müslüman olupta saçı açık olan kızlar nasıl oluyorda başı kapalı fakat dar giyinen bir Müslümana laf atıyorlar. ben şahsen karşıyım ve sadece başımı kapatmak ile kapalı oluşmadığının farkındayım. fakat başı açık kızlar aynı tarzda giyinip ve saçında sadece bir örtü eksik olan MÜSLÜMAN kızlar nasıl yorum yapabiliyor çok merak ediyorum. çünkü o dar giyinen tesettürlü kıza haram da size dar giyinmek helal mi oluyor? ben iki tarafıda aynı görüyorum. hiç bir fark yok.
Cevabın nedir?
+1 yılKapalı olan kapalı olduğunun bilincinde olsa dar giyinmez zaten başını kapattığında gelen sorumlulukları yerine getirirdi oysaki biz onun dar giyindiğinden ne anlıyoruz kapanmak için kapandığını anlıyoruz buyuk ihtimal aile baskısı yani allah rızası değil. Aile baskısı olduğu içinde giyemediği dar kıyafetleri giymeye devam ediyor sonra laf yiyorlar.. ama daha günah diye biliyorum hem kafanı kapatmışsın hem öyle şeylere devam ediyorsun.. yani islami açıdan bilinçlenememiş.. kafandaki eşarbının sualini nasıl verirler bilinmez neyse banane ya
42 Yorumla- +1 yıl
ben bazı kızlar tanıyorum daha çok ilgi çekmek için bağlıyorlar başlarını. bir kere bir tanidigima sormuştum neden kapanılisin diye, saçım çok çirkin ve böyle daha çok yakışıyor dedi.
- +1 yıl
Aynen biliyorum bizdede var heryerde var onlardan ya da annesi babası niley alma sözü vermiştir o yüzden kapanır falan yanlış yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır biz gayet farkındayız günah olup olmadigini. Ama şahsen adıma soyliyim bu yüzyılda bu kadar suç islerken, özellikle tanidigim tüm kapalı kadınlar erkek avcısı, fantezik sapık olmuşken ben edebimle bu yasa kadar geldim ve tek Günahım açık olmak olsun kafasındayım. Kapalı olmak bir seçimdir aynen dinin de bir seçim olduğu gibi. Ve Müslümanlık rahat bir dinse, kafa kesip 14 yaşında beraketini kaybetmiş ama namaz kilanlar cennete gidecekse sırf ibadetli olduğu için, ben sadece açık olduğum için cehennemde yanmaya razıyım
34 Yorumla- +1 yıl
peki sence bunu yapanlar müslüman mı? ve bende senin gibi derdim tek günahım saçımı açmak olsun diye. fakat yabancı ülkede yaşadığım için etrafımdaki tepkilerden çekindiğim için bir türlü kazanamadım. ve tabiki de bu bir seçenektir. ben başım açıkken ne kadar muslumandiysam kapandığımda da aynı olmaya devam ettim. benim sözüm açıklara değil. benim ablalarım annem ve diğer bütün akrabalarımın başı açık. fakat benim sözüm başka bir insanın giyimiyle dalga geçenlere. çünkü kapalı gezmek, "kapali" olupta dar giyinmek kadar günah.
- +1 yıl
açık gezmek* olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılBaskalarinin seçimleri ve giyimleri ile baştan dalga geçmek saçma zaten. Yabancı ülkede kapalı olabiliyorsan da helal olsun sana valla.
- +1 yıl
aynen. vallahi çok zor fakat şu an Amerika'daki Müslümanlara daha çok üzülüyorum. Allah onlara sabır versin. benim başımdan ırkçı bir olay geçince en azından bana destek çıkan yerlilerlede karşılaşıyorum çok şükür.
+1 yılçünkü kankitellam başı kapamak ben kendimi saklıyorum demek başı kapayıpta kıçını açarsan neyi saklıyosun döneklik yapıyosun en azından kapanmayan kızjn ne olduğu belli kapanıpta açık giyenin ne yaptığı belli değil
02 Yorumla- +1 yıl
yo bence başını kapatıp hala süslenmeyi düşünen kızlarda ne olduğunu belli ediyor
- +1 yıl
evet bende onu diyorum zaten saçın kapalı toton açık ne anlam ifade eder
+1 yılherkesin günahı tabi boynunuda çarşaf giyinip orda burda fink atanlara bakarsan bence kendine haksızlık etme herşey kalpde biter
15 Yorumla- +1 yıl
ben çarşaf ile geziyorum. ve tabi herşeyin bir pisliği var.
- +1 yıl
tabi kide herkes için demiyorum ama emin ol herkesin gizlediği karanlık bir yönü var hatta benim bile az anasının gözü değilim yeri geldiği zaman ama herkese sevgiyle yaklaşırım o ayrı
- +1 yıl
insanın kafasından geçenleri bilemiyor uz tabi
- +1 yıl
doğrudur
- +1 yıl
;) kendimiz olucaz sen boş ver o nedenmiş falan hayatını yaşa boş ver herkese göre adam olunmaz emin ol öyle bizi rabbimiz bilsin gerisinin köküne kibrit suyu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
17Cevap
+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapali aciklar diyoruz biz onlaraki bilirson kapaliysan ve okudiysan peygamber efendimizin hadislerini rivayetlerini ahir zamanda saclari deve horgucu gibi toplanmis skilms dar elbiseli kapali gorunen aciklardan daha acik kadinlarimiz olacak bunlar musluman olamazki bu soze gore bakarsak canım
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTskler
+1 yılCan'ım bakış açını biraz geniş tut..
Acık olanın en azından tarafı belli, ne olduğu belli..
Ama kapalı dar giyimlinin tarafı yok
Dar giyiniyorsam ki bu tesettüre aykırı , o zamana basındaki ne!
Yok örtü takıyorsan o zaman üstündeki ne!
Bir müsliman SÜSLÜMAN olmamalı..
Tabiki şık VE bakımlı olucak ama bu kıyafetin darlığı şle değil..
Öyle güzel bir islamın mensubuyuz ki
Allah bize çevrimizdekileri ZAN altında bırakacak haklardan bile uzak tutuyor,
Şimdi söylermisin AÇIK olan kişi belki bir gün kendisine nasip olur diyelim , kapalı olan kişinin giyimi ile dşkkat çekmesi doğru mu?
Oysa tesettür dikkati çekememezlik için var
BASI ACIK ama DİNİ SORUMLULUK larımı yerine getiren
BASI KAPALI ama kıblenin yönünü bilmeyen kişiler tanıyorum..
Örtü basit değil , basit hale getirmemeliyiz..23 Yorumla- +1 yıl
@D3V1L mesela bu görüşüm beğenilmemiş bile arkadasım 🤗 Aferin basında örtü olsun iç çamaşırı ile çık yazsaydım 🤗🤗🤗 beğeni alırdı
- +1 yıl
alıngan kız volt5753467854673
+1 yılBaşı kapalı veya başı açık diye yargılanmaz. Ha başı açık ha başörtülü dar giyiniyor. Benim için bir fark yok.
Tesettür demek, emredildiği gibi örtünmek demektir. Ve her ikisi de bu emre uymadığı gibi birbirlerini kötülüyorlar.30 YorumlaHer başını kapatıp müslüman olmuyor. Allah'ın emrettiği gibi kapanmak Lazım ki bizim Türkler artık saçını başını örtüp tayt falan giyiyor... bu zamanımızda başı açık namaz kılıyor, kapalıların bir çoğu da kılmıyor. Kimsemin içini bilemeyiz.
21 Yorumla- +1 yıl
Hakkıyla kapanamayıp namaz kılanda var.
Benim için bası kapalı daracık giyiniyorsa o da gözüm de sifır orasıni burasını açıp giyinende gözümde sıfır...
28 Yorumla- +1 yıl
bende aynı şeyi anlatıyorum
- +1 yıl
yahu ama sinir oluyorum o kızlara feci yorum yapıpta mine etek ile oturan kızlara
yav sende Müslümansin oda
ikinizde aynı yolda el ele yürüyorsunuz - +1 yıl
yok ben ailede suç görmüyorum. benim ailemde tek kapalı kız benim
ve ben aile derken sülaleyi bahsediyorum. insan okumayı öğrendikten sonra dinini kendi çabasıyla öğrenmelidir. ailen seni kuran kursuna ve İslami az olsa öğretmişse gelecekte yolunu çizmiştir elhamdulillah
- +1 yıl
inan bana her müslüman olan bayan acaba doğru yolda mıyım diye sık sık sorar kendine. değilim diyen okumaya başlar
ben açığım şahsen Din ile zerre kadar ilgim yok ama dediğine karşıyım ( benim ilgim yok ama babaannem dedem amcam ailemde çoğu hacı ) neyse diyeceğim şu kafasını örtüp dar giymek kapalılık veya Müslümanlık değil benim gözümde ya tam anlamıyla kapanır ibadet edersin ya da etmezsin ben kapalı değilim ve ailemin tam tersine gittim hep.
011 Yorumla- +1 yıl
sen zaten istediğini düşünebilirsin canım. sana bir şey diyen yok
- +1 yıl
bil diye yazdım dini zerre kadar bilmeyen kız 😊
- +1 yıl
bana ne ki? istediğini yap. büyük harflerle yazdım oysaki kime yazdığımı
senin bu konuya alaka olman bile saçma - +1 yıl
bundan sonra cevaplamazsın sorularımı
sorularım zaten müslüman kızların neden böyle yaptığı ile ilgili. seni zerre kadar ilgilendirmiyorsa sana ne, bana ne ve bizene - +1 yıl
ee ben görüş yazdım sen yazmana gerek yok dedin. hahahah ya bir yürü git
+1 yılAynen çok haklısın hem açık seçik giyiniyorlar hemde kapalıları süslüman diyolar sen onu bile yapamıyorsun derler insana yani kapalı bir insana süslüman demekle açık bir insana dinsiz demek arasında hiç bir fark yok benim için ikiiside iğrenç insanların imanını biz sorgulayamayız.
01 Yorumla- +1 yıl
sadece başı açık bir kızla başı örtülü olup kı*ını açan bir kız aynı mı
+1 yılArada soyle bir durum var tesettür amacı dışında kullanmaları dar giyin baş ört burda din için yapılmış birsey yok onun amacı daha fazla dikkat çekmek yani elle tutulur tarafı yok evet dediğin gibi kapalı bir bayanın savunulcak hiç bir tarafı yok başında taşıdıgını. Ayet olduğunu unutmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaçı açık ama diğer yerleri kapalıysa bol giyinmişse dar giyinen bir kapalıya laf edebilir. Sonuçta saçtan tahrik olanı görmedim ama vücud hatları belli olandan tahrik olanı çok gördüm. Ayrıca türban namus ve din göstergesi değildir. Bunu anlayın artık.
20 Yorumla
+1 yılO tesettürün içine giriyorsan hakkını vermelisin. Yani madem makyaj yapacaksın, madem dar giyineceksin o örtüyü takmanın anlamı yok ki. Açık kızlar en azından o örtüyü kirletmiyorlar. İmanla paranın kimde olduğu bilinmez demişler. Bazı açık kızlar var ki kapalılardan daha müslümanlar.
https://i.hizliresim.com/OV2o4Z.jpg24 Yorumla- +1 yıl
Tüm bunlar umuma yoktur..
Eşe , mahreme ve hususa vardır.. - +1 yıl
tesetturde yoktur yazıyordu. tesettur süz bir Müslümana herşey serbest mi? bunu anlatmaya çalışıyorum. en azından kirletmiyoruz baş örtüsünü yazıyorsun, sende kirletmeyenlerden ol?
- +1 yıl
Bu benim seçimim. Ve halimden memnunum. Çoğu tesettürlüden de daha düzgün giyiniyorum.
- +1 yıl
Kardeşim tesettür sadece başı kapamakla olmuyor hatırlatırım sadece başı açık olan bir kızdan zarar gelmez
- Saç Bakım konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılbir taraf süslüman, diğer taraf senin ki benden kara.
10 Yorumla Sacım haric normal kıyafetim kapalı kızlarda daha tesettüre uygun oldugunu fark ediyorum bazen. Yane söyleki o halimle başımı kapatsa tesettğre daha uygun olurum o kızlardan! Tesettürde pantolona karşıyım mesela
19 Yorumla- +1 yıl
müslüman misin?
- +1 yıl
peki sence kapalilara değil de müslüman bayanlara kot pantolonu yanlış olmaması lazım değil mi?
- +1 yıl
sen Müslümansan sende her saçını gösterdiğinde. dar elbise giydiğinde başka bir adamın ilgisini çektiğinde çok günah işliyorsun. buna rağmen başkasının giyim tarzına yanlış demek sence yanlış değil mi.
- +1 yıl
olması*
- +1 yıl
Demek istediğim şu ki. Kapalı bir kadın acık bir kadından daha cok dikkat cekiyorsa burda bir yanlışlık var. Tabiki herkesin ibadeti kendine. Ama tesettürü böyle karalamaya kimsenin hakkı yok. Ayriyetten bazı kapalı kızlarda kapalıyken kendilerini daha güzel buldukları icin kapandıklarını duydum. Bu işi dahada saçma hale getiriyo
- +1 yıl
evet bencede öyle daha dikkat çekiyor. fakat bu saçı açık gezenlerin günahını örtmüyor
- +1 yıl
aynen
- Saç Bakım konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta tam anlamıyla doğru giyinemiyorken birbirlerini eleştirmeleri çok saçma
10 Yorumla giyinmek ile müslüman olunmaz içinden gelecek hani bir söz var İMAN İLE PARANIN KİMDE OLDUĞUNU BİLEMEZSİN diye yorma kafanı salla gitsin
20 Yorumla
+1 yılÇünkü herkes müslüman olmak zorunda değil. Müslüman kadınlar da kurallara bire bir uymak zorunda değil her müslüman kadın dindar olamaz
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 687 cevap paylaştı. Aynen çok yorum yapıyorlar hoş olmuyor saygı duyacak sın onun hayatı kimseyi ilgilendirmez bence
20 Yorumlabaşı açıksan ve akp ye oy vermiyorsan cehennemde yanacaksın. ne yaparsan yap. artık böyle. müslüman sayılmazsın.
02 Yorumla- +1 yıl
konu ile alakası yok. fakat konuya girmişken her başı kanalının akpye oy verdiğini sanılması ayrıca bir geri kafaliliktir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcunku bas örtülü ve dar giyinen kizlar erkekler tarafndan daha seksi ve ilgi cekici bulunuolar şöyle düşün ciplak bir kadina bakmazsn transparan giyene baktgn kadar😉
20 Yorumla
+1 yılAçık ve net konuşmak gerekirse açtığın konuya sokayim yıl olacak 2017 siz hala kim açık kim kapalı yav bırakın kardeşim isteyen istediği gibi giyinsin
42 Yorumla- +1 yıl
bende senin yorumuna sokardimda edebin el vermez. yıl olmuş 2017 ve sen hala kimin ne paylaşacağına karar vermeye çalışıyorsun 😎
- +1 yıl
yav he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtibar etmeyin kızlar kendini haklı çıkarmaca vol 23423542621.
01 Yorumla- +1 yıl
süslüman değilim. fakat bende bir ara öyleydim. yeni başımı kapattım 2 sene oluyor. beni gören ateistler nefret ediyor benden biliyorum çünkü dinime ayrıkı giyinmiyorum
Başı kapalı ama totosunun kalıbı meydandaysa susacak mı..
10 Yorumlabasi acik ve dar giyiniyosa o kendi ahlakini koti gosteriyo, ancaq basi kapali ve dar giyiniyosa o dini kotu gosterir.
11 Yorumla- +1 yıl
yok bence her başı kapalıya müslüman gözüyle bakmak yanlıştır. rahibeler ve yahudilerde kapalıdır sonuçta. ben başı açık bir kız görünce onu kafir olarak görmem mesela. günahkar demeyi seçerim her ikisine de
Gizli Üye(36-45)+1 yılBildigm kasarla uzun birsey giyeese günah olmuyormus ama kapalı olupta kolarını sıyaranda var gercekten garip
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın beyni kapalı olmasın, gerisi mühim değil.
30 Yorumla
+1 yılHaklisin ama anlamaz bunu onlar
16 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir soru sorsam kapalı mi kabul eder açık mi yoksa ikiside mi sence?
- +1 yıl
soruya bağlı
- +1 yıl
Mesela bir kapalı bir açık birinden bana kirli iç çamaşırıni satmadin istesem ne cvp verir?
- +1 yıl
Cvp vermedin? @Boboyiyesize
- +1 yıl
baba ye derim ben şahsen
- +1 yıl
Neden sakıncası ne bunun
+1 yılinsanı dinden soğutuyorsunuz..
328 Yorumla- +1 yıl
soğumak istemeyen dışarıda beklemez. İslami oku anla ondan sonra
- +1 yıl
Aynen okuyun anlayın ondan sonra başka insanların dinlerine giyimi düşüncesi vs karışırsınız
Günahlar sevaplar kişiseldir bir adamın hacı olması övülmeyi gerektirmediği gibi adamın ateist olması da aşağılanmasını gerektirmez. Kul kuldur onu yargılayacak hesap soracak sadece Allahtır siz ne olduğunuzun farkına vardığınız da insanlar gerçek islamı tanıyacak ister açık ister kapalı olsun insanları bırakın günahları sevapları kendine dininizi yaşamak istiyorsanız yaşayın başkasının gözüne sokmanıza ya da komplex yapmasına kimsenin gerek yok. - +1 yıl
burada okumayan sizsiniz. halbuki büyük harflerle MÜSLÜMAN kızlar yazmıştım
yani müslüman olmayanlara tabiki sözüm yok. - +1 yıl
yazdıklarımı anlayacak kapasite de olsaydın keşke :( neyse iyi sabahlar
- +1 yıl
@ahooo kızlara yaranacagım diye tribünlere oynayan yalakalar da çok klasikleşti hocam bu konuda fikriniz?
- +1 yıl
doğru söz söyleyen yalaka oluyor fikrimiz budur
- +1 yıl
haklısınız ok hadi dininizi siz böyle yaşayın biz böyle.. herkes özgür bizde sözde değil özde
- +1 yıl
@ahooo Doğrurur 3000 km öteden derken? daha ilden dışarı çıkmamıştır burada çaka satıyor :D
Din konusu var ise külliye ya da cami de konuşun ya da gelen eleştirileri kabullenmeyi öğrenin... - +1 yıl
@ahooo saygısızlık etme google transtede kullanma ben yatar neyse bu kadar geyik yeter dilerdim ki iq seviyesi şu ülkenin ortalamasının ayakkabı nuramasından büyük olmasını
- +1 yıl
anlamaz bu mallar malesef
- +1 yıl
@ahooo dostum yazacaksan kıza özelden yaz boşa bildirim geliyor ortak konu oldu beni çekiştirme niyeti ile sohbeti açabilirsin hadi yazmayın artık kafa açıyorsunuz artık
- +1 yıl
kafan açılıyosa ne güzel işte öğlene kalmaz sende imam çıkarsın belki hehe
- +1 yıl
biraz sende aç türbanı da oksijen gitsin :) :/
- +1 yıl
işine gelir ancak yazık.
- +1 yıl
@ahooo Ben senin için demiştim panpa salata oluyorsun da fikrime birini savunma amacı ile etiketlemek yerine atarlı bir şekilde genelde böyle tipler öyle oluyorda
- +1 yıl
@ahooo Sende söylediklerimden hiç bir şey anlamıyorsun ne kadar boş muhabbet demi?
neyse güzel şakirt kardeşim ben sabah namazını kılıp yatar artık muhabbet güzelde siz değil - +1 yıl
ve en sona ben namaz kılıp yatar yazman bir ayrı komik. namaz kılmak anormal değil kılmamak anormaldir. bunu vurgulayarak paylaştığın görüşü anlayamazsın. git af dile bencede
- +1 yıl
aklaya *
zamanın kızları bu zaman da kötü bir zaman
10 Yorumla
+1 yılyine saçma saçma düşünceler
10 Yorumla
+1 yılSimdi kapalilari kotuleyecekler sus kiz😄
11 Yorumla- +1 yıl
Sen başını örtüp kı*ını açarsan diyebileceğimiz şey sadece budur :D
Saç Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Sana Katılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçlarimdan tut once beni yerlerde sürükle
110 Yorumla- +1 yıl
neey
Cevap sahibi+1 yıl@bahtiyar29 vur bana şarkisi
- +1 yıl
bir ben dinlemedim şu şarkıyı galiba
Cevap sahibi+1 yılAhahah dinle mutlaka :D
- +1 yıl
gel banaa gel banaa gell gell😅😅
- +1 yıl
hımm du bir bakim şuna;)
- +1 yıl
3 adam versiyonu fenaydı ya
- +1 yıl
seni güldüren bana ne yapar merak ettim
Cevap sahibi+1 yılFavorim Kerimcan :D
- +1 yıl
aaa hahah 3 adamı izledimistim bugün çok gülmüştüm o kerimcan olduğunu bilmiyordum
- Saç Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey değil
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl değil hiç kapanmamktan iyidir hem açık seçik giyiniyolar hemde kapalaılar laf söylüyolar çarşaflı biri eleştirebilir anacak onlar yüzünden insanlar kapanmak istemiyolar.
- +1 yıl
@kestaneşekeri98 ya daracık aşırı makyah dikkat çekici şekilde giyinmenin neresi kapalılık sadece saçı kapatmakla olur mu
- +1 yıl
Açıklarda edepli olabilir ayrıca açıkların kapalılar hakında yorum yapması doğru değil.
- +1 yıl
Orta da bir şey varsa her iki taraf içinde günah.
- +1 yıl
@kestaneşekeri98 insan kendine bakacak başkalarına bakmaya kulp bulmaya kalksan sonu gelmez zaten
uyu yav
10 Yorumla
+1 yılBu saatte ne alaka be
12 Yorumla- +1 yıl
saat kaçta yazmam gerekti acaba
- +1 yıl
Tamam bir şey demedim cadı😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferin kızz
02 Yorumla- +1 yıl
😶 İlk paylaşımım aferini kaptık
Cevap sahibi+1 yılNazar degmesin ozaman
Devamını Gör(21)