Eşimi çok kıskanıyorum

Arkadaşlar ben tesettürlüyüm. Eşimle 4senelik bir flörtün ardından 1 sene nişanlı kalarak evlendik. Ancak eşim barista. Yani cafe sektöründe çalışıyor. Çalıştığı ortam da sürekli turistlerin geldiği bir mekan olduğu için çok fazla açık saçık giyinen var. (kimsenin giyim tarzını yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın) Şimdi de taksimde bir barda çalışma ihtimali var tesettürlülerin bile giremediği bir yer. Eşime mecburen çok yansıtmamaya çalışsam da çok kıskanıyorum. Etrafında sürekli açık saçık giyinen insanlar ben yanında kapalıyım. Ne bilim sanki benden sıkılır veya utanır gibi geliyor. Normalde gayet sempatik her ortamda rahat olan biriyim ama iş eşimin işyerine gittim mi değişiyor. Özgüvenim falan sıfırlanıyoe sanki. Moralim bozuluyor. Aslında eşim çok çok iyi birisi. Oda beni kıskandığı için pantolon giyinmeme bile kızıyor normalde ama yine de bu özgüvensizlik beni mahfediyor. Birde çok kilo aldım şu sıra göbeklendim biraz. O arada şakayla karışık takılıyor göbeğim konusunda ama yine de ben kendimi çok kötü hissediyorum beni beğenmezse falan diye. bir fikir rica ediyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kusurabakmayın güncelleme içn ama mecbur kaldım. Açıl vs diyen gerizekalılar var onlar yorum bile yapmasın bence. Açılmayı asla düşünmem. Ayrıca kocam barda değil cafe de çalışıyordu. Barda çalışma ihtimali var yazdım sadece herkes madem kapalısın neden içki satılan bir yerde çalışıyo vs yazmış. Eşimin bana karşı bir soğukluğu falan yok sadece ben çok kıskanıyorum bunu özellikle belirtiyorum. Kıskançlığımdan kurtulmak için fikir istiyorum.
Eşimi çok kıskanıyorum