• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28

CİNSEL YAŞAM

Cinsel Yaşam

Zinanın tövbesi var mı?

Hararet
Hararet Takip Et
Xper 2 Yaş: 52
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Zina edenlerin Ahirette Durumu nedir.. Kafama takıldı...!
Zinanın tövbesi var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gülistan
    Gülistan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl

Kuranı Kerimde Tövbe ile Alakalı Yaklaşık 70 ayet vardır...

Allah Bir Ayeti Kerimesinde şöyle der : Kim kötülük işler veya nefsini zulmedip sonra Allah’tan bağışlanma dilerse Allah’ı bağışlayıcı ve merhamet edici olarak bulur ( Nisa suresi Ayet ;10)

Bir Başka Ayette ise şöyle der : "Ancak kim işlediği zulümden sonra tevbe eder ve (davranışlarını) düzeltirse, şüphesiz Allah onun tevbesini kabul eder. Muhakkak Allah bağışlayandır, esirgeyendir. "(Maide suresi Ayet ;39)

Görüldüğü üzre Günahtan Sonra Pişmanlık duymak Şarttır.. Pişmanlık yetiyor mu yetmiyor Tabiki Ayette belirtildiği gibi Davranışlarını, Hallerini düzeltmesi gerek, Salih ve hayırlı ameller işlemesi gerekir.. Bulunduğu Kötü ortamları ve kötü arkadaşları terk etmesi gerekir..

Tövbe ettim deyip tekrar aynı şeyleri yapıyorsa bu tövbe geçerli olmaz.. Makbul olmaz..

Can boğaza gelmeden edilen Tövbeler Makbuldur..

Allah Kendisine Şirk Koşulması dışında her günahı bağışlayabilir. Bunda kulun samimiyeti, pişmanlığı, Allaha yönelmesi çok önemlidir..

Zinanın Cezası çok Şiddetlidir, Ayeti Kerimelerle cezası sabittir, Tövbe edilmeden bu hal özre ölenlerin Çok Yakıcı bir azaba maruz kalacağı Hadislerle Bildirilmiştir...Zina edip Tövbe etmeyenlerin, Mahşer yerine pis kokular saçarak geleceği, Karınlarından irin ve pislik akacağı, Ateş ile azap olunacağı bildirilmiştir..

3
    3 Yorumla
    • peri68
      peri68
      +1 yıl

+++

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Cezası çok kötüymüş...!

Yorumla
    • chemistzy
      chemistzy
      +1 yıl

@gülistan: arkadaşım gitmişsin sana cevap yazamadan. eğer buraya sonradan bakarsan diye yazıyorum.

mail adresimi biliyorsun bana ulaşırsan sevinirm. Çok kafanı şişirdm hakkını helal et.

Yorumla
  • umite
    umite Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

fuhuş yapan bir kadın..

su içmeye çalışan hayvan su içemiyormuş, bunu kadın görmüş ayakkabısını çıkarıp içine su doldurup gitmiş hayvana su vermiş ve su içmesini sağlamış. öldükten sonra Allah(c.c), bu yaptığı iyilikten dolayı o kadını cennetine koymuş. Öncelikle tövbe ettiğimiz bir şeyi tekrar yapmamak için uzak durmamız lazım. kişinin kendine yaptığı ibadetlerin mükafatı vardır, fakat isanlara yapılan yardımın(merhamet,sadaka,borç para verme gibi) mükafatı daha fazladır.

3
    0 Yorumla
  • sadee
    sadee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Buyuk buyuk buyuk buyuk günahtır ...Ama bi suru ayette geçer ki ...'Günahta aşırıya gitmiş olan kullarım,Allahtan umidini kesmesinler..Tevbe edip af dilesinler..'...

Nasuh tövbe nedir? Bunu arastırıp yapınca inşallah Allah affediyor..Birdaha yapmamak üzere dönmek ve güzel bir hayat yaşamakla inş affediyor..

Bu arada zina ya nden olan sey ona 'yaklaşmaktır.'Yaklasınca işin içine giriyor insan..Allah korusun..

O y uzden Allah ayette 'Zina yapmayın demiyor, zinaya yaklaşmayın diye ifade kullanmış..

3
    2 Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Demekki Zina çok çirkin bir iş ki zina etmeyin dmeden önce yaklaşmaktan bile kaçının buyuruluyor..

Yorumla
    • sadee
      sadee
      +1 yıl

evet öyle sayın arkadasım:)

Yorumla
  • inadinaa
    inadinaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.

ALlah bilir. ama Hayat kadınları bile 40tas suyla yıkanıp tövbe ederlerse Allah'ın affına kalıyor ..

ALlah bağışlayıcı ve affedicdir. dilerim affeder... Temiz bir tövbeyle giderseniz, gerçekten nefsinize tövbeden sonra hakim olursanız İnşallah affeder.

0
    1 Yorumla
    • noktasiz_virgul
      noktasiz_virgul
      +1 yıl

Niye 40 tas ?

Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

8

Cevap

• merv1111
    merv1111 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

valla ne bu dünyada yeri nede öbür dünyada yeri yok bilesin...

4
    1 Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

anladım

Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Günahtan sakınıp onu bir daha tekrarlamamak amacıyla içten samimi bir şekilde töve edilirse Allahın izniyle arınır.Şüphesiz Allah çok bağışlayıcı ve sonsuz merhamet sahibidir.

4
    1 Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Allah ne kadar merhametli

Yorumla
  • Melekkkbyz
    Melekkkbyz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Tabiki tövbe edilirse Rabbim affeder inşallah. Allah en bağışlayıcıdır🙏🏻 Ama en kötüsü de vicdan azabı zaten. İnsanın içini kemiriyor. Bunada şükürler olsun oda olmasa her günahı rahatça yapardık. Vicdan büyük nimet.

2
    0 Yorumla
  • soykan
    soykan Takip Et
    +1 yıl

Kul hakkı dışında her şeyin tövbesi vardır.Fakat zina ederek ettiğin kişinin bakireliğini kaybetmesine neden olur ve hakkını yersin.Onun evleneceği kişininde hakkını yersin.Zina durumuna göre kul hakkınada girebilir.

2
    1 Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Çok Haklısın kul hakkı oluyor bu durumda...!

Yorumla
  • yas06
    yas06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl

Herşeyin tövbesi vardır Müslümanlıkta. Yeterki bir daha aynı hataya düşmeyesin. Sen zaten vicdan azabı duyarak yeterince doğruyu görmüşsün.

1
    0 Yorumla
  • kullancıadımbuolsunn
    kullancıadımbuolsunn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

şeytan insana hep derki Allah seni affetmez, olan olmuş, sen devam et der, asla tevbe etmesine müsade etmez. ama işte o şeytanın bacağını kırmak lazım, tevbe etmek lazım

2
    0 Yorumla
  • heidi
    heidi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

haksizlik degilmi bu hayati boyunca bir insan zina yapmayacak ve diger bir yanda zina yapip keyfine bakan bir insan ömrunun sonunda tövbé edecek ve mesele kapanacak bu adil degil

2
    1 Yorumla
    • Maviiperi
      Maviiperi
      +1 yıl

Canım o o kadar kolay olmaz emin olabilirsin. Böyle herkesle günümü gün edeyim sonra tövbe ederim diye bir dünya yok. Gerçek anlamda pişman olman lazım ki bu tarz düşünen insanlar da kolay kolay pişman olmaz

Yorumla
  • burcummm
    burcummm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

ölmeden önce yapılan tüm günahların tövbesi vardır..kaldıki dünyada katil olmuş birini bile hz diye anıyoruz..yani tövbe edip dine dönmüş ve affedilmiş..cennetlik olmuş.

1
    0 Yorumla
  • mutlu_kız
    mutlu_kız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

zinanın tövbesi var ama tekararlanmasan kabul olur gerçekten içinden gelerek tövbe et gerisi yyüce rabbime bırak

3
    0 Yorumla
  • sirdaskardes
    sirdaskardes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Allah cc bir ismide ettavab elgafur er rahim kimse kapilmasin umitsizlige herkez affedilir yeterki vazgec ve tovbe et kardesim ne olursa ve ne kadar olursada gunahin bir tovbe ile arala rahmet kapilarini

0
    0 Yorumla
  • askmen
    askmen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

Allah tövbe edeni sever ve tövbelerini kabul eder...yeterki tövbe edip tekrar yapmayalım...

1
    0 Yorumla
  • noktasiz_virgul
    noktasiz_virgul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Ne demiş mevlana.

Yüzbin kere tövbeni bozmuş olsanda gel

0
    0 Yorumla
  • noktasiz_virgul
    noktasiz_virgul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Kul hakkı dışında herşeyin tövbesi var diye biliyorum

0
    1 Yorumla
    • birbendim
      birbendim
      +1 yıl

doğrusu bu işde..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hiç tövbe eden bir günahkarla günah işlememiş bir insan bir olur mu

tövbe eden yine cezasını çekecek , tövbe ederek ebeddi cehennemden kurtulur ancak

0
    5 Yorumla
    • birbendim
      birbendim
      +1 yıl

alllah eğer tüm kullarım günahsız olsalardı onları yok edip yerine günah işleyen ve tövbe edenleri yaratırdım.benim en sevdiğim kullarım tövbe edenlerdir buyurmuşdur...tövbesi kabul olan herkes onun cezasını çekmez..kaldıki tüm müslümanlar cehenneme girecek..günahsız kul yokdur..peygamberimiz bile hergün binlerce tövbe edermiş..o bile ben günahsızım diyemezmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

herkes yaptığı günahları ödeyecek, burada affedilen şey ebedi cehhennemde kalma durumu..

yani günahlar affedilip direk cennete gidecez diye bişey yok.

Yorumla
    • noktasiz_virgul
      noktasiz_virgul
      +1 yıl

kesin öyle diyorsun yani

Yorumla
    • birbendim
      birbendim
      +1 yıl

direk cennete giden olamaz zaten günahsız insan yok.

Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Peygamberler Dışında her insan günaha düşebilir Ancak Peygamberler günahtan uzaktır...

Günahlara tövbe etmek özellikle insanı helake götüren büyük günahlardan sakınmak gerekir..

Faiz yemek,Zina etmek ,kul hakkı yemek, Şirk Koşmak vb. bunlar büyük günahlardır..

Yorumla
  • whitesocks
    whitesocks Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Kul hakkı hariç hepsinin tövbesi var diye biliyorum.

2
    38 Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Zina da kul Hakkına girer...!

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Evet fetvacı geldi.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Bende duydum zinann Kul hakkına girdiğini...! Fetva değil ki bu...!

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Karşılıklı rızayla olan bir şey kul hakkına nasıl girer arkadaş ya

Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Fetva ile ilgisi yok biraz okuyup araştırırsanı kul hakkı olduğunu görürdünüz..

İnsanları tanımadan önyargı ile yaklaşıp bir takıp sıfatlar kullanarak karşınızdakini rencide etmeyin...

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Ben rencide ederim. Karşılıklı rızayla olan bir şey kul hakkına girmez. Ha siz kadını mal gibi görüp eşinin malıdır deliği. O deliğe bir şey sokulunca kul hakkıdır derseniz. Mal kadınlarla evlenin. Sorun yok.

Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Şİmdi sen kafana göre fetva verdin işte... Allahın Haram kıldığı zinayı işle sonra kendi isteğimizle yaptık de sonra da kul hakkına girmez de...

Buna inanmamı bekleme...!

Ben hiçbir zaman Kadını mal olarak görmem. Allah Nezdinde kadın erkek eşittir. Hangisi Takvalı ile o üstündür ancak. Kadını Mal olarak görenler Onu Gayri ahlaki ilişkilerle kullananlardır..

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Doğru..!

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

@Gülistan: Nereden geldiysen oraya dön çok rica ediyorum. Ben zina günah değil demedim farkında mısın? Benim söylediklerimi anlaman için benim gibi bir çevrede büyümen lazımdı. Artık çok geç.

Yorumla
    • NebiLem
      NebiLem
      +1 yıl

Kiz yanlis birsey söylemior ne diye kafaniza göre yargiliorsunuz. Zina haram ok ama affida var.. Hem sucluyorsunuz hemde kendiniz kafaniza göre fetva veriorsunuz. Ne yani hic aff dilemesinmi zina yapan insanlar? Neden insanlarin önünü tikiosunuz. Nasil olsa zina yaptim devam ediyim nasil olsa bagislanmiyacagim denmesimi daha iyi yoksa tevbe edip bidaha yapilmamasimi?!... Insanlari umutsuz birakmayin.. Müslümanin gecmisi yoktur gelecegi vardir müslüman ümitvardir karamsar degildir..

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Oy minnoşum gelmiş. Boşver :). Herkes büyüdüğü çevre nasıl inanıyorsa öyle devam ettiriyor.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Lütfen tartışmayın Gülistanda zaten kimseyi yargılamamış, fetva vermemiş

ama birisi şöyle yazmış : "Ben rencide ederim. Karşılıklı rızayla olan bir şey kul hakkına girmez" bu fetvadır işte.. Hem rencide ederim diyo kul hakkına giriyor hemde zina kul hakkı değil diyo fetva veriyor iki durumda da kendisi yanlış fetva veriyor..

Neyse ben anladım anlayacağımı

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Anla anlayacağını masturbasyona da günah diyen var, p*rnoya da göz zinası diyen var. O yüzden takılın siz kendi çapınızda.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Peygamber buyuruyor bunu orada dur biraz...!

Gözlerin zinası harama bakmak, kulakların zinası zinaya götürecek sözleri dinlemek, dilin zinası zinaya sebep olacak sözleri konuşmak, ellerin zinası namahremi tutmak, ayakların zinası günah olan yerlere gitmektir.) [Buhari]

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Hadislere inanmam. Benim için tek kaynak Kur'anı Kerim'dir. Hadise inanmak benim için şirk koşmaktır.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Hadisler Zaten Kuranı Kerimin Tefsiridir.Açıklamasıdır Haberin yok mu...?

Kuranda Namaz kılın der. Nasıl kılınacağını peygamberin Hadislerinden öğreniriz.

Oruç tutun der, Haccedin der bunların ayrıntılarını hep Hadislerden öğreniriz.

Hz. Peygamber (asv) Veda Hutbesi'nde, “Size iki şey bırakıyorum, birisi Allah’ın kitabı diğeri Sünnettimdir" der. Sünnet işte Peygamberimizin Hadisleridir Yaşayışıdır... sen Nasıl inanmıyorum diyosn

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Kur'anı Kerimde hadislere inanın diye ayet var mı?

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Elbette var

"Peygamber size ne verirse onu alın, neyi yasaklarsa ondan da sakının." (Haşr s.)

Res�lullah, nefsinin arzu ve istekleri doğrultusunda konuşmaz. Onun söyledikleri kendisine vahyedilenlerden başka bir şey değildir." (Necm S.)

De ki: Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın."

(Ali imran S.)

Allah Resulü'nün emrine aykırı davrananlar, kendilerine bir bel�nın çarpmasından, yahut acı bir azabın uğramasından sakınsınlar ( Nur s.)

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Daha pek çıok Ayet vardır.. Resululahın Hadisleri Kuranın Açıklaması yani Tefsiridir. Bu yüzden Hadise inanmam demek doğru değildir. Çünkü Kuran ve Sünnet yani Hadisler birdir.. Ayrılmazlar.. Hadisler olmasa idi bizler Kuranı Anlayamazdık.. İbadetlerin Nasıl yapıldığnı bilemezdik..

Zaten bir önceki paylaşımda ""Peygamber size ne verirse onu alın, neyi yasaklarsa ondan da sakının"" ayeti bunu açıkca gösterir

Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

Resulullah'ın emrettiği ve yasakladığı şeyler, Allah'ın emredip yasakladıklarıdır.

Yorumla
    • Gülistan
      Gülistan
      +1 yıl

@Gülistan: Nereden geldiysen oraya dön çok rica ediyorum..."

Tamam güzel kardeşim ayrılıyorum.. dua ile...

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Kur'anı Kerim zaten yeterince açık bir dille inmemiş midir? Kendinizle çelişmeden rica ettim.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Kuranı Kerim Açık bir dille Arapça olarak İnmiştir. elbette ama Amel edilmesine gelince bunu bizlere öğretecek,uygulayacak bir Öğretici gerekir çünkü Kur’an-ı kerim, bir fen kitabı değil, bir iman kitabıdır. Anayasada bile, cezalar kanunlara havale edilir. Kuran-ı kerimin detaylı bilgisi ise, hadisi şeriflerle açıklanmıştır. Kur’andaki bilgilerin açıklaması hadislerden ve tefsirlerden öğrenilir.

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Anayasayla Kur'anıKerimi kıyas etmen kafadan hatalı sonuçlara götürür seni ;).

Kur'anı ne kadar küçük düşürdünüz ya. Öğretici olmadan öğrenilemezmiş. Gidin işinize ya. Benim bildiğim insan islamı Kur'andan öğrenir. Sağdan soldan, bilmemne hoca efendiden değil. Kusura bakmayın da ne farkı kaldı o zaman İncilden araya birilerini sokuyorsan.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Teşibhte hata olmaz, derler bu yüzden öyle dedik..

İnsan İslamı Elbette Kurandan Öğrenir Kuranı bizlere öğretende Peygamberdir..

Peygambere ihtiyaç olmasa idi Allah neden peygamber göndersin... ?

Allah gönderdiği ilahi emirleri peygamberleri aracılığı ile insanlara ulaştırmıştır.. Peygambersiz bir din olmaz. .Peygamberde Allahın emrini kullarına ulaştırır açıklar, nasıl yaşanması gerektiğini öğretir...

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Peygamberin de kul olduğu gerçeğini unutmayın.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

sana bir soru Hadi bana Kurandan ayetlerden Namazın nasıl kılındığı bulda öğret bakalım

Kaç rekat, Kaç vakit, Hangi sureler okunur.. Namazın farzı nedir vacibi nedir...?

Bekliyorum cevabını...!

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Hergun Şehadet ediyoruz zaten biz 5 vakit Namazda Hz. Muhamedin AllahınKulu ve peygamberi olduğunu, Kelime-i Şehadetin anlamına bakarsanız bunu görürsünüz...

Demek istediğim Bir din peygambersiz olmaz.. Allahın emirlerini insanlara ileten peygamber olması şarttır.. Allahın emirlerini kullara tebliğ eder, Dinin hükümlerini açıklar, insanlara öğretir.

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Sana bir soru. O'nun kulu ve elçisidir diyoruz. Oradaki kul kimdir?

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Hah gelmişsin sen dediğime zaten.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Peygamberimizdir Elbette

Hem Allahın kulu Hem Peygamberi bunu zaten kabul ediyyoruz.

Peygamberimizin Hadislerini Kabul etmeyen sensin :)

Bu arada bir soru sormuştum cevap bekliyorum...?

Cevap veremiceksin elbette :)

Özetle şnu söyleyeyim Kuranı Kerim ve Peygamberimizin sünneti birbirinden ayrılmaz.

Yani senin ben hadislere inanmam sadece kurana bakarım sözün kabul edilemez bu konu hakkındada ayetleri yazdım zaten

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Nerede ayet ben görmüyorum.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

"Peygamber size ne verirse onu alın, neyi yasaklarsa ondan da sakının." (Haşr suresi)

Resulullah, nefsinin arzu ve istekleri doğrultusunda konuşmaz. Onun söyledikleri kendisine vahyedilenlerden başka bir şey değildir." (Necm S.uresi)

Bak bu Ayetler Peygambere uymamız gerektiğini açık açık bildiriyor.. Sen ben Peygambere uymam hadisine inanmam dersen Kuranın Ayetlerine inanmamış olursun bir ayete inanmayan dinden çıkar.. Kafir olur .Çünkü Allahın Ayetleri kesindir haktır...:)

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

He kafirim ben. Sen de zina yapıyorsun. Cayır cayır yanıcaz.

Rahatladın mı?

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Kafir değilsin ben kafirsinde demedim ya delimisin :)

Ayetleri inkar eden kafir olur diyorum buna dikkat çekiyorum

sen belki bilmiyordun hadisin ne olduğunu öğrendin işte...! ne güzel oldu bilgi alış verişi yaptık

hem nerden biliyosun zina yaptığıımı sen...?

CAYIR CAYIR YANACAK İNSAN NASIL RAHATLAR :)

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Ya bu ayetleri okumuyor musun Rabbimiz açık açık ayette buyuruyor Peygambere uyun sözümü tutun diye... inat etme nolur :)

Peygamber size ne verirse onu alın, neyi yasaklarsa ondan da sakının."

(Haşr suresi)

Resulullah, nefsinin arzu ve istekleri doğrultusunda konuşmaz. Onun söyledikleri kendisine vahyedilenlerden başka bir şey değildir."

(Necm S.uresi)

Yorumla
    • whitesocks
      whitesocks
      +1 yıl

Ben hadisleri hala reddediyorum. Çoğu çarptırılmış cümleler. Hatta zıttı olan ve ikisi de hadis olan cümleler var. Tam rezillik.

Ayrıca Hoca Efendi'leri de reddediyorum. Mezhepleri de reddediyorum.

Ayrıca beni inandırarak sevap hanene one point mi yazılacak anlasam.

Yorumla
    • Hararet
      Hararet
      +1 yıl

Yzorla inandırmak olmaz ki :) Tmam ben sadece bilgilerimi paylaştım sen bilirsin artık ne diyim.

Yorumla
  • Çokoturgaçlıgötürgeç
    Çokoturgaçlıgötürgeç Takip Et
    +1 yıl

3 katlı köşk veriyolarmış:)

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Zinanın tövbesi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Club Okey (@clubokey)'in paylaştığı bir gönderi

Benzer Sorular

Yeni evlendim eşimden çok utanıyorum ne yapmam lazım? 67 cevap verildi
20 yaşında akrep burcuyum yüksek olmam normal mi? 158 cevap verildi
Regli olunca aşırı yüksek oluyorum normal mi? 97 cevap verildi
Eşim ilişki sonrası çok yoruluyor, sabah işe bile kalkamıyor. Sebebi nedir, takviye vs... 106 cevap verildi
Sevgililik döneminde yakınlaşma ne kadar olmalı? Seks olmalı mı olmamalı mı? 133 cevap verildi
Regliyken mastürbasyon yapmak zararlı mı, sağlık açısından bir sıkıntı olur mu? 87 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨