2010 mezunuyum bazen yaptigim seyler aklima geliyorda hic ipe sapa girmeyen biriymisim 😃 Yerimde bir dkka durmazdım nerde kavga orda ben. Atarla giderli hep kafa tutardım ona buna. Hatta hocalara bile bir gun az kalsin disiplin cezasi alacaktim. Tembeldimde dersle alakam yoktu. bir gun cocugun biri beni sinirlendirmisti merdivenlerden yuvarlamistim. Kizin birini hunharca dövmustum. Pisman degilim hak etmişti 😃 Yani diyeceğim şu ki bu yaptiklarimi övmüyorum ama yani guzel anilarimda var 😃 Psikopat bir ogrenciydim ama bir o kadarda yardimseverdim. Var mi böyle olan benim gibi ya da tam tersi 🙆
Lisede nasıl bir öğrenciydin? ( şu an lisede olanlarda yazabilir )?
Ben çok çalışkan. anlayışlı. yardımsever öğrenciydim. okul arkadaşlarımla hem söhbet eder. gülürdüm. hem de derslerinde yardımcı olur. öğretmenlerimi kızdırmazdım. hem de bana saygıları vardı okuldakilerin. Abazanın biri asılmışdı. öğretmenim onu dövmüşdü benden uzak dursun diye. o zaman korkmuşdum. şimdi gülüyorum. yine okula gitmek istiyorum bazen.
Ben her kese karışmam sadece asosyal degilim. pozitivim. Göz ònünde çalışkanlığım ve bilgimle öndeydim. Eğitim bakanlığından bilgimizi sorgu sual etmeye gelenler için ilk beni ayağa kaldırırdılar.
Edebiyyat öğretmeniyim.3çocuk yetisdiriyorum. kız bir az zayıf. diger ikisi okul birincisi sınıfları arasında. yani onları eğitdim. kafam çalışıyordu derken. sizin sınıfda çalışkan yokmuydu. ben olanları yazdım. kendimi övmem gerekmiyor ki.
Aslında mezundum fakat bir sene tekrarladığım için son seneyi okuyorum. Diğer bireylerden çok daha olgun.. Sessiz, ciddi, yalnızca bir kaç arkadaşıyla eğlenen bir tipim böyle bildiğin.. Sinirli bir tipim bu da kavgacı yapıyo biraz beni.. Öyle eğlenmeyi de pek bilmem...
Ben ticarette okudum sınıfta 17 erkek 3 kız vardı malum ergenlik zamanı bizimkilerin de hormon seviyeleri en tepede ilk etek giymeyi bıraktım sonra saçlarımı kısalttım hep topuz yaptım makyaj yapmayı kestim derken bir bakmışım onlarla koridorda kız kesiyorum😂😂
Okula pek gitmezdim sürekli kavga halindeydim dersler dipteydi buna rağmen hocalar severdi beni. Hatta bir gün fen dersinde hoca beni sormuş Beşiktaşın maçına gittiğimi söyleyince sınıfın içinde ibreti alem için ağzımı burnumu dağıtacağını söylemiş bir dahaki ders geldi ders başladı yanıma doğru geldi yüzüme baktı seviyorum seni çocuk deyip başımı okşayıp gittim. vel hasılı okul sonunda müdür kovdu okuldan:/
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence sen lisede her erkeğin gözünü alamadığı bir kızdın. aşırı süslü değildin ama dikkat çekiyordun. zaten çok tutkulu arzulu şehvetli bir kızsın ama sınırlarını bilen ve dokunulması zor bir kızsın. ancak erkeklerin senin için deli olması seni mutlu ediyordu. okulun en güzel kızından ziyade sen dikkat çekiyordun değilmi :)
2010 mezunuyum nadir tiplerden derslerde hem iyi hem haylaz. Espiri yeteneğim iyiydi herkes severdi beni. Öğretmenler derste güldürdüğüm için arkadasları bana kızardı ama derslerim iyi diye fazla bişey demezlerdi
Bende 2010 mezunuyum. Sessiz sakin görünüp aslında hiç uslu durmayan biriydim 😂🙈 kabus gibi geçen seneler. Liseden sınıf arkadaşımda burda karşılaştık :) unuttuğum yılları yine hatırladım
Öğretmenler dışında (müdür hariç kasten iyi tutardım) herkesle aram iyiydi, derslerden atılırdım, dersleri umursamazdım, birine birşey yapacak olursam alttan alttan çevirdiğim için benim yaptığımı bilmezdi bile. :D
bizde emir komuta vardı be altken ezildik üstken ezdik ki hocalar en üst oluyor bir kere sesimizin çıktığı itiraz edildigini hatirlamiyorum saclar. kisa sinek. kaydi tıraş tam takım üniforma corap rengine bile karisiyorlardi...
Ne gunlersi be uzun essek oynadigimiz o anlar. Kizlar wc sine torpil atip onlarin bagirma sesi :) kizin donuyla kacmasini izlemek :) beden dersinde kizlarin soyunma odasinin prizini sokup orda dikizlemek :))) ahhh be liseli anilari
En İyi Cevaplar