Zsa Zsa Gabor, Cezmi Yurtsever'in sitesinde yer alan kitabın o bölümünde, Atatürk'le ilk gününü ve yaşadığı cinsel deneyimi şöyle anlatıyor;
"Açılan büyük bir kapının ardından içeriye girdim. Heyecandan kalbim deli gibi çarpıyordu. Mermer taşla döşenmiş yoldan geçerek bahçe içindeki eve doğru yöneldim. Çok büyük bir zeytin ağacı evin girişini gölgeliyordu. Hipnotize olmuştum. Üst kata çıktım. Atatürk el işlemesi geniş bir gürgen koltuğa oturmuştu. Arkası bana dönüktü. Yanındaki masa üzerinde duran nargilesini içiyordu.
Atatürk ile beraberliğimin bundan sonrasını ilk defa açıklıyorum. Dans eden dansözlerin odadan çıkmalarını istedi. İkimiz baş başa kalmıştık. Henüz 15 yaşındaydım. Çocuk denecek kadar genç sayılırdım. Atatürk 56 yaşında olgun bir erkekti. Buna rağmen ürküntü duymuyordum.
Rakının verdiği sarhoşlukla olsa gerek kendimi rüyada hissediyordum. Atatürk'e bekaretimi verdim. Atatürk benim ilk erkeğimdi. Şeytani bir çekicilikle, benimle deliler gibi sevişti. O, genç bir kadının nasıl mutlu edileceğini çok iyi biliyordu. Atatürk, aklıma her geldiğinde O'nun tüm kadınları doyuma ulaştıracak gücü olduğunu düşünürüm. Atatürk, profesyonelce sevişen bir tanrı, bir kraldı." (ALINTI)
Gabor, #Tatar bir ailenin kızı. #Budapeşte'de kalabalık bir ailede doğdu. Güzelliğinden dolayı daha 13 yaşında #Macaristan güzellik kraliçesi oldu. 1930'lu yıllarda Atatürk ile tanıştı ve 5 yıl boyunca birlikte oldular.
Tabii burada büyük bir mantık hatası var. Zsa Zsa Gabor 1917 doğumludur, 1937 yılında 20 yaşındayken Burhan Asaf Belge'yle evlenmiş ve bundan sonra #Türkiye'ye gelmiştir. Böyle açık gerçekler varken bir ilişki yaşandıysa bile Gabor'un o sırada 15 değil en az 20 yaşında olduğunu hesaplamak için çok zeki olmanıza gerek yoktur. Ama Atatürk düşmanı bir şerefsiz iseniz hesaplamanız şaşabilir, normaldir.
Atatürk, 15 yaşındaki Zsa Zsa Gabor ile sevgili miydi?
Mustafa Kemal Atatürk, zsa zsa Gabor ile 51 yaşındayken 5-6 yaş birlikte olmuş ve ayrılmıştır. Onunla 15 yaşında birlikte olmuş hatta afedersiniz cinsel ilişkiye dahi girmiştir bunu kendi ağzıyla söylemektedir. Merak edenler için linki atıyorum.
Link:
Devam edelim inşallah burada bir sakınca yoktur ikisinde kendini sevmişse bir şey diyemeyiz lafımı Hz. Muhammed sav e çekeceğim çünkü bazı yobazlar Hz. ÂİŞE ile 9 yaşında evlendiğini söylemekte evet evlendi ikisinde birbirini çok seviyordu ama Hz. ÂİŞE ergendi genç bir kız o zaman ile bu zaman farklı bakın Atatürke Atatürk ile bizimki farklı burada Atatürke lafım yok sevmişler banane ama sen kalkıp benim peygamberime haşa sübyancı dersen sana bu olayı kapak yaparım tekrar söylüyorum Atatürke lafım yok umrumda da değil sevmiyorum ama saygı duyuyorum tabi onla evlenmiş mi yoksa zina mı yapmış Allahualem yani velhasıl ılkelam kendi zamanımızı ve onların zamanını karıştıracak kadar kuş beyinlilik yapmayınız rica ediyorum ateist arkadaşlarda artık efendimize dalga geçmez herhalde Es selamünaleyküm
Yalan iddia. Zsa Zsa Gábor 1917 yılında doğmuş. Burhan Asaf Belge ile 1937 yılında evleniyor. (20 yaşında oluyur). Kadının kendi sözleri tutarsız. İlgi çekmek için senaryo oluşturmuş. Doğan Uluç 13 Şubat 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’ne bu konu hakkında yaptığı röportajı aktardı. ”ZSA ZSA GABOR İLGİ ÇEKMESİ İÇİN GEREKLİYDİ.” diyor! Kadının her sözü tutarsız. 15 yaşında olduğunu, Atatürkün ise 56 yaşında olduğunu iddia ediyor. Zsa Zsa Gábor 1932 yılında 15 yaşındaydı. 1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk ise 56 yaşında değil 51 yaşında. Mustafa Kemal 1937 yılında 56 yaşındaydı. 1937 yılında Zsa Zsa Gábor ise 20 yaşında. Kadın Burhan Asaf Belge ile evlendikten sonra Atatürkle ilişki yaşadığını iddia ediyor. Yani 20 yaş civarında. Atatürkle ilişki yaşadığına dair kanıtın yok. İlgi çekmek için iftira atan bir kadını tutarsız sözlerini örnek veriyorsun.
One Lifetime is not Enough diye bir kitap yazmış bu kadın, orada anlatmış sanırım. Kitabı okumadım ama kitabı okuyan birisi kitapta 5 yıl değil 6 ay geçiyor demişti. En yakın zamanda kitabı okurum ama eminim ki kitap deli saçmasından başka bir şey değildir.
Onu yazan kimse annesi dünyanın en namlı umumi tuvalet fahişesidir.. Onu kabul edenlerde aynı şekilde olurlar.. Kaldı ki keşke yapsaydı derim.. En adi şerefsiz devlet adamları pespaye fahişeler ile beraber olduğuna göre.
Tabii burada büyük bir mantık hatası var. Zsa Zsa Gabor 1917 doğumludur, 1937 yılında 20 yaşındayken Burhan Asaf Belge'yle evlenmiş ve bundan sonra Türkiye'ye gelmiştir. Yani kadın 15 değil, 20 yaşında. Bu haber gerçek değil. Son parçada da izah ettim.
evet algı yaratılmaya çalışılmış. çocuk attı yatagına denmesı ıcın daha 15 yasındaydım o da 56 dıye vy-urgulanmıs. hıc bır 15 yasındakı kız bence gunlugune bunu yazmaz. Ataatürkçü olmadığımı biliyorsun ama bende bunun gerceklıgıne ınanmadım
Bu yanlıştır. Ama böyle bir kadın vardır. Doğrusu şöyle; 15 yaşında değil reşit 20-25 yaşlarında. Misafiri olarak geliyor ve 1-2 defa yemeklere katılıyor. Birisinde Atatürk ile başbaşa kalıyor. Herkes odadan çıkıyor. Tabii dışarıdakiler merak içinde kalıyor. Atatürk de ısrar üstüne "Yahu bir şey yok, olsa size söylemez miyim?" diyor.. Maalesef karalama kampanyaları o zamandan başlıyor, yok evliymiş falan filan. Kadın sonra abd de aktör oluyor.
@Copernicus Yalan iddia. Zsa Zsa Gábor 1917 yılında doğmuş. Burhan Asaf Belge ile 1937 yılında evleniyor. (20 yaşında oluyur). Kadının kendi sözleri tutarsız. İlgi çekmek için senaryo oluşturmuş. Doğan Uluç 13 Şubat 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’ne bu konu hakkında yaptığı röportajı aktardı. ”ZSA ZSA GABOR İLGİ ÇEKMESİ İÇİN GEREKLİYDİ.” diyor! Kadının her sözü tutarsız. 15 yaşında olduğunu, Atatürkün ise 56 yaşında olduğunu iddia ediyor. Zsa Zsa Gábor 1932 yılında 15 yaşındaydı. 1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk ise 56 yaşında değil 51 yaşında. Mustafa Kemal 1937 yılında 56 yaşındaydı. 1937 yılında Zsa Zsa Gábor ise 20 yaşında. Kadın Burhan Asaf Belge ile evlendikten sonra Atatürkle ilişki yaşadığını iddia ediyor. Yani 20 yaş civarında. Atatürkle ilişki yaşadığına dair kanıtın yok. İlgi çekmek için iftira atan bir kadını tutarsız sözlerini örnek veriyorsun.
-"Atasını bilmeyen it peşinde gezer" Yahya Kemal. O yüzden ezberletilen yalanları bırakıp gerçek tarih okumaları yapmak gerekir. Bu konuda güzel bir başlangıç olabilir.
Yalan iddia. Zsa Zsa Gábor 1917 yılında doğmuş. Burhan Asaf Belge ile 1937 yılında evleniyor. (20 yaşında oluyur). Kadının kendi sözleri tutarsız. İlgi çekmek için senaryo oluşturmuş. Doğan Uluç 13 Şubat 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’ne bu konu hakkında yaptığı röportajı aktardı. ”ZSA ZSA GABOR İLGİ ÇEKMESİ İÇİN GEREKLİYDİ.” diyor! Kadının her sözü tutarsız. 15 yaşında olduğunu, Atatürkün ise 56 yaşında olduğunu iddia ediyor. Zsa Zsa Gábor 1932 yılında 15 yaşındaydı. 1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk ise 56 yaşında değil 51 yaşında. Mustafa Kemal 1937 yılında 56 yaşındaydı. 1937 yılında Zsa Zsa Gábor ise 20 yaşında. Kadın Burhan Asaf Belge ile evlendikten sonra Atatürkle ilişki yaşadığını iddia ediyor. Yani 20 yaş civarında. Atatürkle ilişki yaşadığına dair kanıt yok. İlgi çekmek için iftira atan bir kadın yani
@Keremönder Yalan iddia. Zsa Zsa Gábor 1917 yılında doğmuş. Burhan Asaf Belge ile 1937 yılında evleniyor. (20 yaşında oluyur). Kadının kendi sözleri tutarsız. İlgi çekmek için senaryo oluşturmuş. Doğan Uluç 13 Şubat 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’ne bu konu hakkında yaptığı röportajı aktardı. ”ZSA ZSA GABOR İLGİ ÇEKMESİ İÇİN GEREKLİYDİ.” diyor! Kadının her sözü tutarsız. 15 yaşında olduğunu, Atatürkün ise 56 yaşında olduğunu iddia ediyor. Zsa Zsa Gábor 1932 yılında 15 yaşındaydı. 1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk ise 56 yaşında değil 51 yaşında. Mustafa Kemal 1937 yılında 56 yaşındaydı. 1937 yılında Zsa Zsa Gábor ise 20 yaşında. Kadın Burhan Asaf Belge ile evlendikten sonra Atatürkle ilişki yaşadığını iddia ediyor. Yani 20 yaş civarında. Atatürkle ilişki yaşadığına dair kanıtın yok. İlgi çekmek için iftira atan bir kadını tutarsız sözlerini örnek veriyorsun.
Yalan iddia. Zsa Zsa Gábor 1917 yılında doğmuş. Burhan Asaf Belge ile 1937 yılında evleniyor. (20 yaşında oluyur). Kadının kendi sözleri tutarsız. İlgi çekmek için senaryo oluşturmuş. Doğan Uluç 13 Şubat 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi’ne bu konu hakkında yaptığı röportajı aktardı. ”ZSA ZSA GABOR İLGİ ÇEKMESİ İÇİN GEREKLİYDİ.” diyor! Kadının her sözü tutarsız. 15 yaşında olduğunu, Atatürkün ise 56 yaşında olduğunu iddia ediyor. Zsa Zsa Gábor 1932 yılında 15 yaşındaydı. 1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk ise 56 yaşında değil 51 yaşında. Mustafa Kemal 1937 yılında 56 yaşındaydı. 1937 yılında Zsa Zsa Gábor ise 20 yaşında. Kadın Burhan Asaf Belge ile evlendikten sonra Atatürkle ilişki yaşadığını iddia ediyor. Yani 20 yaş civarında. Atatürkle ilişki yaşadığına dair kanıtın yok. İlgi çekmek için iftira atan bir kadını tutarsız sözlerini örnek veriyorsun.