Teşekkür ederim dedi
İyi ki bitti bende teşekkür ederim dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bacım diyen eski sevgili karaktere sahip değildir bence. O nedir la. Dün askim sevgilim bugün bacım, kankam. Bu arkadaş kalmak değil gevşek olmaktır. Eski sevgilimle arkadaş kaldim. Ama hiç birbirimize ooo kanka, kardeşim vs demedik. Gorusmemiz gereken yerlerde, "merhaba x, nasılsın, sonra gorusuruz" vs resmi konuştuk. Bazıları arkadaş kalma işini yanlış anliyor çok komik durumda kalınıyor sonra
😂😂😂😂😂😂 bacım diyen eski sevgili bacisina yan gözle bakabilecek karaktere sahiptir
Güldüm sadece. Olaya şöyle bakıyorum. Bu kişi, varsa kendi kız kardeşine de bacım diyordur. Muhtemelen ona da ensest hisler besleyebilir. İnsan özel olarak sevmiş olduğu birine koynuna aldığı kadına bacım dememeli. İsmi ile hitap edebilir. Bir zaman sonra da X Hanım diyebilir.
bende güldüm :D
Var böyle haşin delikanlılarımız. :)
delikanlı kısmına katılmıyorum :)
Bacım kelimesi biraz anadolu havası katıyor. Mizahi açıdan delikanlı demiştim. İronik diyebiliriz.
anlıyorum :)
Ors. u çocugudur sevgili yapana kadar o kişi afedersin it gibi dolarnır peşinde sonra da seytana uydurur o kızı peçete yapar atar sonrada Bacım Allah belanı... ya erkeklliğimden utannıyorum böyle ibnelerin yüzünden :/
6 sene peşimde koştu yemin ederim sonra bacı oldul 😃
tamam işte ne diyorum ( örnek : aslı aslı ne olur aslı tamam mı ) :AweWA. eaw.:AW :D
:D :D
İşi Bitince seninle yallah yallah :D Nefret ediyorum Bu tarz insanlardan Aşk Bir Ömür olmalı :) <3 Haksız mıyım :) ?
öyle... saygı herşeyin başı
Cevap
45Cevap
Komikmiş baya okumamış ilk okul mezunu anlayışsız kitap okumayan sadece Ankara havaları dinleyen parası var diye herşeyi yapabileceğini sanan müteahitlere benziyor
urfa kırosu kısaca
Maşallah iyi denk gelmiş
şansıma
Valla bende öyle bir ark var fena ya git gide krokaşıyor hane insan ilkellikten moderne geçer ya öyle bir çizim vardır ilk insan falan bu o grafiği tersten takip ediyor
buda onlardan :D
En güzeli uzak durucan bak dün içtik sohbet ettik sigaranın lafını yapan küçük adam parası yokkende kro varkende kro eğitim şart kitap okumak şart bunlardan uzak durmak şart 😂
haklısın
benden umudu kez demek istiyor sitesinde bana diyemezsin kesin olarak seni sildim diyor. Tiksinmen için yapmış. Kafamda soru işareti kaldiusa diye. Zaten tiksinmissinde anladığım kadariyla
bacim diyen eski sevgili yeni bir karaktere sahiptir seni zaten umursamiyordur ama oteki dunyayi düşünüyor demekki karaktersizlikte zirve yapmis helal olsun
Kendi kafasında bitirmiş olayı. Eger düo senin kafamda soru işareti kaldıysa bitir dio. Tiksinmeni istemiş kendisinden. Basarmis da :)
''Bacım'' kelimesi toplumda sıkça kullanılan bir kelime zaten. Neye şaşırdın? ''Avradım'' mı deseydi? Ayrılmışssınız işte.
İnsan bacısını dudağından mı oper neyin kafası olum? Sevgilim desin demedik bacım ne iş
Konuşmana bir dikkat et önce sen. Ayrıldınız iş bitmiş ondan bacım demiş bir kelimeye neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum ki.
çocuğa laf yook o Midesiz kelimesi böyle insanlara vakit ayıran siz değerli Şahsiyetlere daha çok yakışıyor bence :)
Ay doğruuu
:) :)
salak salak konusmussunuz karaktersiz olduğunu nerden bilebilirdi
2 yıl boyunca karakter analizi yapamayanlarama salak demeli böyle düşünenleremi? nasılda zekii konusuyosun senn böyle
2 sene boyunca karaktersizlik yapmamıştır 2 sene boyunca aşıktir sonra aşkı bitince ne mal olduğunu belli etmiştir ben zekiyimdir inşallah karşınıza iki yıl aşık olupta sonradan karakterini belli edenlerden çıkmaz karşınıza
eğer sizin dediğiniz gibi bir dünya olsaydı kimse kimseyi üzmezdi
onu birlikteliğine başlayıp 1 haftada kendini kaptıranlar düşünsün ben değil. sizi anlamak güç içinde bulunduğunuz durumu size anlatmak dahada güç..
1 haftada kendini kaptırmaya gerek yok beyefendi etraf iki yüzlü insanlarla dolu.
yeni neslin allah yardımcısı olsun diyelim
Malmis harbiden.. beraber oldugun kisiye nasil bacim deniyo anlamadim
Hr valla
Bacim mi? Iste allahin bir hikmeti ki siz ayrilmissiniz... gecmis olsun, bacim😂
Ayrılmış olman çok iyi olmuş böyle bir embesilden kurtulmuşsun
Adam ilişkinin karmaşasından kurtulamamış belli ki 😂😂😂
Delikanlı çocuk demek ki direk kardeş moduna girmiş
Hahahaha
Ne b. k oldugunu gormussun iyiki bitmis iste gobek at
Bacim yine iyi , bana babannem vefat ettiginde basin sagolsun birader diye mesaj atmisti.
ya abi midem bulandı bacım ne ya? yaw he resmen oğlan heralde
Seni unuttum sen benim anca bacım olursun havası vermek istiyor ama komik duruma dusmus haberi yok
Komiksin cidden dedim bende
Zararın neresinden donsen kar
kesinlikle
Olur ayol yazsaydın sende 😅 tam mal ya kusura bakma ama 😂
Ya yanlış anlamazsaniz onunla nasıl tanistiginizi sorabilir miyim?
Diğer yanda kendi savunması için söyletmiş resmen 😄
İyiki kurtulmuşsun salla gitsin kısmetini kapatma boşuna
Kelimenin başına eski takısını getirdiğin için fazla. Kafaya takma zaten bunu yaparak karaktersizliğin everestini yapmış :)
Pisliktir... Mümkünse hızlıca uzaklaşılmalı ve ne söylerse duyulmamalıdır🙄
Karaktersizin halay başı, mendil tutanıymış
Saçma olmuş gider felan yapıyor engelle kurtul
Yemişim giderini ya aman iyi ki bitti teşekkür ederim dedim
evet :)
defol git derdim bnde :d
Balatalarinda sorun var belliki onun
bacım baksana bir :D
Nerden buluyorsunuz böylelerini güldürdün 😁
Arefe günü berberdeki sıra gibi
TAM KÜFÜRLÜK!
gül geç kanka kardeşim der yakında
Karaktere sahip olduğunu düşünmuyorum.
Al benden de o kadar
Bacisiyla cikacak kadar geniş mezhepli insanlar türedi yazik.
Şeref meselesi işte
Onca şeyden sonra bacm diyen biri için üzülmem saçma dedim 😃
sen onun artık bacısısın :P
Midesiz yav
Bacım. Adam tam bir tez konusu.
Aynen sacmalamıs yanı
Bugün bacım yarın ihtiyacım anlamında bir söz
Kendi bacısını becersin hastalıklı
inan ki hasta
hiç gülceğim yoktu güldüm
sen bacınımı bipliyon diye sorarlar adama
O nasıl bir rahatlıkmış ya 😮