Atatürk, 15 yaşındaki Zsa Zsa Gabor ile sevgili miydi?

Zsa Zsa Gabor, Cezmi Yurtsever'in sitesinde yer alan kitabın o bölümünde, Atatürk'le ilk gününü ve yaşadığı cinsel deneyimi şöyle anlatıyor;

"Açılan büyük bir kapının ardından içeriye girdim. Heyecandan kalbim deli gibi çarpıyordu. Mermer taşla döşenmiş yoldan geçerek bahçe içindeki eve doğru yöneldim. Çok büyük bir zeytin ağacı evin girişini gölgeliyordu. Hipnotize olmuştum. Üst kata çıktım. Atatürk el işlemesi geniş bir gürgen koltuğa oturmuştu. Arkası bana dönüktü. Yanındaki masa üzerinde duran nargilesini içiyordu.

Atatürk ile beraberliğimin bundan sonrasını ilk defa açıklıyorum. Dans eden dansözlerin odadan çıkmalarını istedi. İkimiz baş başa kalmıştık. Henüz 15 yaşındaydım. Çocuk denecek kadar genç sayılırdım. Atatürk 56 yaşında olgun bir erkekti. Buna rağmen ürküntü duymuyordum.

Rakının verdiği sarhoşlukla olsa gerek kendimi rüyada hissediyordum. Atatürk'e bekaretimi verdim. Atatürk benim ilk erkeğimdi. Şeytani bir çekicilikle, benimle deliler gibi sevişti. O, genç bir kadının nasıl mutlu edileceğini çok iyi biliyordu. Atatürk, aklıma her geldiğinde O'nun tüm kadınları doyuma ulaştıracak gücü olduğunu düşünürüm. Atatürk, profesyonelce sevişen bir tanrı, bir kraldı." (ALINTI)

Gabor, #Tatar bir ailenin kızı. #Budapeşte'de kalabalık bir ailede doğdu. Güzelliğinden dolayı daha 13 yaşında #Macaristan güzellik kraliçesi oldu. 1930'lu yıllarda Atatürk ile tanıştı ve 5 yıl boyunca birlikte oldular.

Tabii burada büyük bir mantık hatası var. Zsa Zsa Gabor 1917 doğumludur, 1937 yılında 20 yaşındayken Burhan Asaf Belge'yle evlenmiş ve bundan sonra #Türkiye'ye gelmiştir. Böyle açık gerçekler varken bir ilişki yaşandıysa bile Gabor'un o sırada 15 değil en az 20 yaşında olduğunu hesaplamak için çok zeki olmanıza gerek yoktur. Ama Atatürk düşmanı bir şerefsiz iseniz hesaplamanız şaşabilir, normaldir.

Atatürk, 15 yaşındaki Zsa Zsa Gabor ile sevgili miydi ?