Ben sadece fikri olan var mı diye sordum burçların işin teferruatı :)
Koç kadını ve oğlak erkeği
Ben sadece fikri olan var mı diye sordum burçların işin teferruatı :)
ben oğlak burcuyum. Sabırlıyım, anlayışlıyım, sadığım, gerçekçiyim, tek eşliyim. Oğlak burcu erkeği sana aşıksa, onu kırma ve ona anlayışlı davranırsan sana dünyaları verir. Bir kızdan beklediği anlayış, saygı ve güven duygusudur.Muhtemelen senin sevgilinde bu özellikleri taşıyordur.Ona göre hareket et işte :)
bilmem yok.
Koç kadını kafadardır ama oğlak erkeği öyle değildir. Bir süre sonra koç kadını sıkılır. Boynuzlama falan hikaye, koç kadını değer verirse dibine kadar sever. Ama oğlağın ilgisizliği onu yorar. Bu ilişkide çevremdeki ve kendime göre bakılırsa hep oğlaktan dolayı bitmektedir.
Hiç yürümez. oğlak ciddidir, asabidir, takıntılıdır, akıllıdır, çalışkandır, tutumludur, mantıklıdır. koçsa tam tersi hava, savurgan, gününü gün eden boş işlerin adamıdır. zaten geneldede bu yüzden bir baltaya sap olamazlar. kısacası koç oğlağı sinir hastası eder
+1
Cevap
9Cevap
burç murç fasafiso aga erkek adam olacak kadın insan olacak ikiside anlayışlı olacak
ondan sonra ister oğlak ol ister dana ister anakonda fark etmez ten tene uyacak et ete deyecek aga işte mutluluk orda bırak sen burçları
aklı olan boga erkegı ya da her ne burc sa farketmez koc kadınını gordumu dusuncem arkasına bıle bakmadan kacmalıdır huseyın bolt gıbı kosmalıdır
Ölüme oynayan iki inatçının kapışması olur. Daha ilk raund ta ikiside kaybeder.
ben biriyle sevgili olmayı düşünüyorsam burcuna göre olup olmayacagına karar vermemki arada sevgi varsa anlaşabiliyorsam burcuna dahi bakmadan sevgili olunacaksa olurum
Boynuz bana iyi birşeyler çağrıştırmıyor.
Garip bir his.
Koc kadini cok kafadir ama boynuzlama ihtimalude vardir ger koc icin gecerli olmasa da :)
Bu işler burçlara göre olmaz.
burçlara göre bilgim yok
Tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar