Arkadaşlar 1 hafta önce kullanmakta olduğum aracım 2006 model Bmw 1.18 i 2015 model Seat Leon ile değiştirdim çirkin olmamama rağmen araç markası ile birlikte sanırım giderim de düştü bana bunun mantıklı açıklamasını yapabilecek olan gelsin :)

Hocam bunun açıklaması bence şu, ileri gelen markalar vardır dimi BMW, Mercedes, Audi filan bir de Ferrari filan var onlar bizi aşar. Hatun kişisi diyo ki bunun BMW'si var, parası da vardır ben bununla birlikte olayım. Bilmiyor ki o BMW 2006 model artık ölmüş. Leon çok hoş bir araba, ama bir BMW değil sonuçta, hem Seat kimmiş ki diyor, 2015 model arabayı hiçe sayıyor, zengin imajını siliyor. Bence böyle. Cidden arabadan anlayan biri gelse Leon'un daha avantajlı olduğunu bilirdi. Boş ver o kaybetti versene bir tur Leon :D
Niyeti cuzdanim olanın kalçalarına bakarım.
mantıklı kardeşim :)
Felsefelerimden birisidir broo 😎😉
Paragöz oldukları için. Hem boşversene ya bu aslında güzel birşey gelen sana değil arabana gelir eğer yeni arabanla birlikte giderinin düştüğünü düşünüyorsan, kızların gerçek yüzünü gördün demektir herkes kendini açığa vermiş böylelikle doğru insanı bulman daha kolay olur arabana değil de sana senin için geleni bulduğun zaman. Hayırlı olsun bu arada 😊
Kesinlikle...
https://i.hizliresim.com/1V4YJ5.gif
Arabası olan bekar erkekler bence çok tehlikeli. Uzak dururum. 😑
haha çok iyiydi bu :)
Sagol 😅 👍
Cevap
23Cevap
Ben sana daha uç bir ornek veriyim dostum iki tane arabam var biri kendi arabamdi birinide is yaptigim birinden is karsiligi aldim bir arac audi a3 digeri land rover jip ayni mekana birer gun arayla farkli arabayla gidince bile durum degisiyor genelleme yapmamak lazim hepsi yani tum kizlar boyle degil elbet ama benzer ornekler cok var youtube da bile bir suru video var bununla ilgili mesela ikinci aracimla gidince silecege numarasini yazip birakan kizda gordum halbuki diger araclada gordu beni ama numarasino yazip birakmamisti. 😉
Kesinlikle katılıyorum kardeşim, işte bizim zorumuza da bu gidiyor bizi otobüsle yolculuk yaparken sevin ya da sahilde çay simit keyfi yaparken dimi, nerde...
aslinda bakarsan benim boyle bir problemim yok pek fazla her cesit hatun tanidim paraya tapan kisilige tapan sadece cinsel yonelimi olan nereye bakicagini bilirsen aradigini buluyorsun ben mesela simdi napicam biliyormusun o numarasini araba camina birakan kizla msjlasiyoruz aksam luks bir mekanda yer ayirttigimi soyliycem suslenip hazirlanip bekliycek oto galerisi olan bir arkadasim var 88 model sahin gelmis satmasi icin evrak islemlerinin bitmesini bekliyorum bitince alicam bir gecelik şahini arkadasimdan tamda apaçi arabasi gormen lazim kizi almaya o arabayla gidicem 😂😂😂😂
hahahaha :D surat ifadesini resimleyip bana özelden atmanı rica etsem kardeşim :D
O... olduklarından.
Bir kız özel bir ünide okuyan bir erkek için kalbimi kırdı ama ona hiç söylemediğim ise gizli bir milyoner olduğum. Öyle tiplerden hoşlanmadığım için hiç belli etmem.
Söyleme sakın :)
Vallahi kalbimi kırdığı için ve sadece parayı önemsediği için söyleyip sadece bedenini önemseyerek eğlenip bırakmayı düşünmüyor değilim ama muhtemelen kırıldığım için duyduğum öfkeden kaynaklanıyor bu :). İlahi adalet, parayı önemsemeseydi, tahmin ettiğinden daha fazla parayı bulacaktı. Hayatta da böyle, hiç parayı önemsemediğin zaman daha çok paran oluyor. Tabii işini iyi yapman lazım
O.. olduklarından demiş bir üye ve seninle birlikte 3 kişi daha o görüşünü sevmiş.
Asıl sorulması gereken soru, bazı kızların arabaya, paralı erkeğe ilgi göstermesinden neden bu kadar rahatsızlık duyulduğu olmalı.
Bir kadına oros. pu deme fırsatı doğmuşken geri durur musunuz..
Ve şimdi bir kadın gelip sizin iç güzelliğinizi sevecek.. Tabi.
Sözümüz zaten bizim iç güzelliğimizi sevecek kadınların dışındadır.
Siz birşey oldumu topu nasıl bütün erkeklere atıyorsanız bizde öyle yaptık.
İşte böylesiniz eleştirilen taraf siz olduğunuzda nasılda hemen karşı atağa geçmeler, etkiye tepki göstermeler...
Bazı insanlar karaktersizler, şanslısınız onlardan erken ayrılmanıza vesile oldu araba😊
Bilseydim böyle olacağını daha önceden sattım der 1 hafta toplu taşıma kullanırdım :) ama işe yaradı dediğiniz gibi.
Siz erkeklerde arabayı kadın tavlama sanatına dönüştürdüğünüz ve bir arabaya tav olup belki de yuva yıkan şu memesi aklından büyük kızlar gibi asalaksınız!
Lafım arabası olup kendini insan ticareti yapmaya yöneltenler içindir.
Maral hanım kusura bakma şimdi böyle konuşuyorsun ama sana akşam bir çay içelim diyen biri olsa gelse seni otobüsle alsa gitmezsin biz bundan bahsediyoruz...
bence sen eski eşinin yoksun olduğu karakter de kalmışsın hala ve gelip burada gider yapıyorsun, lütfen git hıncını eski eşinden çıkar... artık ne kadar doğruysa...
Onun tarzı yok ama... ne gelirsee
Erkeklere asalak demişsin yorumunu okursan biz kadınlara öyle hitap etmiyoruz.
Sen haklısın kardo... burda böyle konuşurlar gerçek her zaman farklıdır görüyoruz
@Ali_izmirr eyw güzel kardeşim benim.
Maral hanım lütfen profilimi ve sorumu terk edin...
@Ali_izmirr
Sanal diye olmadığım bir karaktere bürünecek değilim, Ali bey.
Siz erkeklerden kadar , kadınlarında delikanlısı dobrası var bir idrak edemediniz.
Teşekkürler.
Leon kat kat daha iyidir 2006 model bmwden. Boşver sen VAG gruptan şaşma :D zaten bmwye gelecek kız da kullanılıp atılmak içindir.
şu an için performansından ve konforundan memnunum aracın bir eksisini görmedim.
yol tutuş olarak kıyaslayıp yazar mısın? XDS var mı bu arada araçta? 50 yazan yere 80-90 la dal bakalım rahat giriyo mu ESP açmadan
kardeşim yol tutuşundan memnunum fakat tabiki bir bmw olamaz, bmw adeta çok tehlikeli anlarda kitliyor bir tarafı yine de döndürüyor seni bunla daha o kadar tehlikeye düşmedim, ama denicem yazarım.
ama bmwde mesela hızlı girersin yavaş çıkarsın virajda gaza bastığın an atar değil mi? Önden çekişli araçta gaza viraj içinde de basmaya devam ediyosun
Önden çekişli araçlarda zaten gaza bastıkça daha iyi alırsın virajı, yarın bir kaç deneme yapıp sana dönüş yapıcam kardeşim.
Yani genelleme yapmamak gerek. Herkesin hayata ve insanlara bakışı farklıdır. jigololuk yapan çok erkek var ama ben asla bir kadınla parası için birlikte olmam. ben satılık değilim eminim satılık olmayan başka erkekler olduğu gibi başka kadınlar da vardır. ama öyle bir kizada acirim. nihayetinde arabayla sevisecek değil ya
Hiçbir zaman ne arabaya ne de arabası olan birine tav olmadım.
Ayakta alkışlıyorum, biz erkeklerin sevmek için aradığı kadın modelisin...
kendini bilmeyen kadınlar bu seçimi yapar sadece hanım hanımcık insan bunu yapmaz sende böylece kim dost kim düşman görmüş olursun bir arabayla ;)
Arabaya değil zenginliğe tav oluyorlar düz mantık yani arabası varsa parası da vardır düşüncesi
2006 BMW 1.18 ye tav olan kız 2016 3.20 liyi görse ona daha çok tav olacaktır ve bu böyle gidecektir. sokakta bulunan sokakta kaybedilir, araya gelen de arabaya gider bunu unutma.
Çok seven bile rahatlığı sever... Eskide kaldı sevmek sevilmek... Rahat hayatı arıyor insanlar artık..
Kizlar ne anlar araç tasarrufundan bildikleri tek şey bmw audi mercedes modeli önemli değil
Arabaya tav falan olmam
Kadının dibisin...
Tav olan biridir eksiliyen...
Kazasız belasız güle güle kullan.
teşekkür ederim kardeşim.
bmw çekiciliği diye birşey gerçekten var :)
evet koltuğa oturunca bunu sürücüye de yansıtıyor.
Mantıklı açıklama senin mantıksızlığındır. Bmw yerine seat tercih eden bir adam gözümden düşer.
Her tarafım kırıldı çok yüksekteymiş gözlerin :)
Orta gelirli ailelerin kızlarına kldn kardes
:D amacım o değil güzel kardeşim ama cevabın güzeldi güldürdü :)
paralı gösteriyor ya bmw ondandır neden değiştinki
2006 modeldi şu an ki bindiğim araç ondan 9 yaş küçük model yükselttim ve konfor açısından şu an bmw den iyi
hmm anladım arabadan anlamaz kızların birçoğu ve bmw görünce ouww olurlar sanırlarki her bmw ye binen zengin
😌 aslında soruda ki amaç erkeklere bir araç kadar değer vermeyen kadınlara gönderme yapmaktı, bizde onlara değer vermiyoruz, arabadan anlayacaklarına biraz erkek ruhundan anlasalar çok iyi olacak😌
sizde ruh varmıki? arabanı değişmişsin hangisi az yakıyordu hangisi daha iyi derdine düşmemişsin kızlar bana neden bakmıyor diyorsun, ya kızlar sizin neyinize baksın hepiniz aynısınız hepinizin derdi aynı, bari iyi hayat yaşatın başka numaranız yok zaten
var evet bizimde bir ruhumuz var ama sizinki gibi HASTA değil :)
bizi siz bu hale getirdiniz !
Hiçbir erkek ruh hastası bir kadınla birlikte olmak istemez o yüzden kendi bindiği dalıda kesmez rahat olun, siz kendinizi teselli edin.
ayrıca bana durduk yerde sataşıyorsun hemde sana hitaben hiçbir kabalık yapmamışken hoş kimseye yapmıyoruz da...
seni çok beğendim fotoğraflardan arabanda varmış sarkıyorum sana şapşik
Az önce yemek yedim :)
Ben tav olan gormedim. Cevredendir belki.
Fr değilse düşer Knka :)
@MyStery07 geçen bir cuprayla kalksak ne olur dedik. 10 boy sapladi en az 106 gtiye :(
Leon cupra idi stock du araçlar
Kadinlar süslü hayatı severler
hız iyidir
aynen.
Ayaklarını yerden kestiği için
Parasız erkek gereksiz erkek
Al işte sen fakir bir erkeği sevmezmisin?
Hayır.
İnanmıyorum :) seversin hemde öyle bir seversin ki bunu diyen benmiydim dersin😌
Peki.
Artis😌
Bende panamera var seni iyi anlıyorum
genel konuşma bence, arabaya asla tav olmam
genel konuşmak zorundayız... siz nadide insanlar üzerinize alınmayın...
:) hay hay efendim
Ülkemde böyle insanların olduğunu görmekte gurur verici :D
Benim gibiler çoook merak etme :)
parmak sayısını geçmez Tuğçe :)
O zaman iyi korusun beni eşim :) çoook şanslı adam çook :D haha
Bencede şanslı adammış hatta seni müzeye koyalım örnek kadın diye :)
Ölünce koyarsınız :D
Sen ölme Tuğçe :) Erkeklerin hep aradığı kadın olarak kalbimizde yaşa :)
ölümsüzlük iksirini bul ölmeyeyim o zaman ;)
kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi :D
o zman her fani ölümü tadacaktır dostum...
Kesinlikle öyle Tuğçe... git değerini bil kendine benden evde bir çay ısmarla:)
Afiyet olsun sana canım, ben almayayım
Teşekkür ederim.
güle güle kullan
Araba değil tip önemli
mal oldukları için :D
Fantezik
Marka önemli aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar