç anlaşamam bana hep karaktersiz olanları geldi..
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi burç?
- +1 yıl
Galiba uyuşmayan burçların ondan burçlara öyle yazıyordu 😮😏
sorumlulukların farkında değiller benciller
11 Yorumla- +1 yıl
Olumsuz yönleri evet
+1 yılKova vs boş hurafelere inanma
11 Yorumla- +1 yıl
Pek inanmam ama doğruluğu var biraz. İstisnalarda var tabki
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılSütten dilimiz yanarsa direk ineği kesiyorım :)
16 Yorumla- +1 yıl
Sende mi kova bro 😎😂
- +1 yıl
Ayneen
- +1 yıl
Ocakmi subatmi broo 😎😂
- +1 yıl
Şubat 3
- +1 yıl
31 ocakta ben 😎😂😂
+1 yılBen anlaşamıyorum. İtiyoruz yani, olmuyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Hangi burcun?
- +1 yıl
Oğlak.
- +1 yıl
Kovalar bize göre fazla dengesiz.
- +1 yıl
Terazi, balik, oglak bakalım daha kaç kişi. uyusmuyoruz diyecek 😎😂
- +1 yıl
Oğlaklarla ayrı bir uyuşmuyorsunuz kafa yapısı falan herşey ters.
- +1 yıl
2 tane sağlam dostum var mesela biri ekim doğumlu diğeri ağustos terazi ile aslan mi oluyor bunlar 😮
- +1 yıl
Ağustos Aslan, Ekimi bilmiyorum. 😐 Ama aslan ve teraziyle anlaşırsın ya.
- +1 yıl
Galiba onlarda öyle gayet te çok iyi anlasitim ve yıllardır dostum gerçekten dostum yankli. Dost kelimesini bilirsin önemini.
+1 yılkardeşim kova burcu değişikler :D
13 Yorumla- +1 yıl
Anlatmazmisin
- +1 yıl
yani çok içinde yaşıyor mesela her şeyi ne diyim ki :D
- +1 yıl
Evet doğru 😎😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılçatlaktırlar
33 Yorumla- +1 yıl
Değişik yorum. geldi.
- +1 yıl
benim gibi azçok burçlarla arası iyi olanlar bilir. Seni şaşırtır. Felsefeye yatkındır, evrenselliği önemserler ayrıca
- +1 yıl
Kova burcuyum ben zaten 😊
Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Kovaları sevmezler
15 Yorumla- +1 yıl
Kimler
- +1 yıl
Sevilmiyormuşuz zaten 😎😏😏
- +1 yıl
Bosverdim bile 😎😏
Bir bilgim yok
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli boşver daha önemli seyler var 😎😉