İçine kapanık erkeklerin genelde sızlandığı durum; '' kızlar şerefsiz erkek sever ''...
Kızlar, kendilerini kıran, onlara pislik gibi davranan erkekleri mi sever yoksa onlar zor oldukları için mi sever? Diyorsunuz ya'' her şeyi yaptım onun için '' diye... İşte bu noktada kaybediyorsunuz. Hayır, yine yapın ama her şeyinizi ortaya KOYMAYIN.
Örneğin ; erkekler biz kızlar için bir bulmaca. Ve biz onu emek emek çözmek isteriz. Ama siz ne yapıyorsunuz? Çözümü önümüze sunuyorsunuz. Biz de sıkılıyoruz haliyle. Biz , sizi çözmek istiyoruz. Derininize inmek , fethedilmemiş topraklarınızı görmek istiyoruz. Ama siz bize , olduğunuz kişiyi tamamen ortaya koyunca elbette soğuma oluyor. Çünkü biz kızlar ZORU SEVERİZ.
Yazımı okumadan yine , ''kızlar şerefsiz erkeklerin altına yatar'' yok efendim '' onları sever hepsi k. şar'' gibi cümleler diyeceksiniz. Çünkü , zor değil BASİTsiniz.
#𐰋𐰏𐰇𐰢
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar boş insan var ya laf soktuğunu sanıp engel atıyor :D Son cümlemi kanıtlayan beylere selam olsun <3
Kendi elinle kadınları dilime düşürdün işte. Bu konuda doğru söylüyorsun ve benim teorime göre kadınların kusurlu mekanizması gereği erkeğin eline koz verdiği bir basitliği de burada.
Ortalama tipte bir erkek bir kıza azıcık ilgisini belli edip kendini geri çekerse daima kazanır. Çünkü bu sana karşı bir şeyler hissediyorum ama potansiyelimin tamamını göstermedim bile demektir.
Hele ki kızı hayatının merkezine değil de kenara bir yere koyuyorsa. Günlük işlerini ve arkadaşlarını ihmal etmiyorsa kadın kafayı yer o erkek için.
Ha bunca yazdığım şey kadınların ruh hastası olduğunu anlamıyor maalesef :D evet ruh hastası ve basitsiniz maalesef :D
Sıkıntı kadınlar erkeklere göre basit. Yani erkeklerin çoğunluk kısmı genelde bu oyunda kadınlara kaybediyor ama doğru oynarsa mutlak galibiyet alıyor erkekler
Erkek milliyetçisi olup çıkıcam sonunda. Ama o da sıkıntılı. Milliyetçi olunca faşist diyorlar erkek milliyetçisi olursak arkamızdan i*ne derler diye korkuyorum :D
Kadınları genel anlamda ilişkilerde çok kaypak buluyorum. Tecrübe ile sabittir. Gerek hayatıma girip çıkanlar gerek çevremdeki iyi insanların emdiği sütü burnundan getirenler.
Kadınlar aslında sadece "bak ben yaptım" demeyi seviyor... Mesela, bu şerefsiz dediğimiz erkekleri ele alalım... Bu adamı alıp düzgün birine dönüştürebilme ihtimallerini severler... Bu sosyal sorumluluktur, bu bir meydan okumadır, ama en temelde bu; bakın ben yaptım, diyebilme isteğidir. Evet çoğumuz sizin kadar karışık, gizemli ya da kapalı kutu değil. İçimiz dışımız birdir... Biraz sıkıcı olabilir tabi katılıyorum, ama 2 gün sonra "ben nasıl tanıyamamışım" demekten iyidir. Biz sıkça tecrübe ediyoruz... Hani bazı erkekler terk edilince arkadan atıp tutar ya, çekemez... Bazıları da çok haklı yere atıp tutar. Size çekememezlik olarak görünür sadece.
O zaman zoru cozdukten sonra da bırakın. Şahsen bana da saçma geliyor hemcinslerimin yaptıkları. Sana küfür ediyor umursamiyor şahsen ben böyle bir erkeği Sevemem. Tamam çok içime düşmesini istemem ama diğerinden daha iyi çünkü en azından sana değer verdiğini biliyorsun. Ayrıca onlara basit demeye de hakkın yok. Yani daha uygun bir dille deseydin ben bu kadar uzun bir yorum yapmazdim
Tamam o konu da haklısın kimse kimsenin namusuna laf edemez. Ben "kızlar hep pisliklerini seviyor" diyenlere de Basit dediğini düşündüm. Eğer yanlış anladiysam kusura bakma.
ben şunu gordum bizim kızların geneli bradpit olusturmus kafasında o beklediği tip egerki karsindaki erkekte yoksa çocuk platindende olsa faydasız geneli için tip herşey olmuş dusunmuyo bu tiple bu çocuk neler yapmıştır senden önce ve sonra neler yapabilir sana sonu ne oluyo hüsran mesela çok güzel kadınla evlilikte çok kulfiyatli neden kim baktı laf atan oldumu iç geçiren oldumu dusun dur fitne dolar kafanın içi
Aslında , kendi adıma konuşayım çünkü çoğu kız anlattığın gibi , kafamda bir karakter vardır ki ona en yakın olanı seçerim. Tip yani... Yaşlanacağız gidecek o. Ama karakter gelişir. Güçlenir. Ki karakter de benden önce neler yaptığına göre şekillenir. Tipe göre sevmeyi bırakın.
Dediğim gibi , ben ve çevremdeki kızlar öyle olmadığımız için bilemeyeceğim. Ama gerçekten öyle tipe ölüp biten yok efendim paralı erkeğe bayılan insanlar gördüm yani.
İçine kapanık erkek elbette öyle diyecek çünkü zor olmak onlara göre değil zaten zor olunmaz. Bir erkeğin duruşu belli olursa ve kendisi olmayı benimsemişse zaten her şey daha sağlıklı ilerler. Kızlar bir duruş arar bana göre ve kırılgan bir çıta ile çınar ağacı arasındaki farkı da bilirler. Kim kırılgan bir çıtanın altında gölgelenmek ister? veya Kim sağlam bir çınarın dalları arasında dinlenmek ister? İlişkiler de bunların üzerine inşaa olur ve herkes layığını bulur. Hayırlısı nasip olsun.
tamamen bir anda butun sinirlari acarsan bir kadinin ya da erkegin onüne o zaman sıkılır insan yani bu baglamda adim adim ilerlemek lazim nanali olmali icin
Görüşüne saygı duyarım kimi bayan bir erkeği tanımak ister kimiside tanıdığını çözdüğünü sanır ama unutmamak lazım ki erkek çok güzel rol yapar tam çözdüm derken eşekten düşmüş karpuza dönebilirsiniz
Kızlar bile ne istediğini bilmiyor fethedilememiş topraklar muhabbeti de işi üstünden atmak için bahane. Neyse beni ilgilendirmeyen konu. Emeğine sağlık
Sen nasıl bir insansın sana ne demişimde hemen azını bozuyorsun. İşinize gelmedin miydi böyle. Düşüncemizide söyleyemiyecekmiyiz. Neyse ya tamam iyi günler.
.. Kız beni zorlasın ben kızı değil.. Öyle soğuma vs vefasız kız öyle şeylere girer.. Kız olmak aşırı ayrıcalıklı mantığını burak.. Tamam değer görmek şeyinden haklısınız ama.. Kafandaki şeyler yanlış bulmacayı Burak... Kız dediğin doğa bir üssü bir varlıkmı Yok.. Onun için öyle kedere girme Biz zoru severiz bilmem ney.. Biz sizin icinizdeki şeyleri öğrenmek istiyoruz... Şimdi bir insanı öğrenmek için çok seneler geçmesi lazım.. Bir insan hemen keşfedilir mi
Dediklerine bir yönden katılıyorum, kaçan kovalanır taktiği doğrudur ama sanıldığı gibi değil kadınlara biraz ilgi gösterip çektikten sonra yüzde 80'i peşinde oluyor, istedikten sonra manipüle etmek kolay oluyor.
Hak veriyorum. Öyle bir erkek değilim, kendimi açarım. Basitim. Sıkılma durumuna da hakveririm. Ama gidip de kendimi beğendirmek için "zor erkek" rollerine giremem hiç.
Seveceğimiz kişiyi seçebilseydik bu kadar insan bir ömür yanar mıydı. Kim olacagını bilemiyorsun bir bakıyorsun içinde bir acı herşey böyle başlıyor. Hepimiz üzdükte üzüldükte. Kimi bizi üzdü kimini biz üzdük.
Yani şöyle insan yıllardır tanıdığı birine bile guvenemeyebiliyor kaldı. ki yeni tanıştığı birine tam anlamıyla güvensin... yani daha ilişkinin en. başlarında tamamiyle her şeyi ortaya döküp tüm. güvenimizi ona sunmamaliyiz... her zaman bir yanılma payı bırakıp kartları tamamen acmamiliyiz... ne zamanki onun bizim için doğru insan olduğunu hem kalbimiz hem beynimiz idrak etti o. zaman ona senin dediğin gibi tam anlamıyla kendimizi cozdurmeliyiz
Her erkeğin böyle olmasını bekleme yalnız... bu hayat tecrübesi gerektirir... Böyle bir erkeklede her kız yapamaz... çözemesse kız tarafı bu sefer erkeğin birşeyler sakladığını düşünüp onu dürüst olmamaila suçluyor... onuc
En İyi Cevaplar