sorum gayet açık, uyumadan önce rutin olarak yaptığınız şeyler ne?
Cevabın nedir?
Bir uyuklama geldiği zaman veya yatağa girmeden önce, ilk başta dişlerimi fırçalarım eğer canım sigara içmek istediyse içer ardından fırçalarım, sonra bilgisayardaki film indirme linklerini kontrol ederim benim bilgisayar dışarıda olsam bile sürekli açıktır download için 7/24 açık bırakıyorum, ardından odada götürmem gereken bir şey var mı diye kontrol ederim en basiti şekerli bir içecek içtikten sonra bardağını veya bisküvi gibi atıştırmalıkları mutfağa götürür, en son olarak kulaklığı takıp iyice uyku bastırana kadar müzik dinler ve yatarım :)
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
ilk olarak tuvalete giderim muhakkak. çünkü bu aralar buna dikket etmem gerek.
duamı ederim. son olarak da güzel hayaller kurarım.sonrasında uyumuş oluyorum zaten.24 Yorumla
+1 yılbuzdolabını açar açar kaparım, duş alırım, dişlerimi fırçalarım, yüzümü yıkarım pijamamı giyerim, sonra çişe, kulaklığımı telefonuma takar müzik dinlerim ve hayal kurarım. sonra bir bakmışım sabah olmuş ve telefon bütün gece çalmış kulaklık altımda ezilmiş bu yüzdende ayda bir kulaklık değiştiririm :) yakında lucid dream denemeleri için düzenimi değiştiricem
00 Yorumla
Pc yi kaparım.yanımdaki yiyecek içecekleri yerine koyarım. Köpeğin ve kedinin suyunu tazelerim. Tuvalet ve diş fırçalama işlerini de halledip odama geçtikten sonra sineklere ölüm dercesine riadi elektriğe takar üstümdekileri de atar uyurum. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
59Cevap
+1 yılDişlerimi fırçalasam mı fırçalamasam mı?
Şurda(Koltukta) yatsam mı yatmasam mı?
Televizyondaki filmin sonunu görsem mi görmesem mi?
Yani yatana kadar bir 30dk düşünmekle geçiyor..:DD22 Yorumla- +1 yıl
:))
teli sessize al teli başka odaya götür teli şarja tak, wc, ardından buz dolabını aç dişime göre bişeyler var mı bak varsa bir iki at ağzına suyu şişeyle dik ağzına doldurmadan yarım şekilde koy buzdolabına sonra aynada kendine bak, odaya git yatağa yat kulaklığı tak uyu :) genelde o mp3 hep sabaha kadar çalıyo ya neyse
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyaç durumuma göre değişir belirli bir standardım yok ama herkes klişe bir tanesi de çıkıp gerçekleri söylememiş. Ben tahmin ediyorum ki insanlar en çok gece yatarken vücutlarıyla başbaşa kalır ve onunla oynarlar :-) Hatta çoğu da yatarken güzel bir fantezi yapıp rahatladıktan sonra yatar. Valla benim ihtiyacım varsa böyle yaparım. Yalan söylemektense gizli cesur olmayı tercih ederim :-)
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarizmamızın yerini Abaza önce adına bırakmamak için yoksa sizden mi çekincem :-)
Cevap sahibi+1 yılKarizmamız yerle bir olmasın. Çok merak ediyorsan ve ifşa etmeyeceksen seni eklerim :-)
Cevap sahibi+1 yılAkıllı seni hemen öğrenip buraya yazıcan di mi :-)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi birisi seni kazara ekliyormuş adam yok yere sapık etiketi yicek :-)
spor yaparm plates bır 10dk kadar snra kıtap okurum sabah kalkcagm saatı ayarlar sevgılıme mesaj atarım yatttım dıye sonrada kedımı yanıma alıp ıkımzde uykuya dalarız :))
00 Yorumlaönce köpeğimi son kez tuvalete çıkarıyorum sonra eve gelınce lıkır lıkır bır bardak süt :) sonra cumpurlopp yatak:)))
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik yaptığım şeylerin yanında ( wc - diş temizliği gibi ) her akşam yatmadan 15-20 sf. kitap okurum...
09 Yorumla- +1 yıl
bugun sabah 5 de uyandım 7'ye kadar kitap okudum. O da farklı bir tad veriyor..:)
- +1 yıl
O kadar kasmıyorum ben.. :)) .Benim okduklarım akıcı şeyler olduğundan okurken bile uykun kaçıyor zaten...
- +1 yıl
Ben polisiye - psikolojı dışında güncel roman okumam. Genelde külliyat tarzı okuduğumdan bır yazar secer onun tüm kitaplarını - en azında sıkılana kadar 8-10 kitabını - okurum.. Bu şekilde pek keyfli ve akıcı okunabliyor..
- +1 yıl
Popüler kitap okumam. Şu an Craig Russel'ın Ölümsüz'ünü okuyorum. Benimkiler ddha çok seri katiller hakkında..:)
1 tane kahve içer öyle yatarım miletin aksine benim kahve içince felaket uykum geliyor..Sonrada takar kulaklığı müzik dinleyerek yatarım ...
03 Yorumla
+1 yılYatağımı açarım uzatma kablosunu yatağıma kadar çekerim. Yanıma küllüğümü alırım. Telefondan Ks ye girerim. Takılırım saat 2-3 e kadar. Sigaramı da içerim. Sonra herşeyi bir kenara bırakır mışıl mışıl uyurum.
00 Yorumlakendi kendine çok düşünen insanlardan biriyim. bu yüzden mutlaka bir şeyler izlerken uyuyup kalmaya gayret ediyorum. düşünmeye vaktim kalmasın :)
00 Yorumla
+1 yılgece yemegimi yerim. Sonra disimi fircalar sacimi yikarim. Sınav cekerim cekebildigim kadar o yorgunlukla yatarim uyurum :)
00 Yorumla
+1 yılyatmadan önce dişlerimi fırçalarım.
uyumadan önce ise müzik dinlerim, kitap okurum. bazen de öyle düşünüp uyuyakalırım.11 Yorumladüşündüm de hiç bişey la. uykum gelince laps diye yatıyom. başka bişey yok :D
11 Yorumla
+1 yılKrem sürmek. Yüzüme bakım yapmak. Yüzümü yıkamak. Dişimi fırçalamak. Rahat birşeyler giymek.
12 Yorumlauykum bölünsün diye akşamdan çişimi yapmam. uykum bölününce sanki iki gecedir uyuyormuşum gibi hissediyorum. size de oluyor mu
31 Yorumlamuzumu yer sütümü içerim (serotonin hormonumu artırıyor) dişimi fırçalar yatarım sevgilimle mesajlaşırken uyuyakalırım :)
02 YorumlaDiş fırçalama, cilt bakımı, tel şarj, iPad kapama ve yatış. Burada en büyük eksik: DUA :(
20 Yorumla
+1 yıldişlerimi fırçalarım yüzümü yıkarım çişimi yaparım suyumu içerim saçlarımı örerim tonik ardından nemlendirici
02 Yorumla- +1 yıl
az çişim varsa önce çok varsa sonra
+1 yılDiş fırçalarım,elimi yüzümü yıkarım,pijamalarımı giyerim. laptopumu kaparım,kafam eserse kulaklığı takıp telefondan müzik dinlerim. genelde hemen uyurum
00 Yorumla
+1 yılDişlerimi fırçalar, yüz kremimi sürer, telefonu şarja takar ( her akşam takarım). Sonra hooop yatağa
15 Yorumla
+1 yılcep telofonumu cüzdanımı ve anahtarlarımı komidinin üzerine koyar yatağımın yanında ki sopayı kontrol eder matrax dinlediysem kulaklığımı çıkarır yatarım dinlemiyorsam direk zıbarır yatarım :)
02 Yorumla- +1 yıl
var bende bu sene başladım dinlemeye :)
+1 yılDua ederim ama bencillik yapıp sadece kendime istemem bizim, bizlerin, coğul olmak daha hayırlıdır bana göre
00 YorumlaTuvalete bir uğrar gece mesane sıkışıp beni uyandırmasın diye sonra 2 bardak su içer yatarım. İstisnasız ama hergün bunu yapar sonra dua okur uyurum.
00 Yorumlagenelde yatakta tel başımda mesaj bekliorum :) standart oldu
05 Yorumlaİlk olarak varsa makyajımı temizlerim. Suyumu hazırlarım. Wc girip makyajımı temizleyi suyumu içerim ve yatarımm :)
04 Yorumlapc başından kalkıp yatağa doğru giden o uzun yola çıkarım ve yatağa geldiğimde kendimi yatağa salarım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwc,dişfırçalama,gerekirse duş+200 $:),sonra bir kase yogurt yiyp yatarım,ya da meyve yerim,mutfakta tencerede çok sevdiğim bir yemek varsa şöyle iki kaşık tadına bakarım,dua edip yatarım ve sonra hayal kurmaya başlarım,bi bakmışım sabah olmuş.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılduş diyince o geldi aklıma bereberduş+200 dolır.
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılHamsterdaki facebooktaki ve burda mesaj var mı die bakarım. Varsa muhabbeti uzatırım. Bi iki posta atıp uyurum. İyi geceler:)
00 Yorumlaönce tankeri yan yatırırım sonra bir duş abdest sonra güzel bir yatsı namazı en son ayetel kürsi okur yatarım :)
10 YorumlaBenim tavanda karanlikta isildayan yildizlarim var, her gece onlari sayarim, cunku sayamam gozlerim bulanir oylede uyuya kalirim
02 Yorumla- +1 yıl
aa benimde vardı çok güzel oluyo :) sonra odamı değiştirdim malesef
+1 yılGünün analizini yaparım, aklıma bir kamyon şey gelir uykum kaçar bir film açıp izlerim kelebeem.
03 Yorumla- +1 yıl
Yooo, heecanlı günler geçiriyorum:D
duş alır dişimi fırçalar çarşaf değiştirir uyurum. Ah bekarlık :((( :A
010 Yorumla- +1 yıl
:)) Allahtan priz tam yatagımın yanında, samsung s3 mini canım
- +1 yıl
Evet, ya iki mesaj atıyorum bir bakıyorum şarj bitmiş :D
- +1 yıl
:D:D
Dişlerimi fırçalarım
Dua ederim25 YorumlaDişlerimi fırçalarım,pijamalarımı giyerim,makyajımı temizlerim,yanıma bir bardak su alırım
00 Yorumlabi su icer tuvalete girer uyumaya gıderım hee bide twittera bakarım D:
00 Yorumla
+1 yılyatmadan önce ve uyandıktan sonra bir tane sigara...
00 Yorumlagidip su içerim sonra pcden film açarım sonra filmin süresine göre pc kapatıcıyı ayarlarım ve filmi izlemeye başlarım
00 Yorumladişlerimi dırcalarım saçlarımı tararım :) nemlendirici kremimi sürerim :) pijamalarımı giyr uyurum :)
00 YorumlaDişlerimi fırçalarım, cilt bakımı ve ve olmazsa olmazım müzik <3
00 YorumlaGenelde sabahları uyuyorum ben gecede yattığım zamanlar müziğimi dinler sigaramı içer yatarım
00 YorumlaÖnce Bir Sigara İçer Sonra Dişlerimi Firçalar Yatarım Açık Ve Net :D
00 Yorumla
+1 yılmutlaka , dua ederim ,su içerim , yüzümü yıkarım , dişlerimi fırçalatrım
00 Yorumlaönce salonda sızarım sonra kalkar dişlerimi fırçlar ( tek göz kapalı tabi :D ) mis gibi yatağıma bırakırım kendimi işte bu :)))
00 YorumlaSaygı duruşuna geçiyorum istiklal marşını okuyorum..
Napacan geçip uzanıp uyuyorum..00 YorumlaErkek arkadasim arar konusuruz.konusurken uykuya dalarim ve kapatir
00 Yorumlasabaha ferah bir şekilde uyanmak için beynimi kemiren düşüncelerden kurtulana kadar uyumam
00 Yorumla
+1 yılDiş fırçalarım,su içerim ve uyumadan önce mutlaka müzik dinleyerek uyurum
00 Yorumla
+1 yılYuzumu yikarim
Dislerimi fircalarim
PC'yi kapatirim
Dua ederim00 Yorumla
+1 yılYatakta mesajlasirim, uykum gelince iyi geceler deyip uykuya dalarim:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatağımı sererim :) tuvaletet gıderım :) netbookmu alır 2 ye kadar takılırım sonra uyurum :)))
00 Yorumla
+1 yılmakyajımı silerim , dişlerimi fırçalarım yatarım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvanlarımı beslerim, etrafı toplarım, su içip yatarım.
00 Yorumlakahve içmek, müzik dinlemek
20 Yorumlahe bırde dua ederım :)
00 Yorumla
+1 yılPc'yi kapatır uyurum..
00 Yorumlawc ye gitmeden uyuyamam...
00 YorumlaYatağın yerini hatırlamak.
00 Yorumla
+1 yılYarinlari gorebilmek icin dua ederim
00 YorumlaKitap okur,süt içer, dış fırçalar uyurum.
00 YorumlaSu içerim kapıları kontrol ederim yatarım.
00 Yorumlasen ses mp3 den Katy ve Demi dinliyorum :D
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026