Listede değilse yaz. Benimkini soracak olursanız daha karar veremedim kaplangözü, kehribar son zamanlarda fotoğraf çekme özelliği olan akik hepside ilgimi çekiyor. Gerçi önce takmak lazım ağır gelebiliyor kimisine hatta baş ağrısı bile yapabiliyor.
Moda bir hastalıktır uzak durmak lazım kendi tarzını oluşturcan. Gün gelicek kilot modası çıkıcak diye korkuyorum ki nerdeyse o duruma gelmiş şortlar var neyse yine başlamıcam
Benim bakmaya doyamadığım taş Ay Taşı. Çok güzel. Kendime yüzüğünü aldım, baktıkça masumiyeti ve özel birini hatırlatıyor bana. Hep takıyorum. Umarım taşı hiç düşmez, sağlam görünüyor şimdilik.. Nasıl bir şey almayı düşünüyorsun? Kendine mi hediye mi olacak?
Bende kaplangözü vardı fakat kolyesi alınamıycak bir yere düştü şimdi tekrar alıcam bide akik yüzük düşünüyorum dinde de baya yer verilmiş bakalım artık gidince karar vericem. Ay taşı çok özel bir taş zaten o içinde parlayan sanki gökyüzünü temsilen neden yıldız taşi dememisler orasida muamma
Güle güle kullan 😊 Bence adının Ay Taşı olması güzel, ayı da aynı hayranlıkla izliyorum. Çok severim. :) Güzel tarif ettin, içinde parlayan gökyüzünü andıran muhteşem bir mavi var.
teşekkür ederim sende güle güle kullan benim gibi düşürme dikkat et :) yani benimde ay'a bir hayranlığım vardır hepte gitmek istemişimdir ayaklarimi uzatmak falan sanki dünyadan uzatabiliyomuş gibi 😃 ismi çok hoş ama bence yıldızları daha çok andırıyor belkide aydan gelmiştir özünde bilemedim şimdi neyse 😄
Teşekkür ederim 😊 Bak bu resmi gördükten sonra isminin neden Ay Taşı olduğunu anlarsın. :) buyukoner.com/.../imagesCA22347X.jpg Ay'ın gücünü yoğunlaştırdığına inanılıyor, öyle bir hikayesi var. 🌝😄
Evet çok güzel taşlar var :) Şifalı oldukları güç verdikleri söyleniyor ama ben hoşuma gittiği için takıyorum, taşların beni etkilediğini görmedim şimdiye kadar. Ama olabilir de, belki farketmiyorum. 😄
Bu tip bilgiler var taşla ilgili nekadar doğrudur bilmem ama hiç birşey boşa yaratilmamistir hepsinin bir faydasi vardır elbet zaten dindede bazı alimler akik gibi taslardan bahsediyor. Baş ağrılarına ve işitme problemlerine karşı etkilidir. Sinirleri düzenler, yatıştırır ve sakinlik verir. Uykusuzluğa karşı etkilidir. Kalp ve zihin arasındaki bağlantıyı ve dengeyi sağlar. Kişinin kendine olan güvenin artmasında etkilidir. Kişinin maddi ve manevi bağımlılıklarından kurtulmasını sağlayarak, ruhen özgürleşmesine yardımcı olur. Negatif enerjiyi dönüştürür ve aurayı temizler. Korkulardan kurtulmak içi ametist ile birlikte kullanılmaktadır. Yaşanılan ana odaklanmayı sağlar. Dolayısıyla farkındalığın artmasında etkilidir.
Benimde kaplangözü kolyem var o geçişleri seviyorum çevirdikce farklılaşını bende burcuma göre takıyorum aslnda bilmiyodum burcumun taşı olduğunu sonradan öğrendim çekiyor işte
Benimde oniks taşından bileklik vardı ki uyudum uyandım kopmuş yani kaliteli bir şeydi bide. ondan sonra bir daha tercih etmedim seninkiler dayanıyorsa ne mutlu sana güle güle kullan
Şu aralar fosil dikkatimi çekiyor içinde ölmüş karıncalar falan oluyor onun tesbihini bulursam alcam yani doğal ölümler öyle damlamış içinde kalmış onun haricinda oldum olası kaplangözü severim
Bak işte bukadarını anlıyorum 👊😃 düzelicek az kaldı bu böyle gitmez artık daha bilinçli ebeveynler, öğretmenler yapici olmak lazım yıkıcı değil sonuçta
Küçük bir arkadaşam var dersleriyle ilgili bazen konuşuyoruz sende benim akranımsın bizim yıllara göre ilerleme var en azindan artik yüzmeye falan götürüyorlarmış 😄
ben birebir gidip alıyorum teşekkür ederim alcam şeyi şekillerine kadar görmem bakmam lazım yani üstündeki damarlara kadar diyim. biraz titizim bu konuda sanırım
Hahahah dogru soyluyosn ozaman tasciya gider beyendigin ucuz 15 20 tl ye birsey alirsin akik cok faydali diye duydum tabi benim kaplangozune bir ilgim var ilk gittgmde en hosuma giden o olmustu
En İyi Cevaplar