Bu soruyo siksik soruyorum cevabini bulamiyorum hep hayat bos
hersey bos diye dusunuyorum sonunda. sizce amacimiz ne?
hersey bos diye dusunuyorum sonunda. sizce amacimiz ne?
Bütün dünya bunun sebebini arıyor. Tembeller basite kaçıp dinlere inanıyor, meraklılar ve mücadeleciler anlamını araştırıyor.
Nihilist olma yolundasın. Bu kadar uğraşıp öleceğime direkt ölsem ne değişecek de diyebilirsin :)
Dünyaya ne için geldiğimizi bilmiyorum ama dünyaya çok zarar verdiğimizi biliyorum. Bir amacımız varsa da ömrüm yetene kadar hayatta kalıp bu amacı netleştirmeyi planlıyorum. En azından bu ihtimal için yaşanabilir.
Sen de böyle bakabilirsin bu olaya. Bol bol okuyarak kendin de belli teoriler üretip izini sürebilirsin. Astronomiye yöneliyoruz hali ile.
Bro bende soruyorum ama cevap dinlerde saklı bakmıyorum üşengeçlikmi korkumu sorumluluk tan kaçmakmı bilemiyorum
Dinler belki buyuzden ortaya cikti icimizdeki boslugu doldurmak icin
Ya da bu dunya ilizyon ve Allah var hersey ona ulasmak evrenle bir olmak icin cunku bana bu dunya hayal gibi geliyr
Doldurmak senin elinde :) nasıl bir insan olmayı seçersen ona göre şekillenir hayatın
ben benim, sen sensin. düşüncelerimiz bizi var kılıyor.
Cevap
7Cevap
Güzel bişey bunu düşünmen. Bu bile bişeylerin farkına vardığının kanıtıdır ama boş değil onu diyim sana
Ahanda ben. Kafayı yedim ben bu soru yüzünden aylarca ilaç kullandım
amaan bosver cevabini bilmedgin seyleri sorma kendine takma gitsin ;)
geberip s*ktir olup gidene kadar takikiyoruz işte rahatına bak
Bu soruyu başkalarına sorarsan köleleştirilirsin. Vicdanına ama aynı zamanda şahsi çıkarlarına uygun olarak kendin cevapla bu soruyu.
Imam Gorevlerini yerine Getirmek !
yapılacak o kadar çok şey var ki.. işsizsin.
Yapacak seyler var gorevlerim de var ama onca caba neden biraz da durup dusunmeliyiz ki bu dunya duzeninde kolelesmeyelim
çalışma amacın yaşamak, arzu ettiklerine kavuşbilme çabası. çalışmazsan aç kalırsın. köleleşmekten bahsetmişsin. bir araba düşün. onu tasarlayan insanları, birleştiren insanları.. eğer onlarda senin gibi düşünüp çalışmasalardı ne olurdu? hiçbir ilerleme kaydedemezdik. insanlar her şeyden önce, birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için çalışıyorlar. yoksa ne sen bu soruyu sorabilirdin, nede ben cevaplayabilirdim...
Haklisin evet . Belki dusunmemin hic bir yarari yok sonu da yok ama biseyler yanlis gibi beni tatmin etmiyo hic bisey
sende haklısın. yanlış olan adaletsizlik. iyi bir maaş alman için bir doktor veya bir mühendis falan olman gerekiyor. diğer türlü aldığın para direk gidiyor ve kendine , hayallerine veya eğlencelerine ayıramıyosun..
tehlikeli soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar