Arkadaşlar inanın artık yalnızlık kaderim mi diye sormaya başladım çok secici değilim, be karşımdakinin maddi durumu görünüşü bunlar da benim için o kadar önemli olmuyor güzellik derseniz, inanın o da var beyaz tenliyim siyah uzun saclar mavi göz peki sorun ne? ben de isityorum sevgilimle gülmek ağlamak vakit geçirmek sinemaya gitmek o film hakkında tartışmak,beraber kitap okuyup gülmek. bu kader mi nereye kadar nerde hata yapıyorum?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arkadaşım sana kendimden örnek vericem yazdıklarımı iyi oku lütfen bak ben hayatta çok zorluklar yaşadım ailem küçük yaşta ayrıldı anne baba evlendi 18 yaşında yalnız yaşamaya başladım 19 yaşında iş hayatına atıldım o gün bugündür hem yalnızım hem çalışıyorum hem okuyorum hem kurslara gidiyorum kendimi geliştirmek için hemde şu yalnızlığımı kafama takmamak için.Elimden gelen her şeyi yapıyorum benimde yaşım 22.senden 2 yaş küçüğüm yaşadıklarımıza bakarsak senden çok sorunlarım olduğundan hiç şüphem yok anlatmadığım çok şey var çünkü.Sen ailenin yanındaysan eğer kolay atlatırsın bu durumu çünkü senin beyninin meşgul eden birileri mutlaka olacaktır ama ben evime gittiğim zaman yalnızlığımla her defasında yüzleşiyorum bu öyle bir zorki anlatamam sana.Eve gittiğin zaman kapıyı açan birisi vardır sana ama ben eve girerken kendim açıyorum eve girdiğimde yüzünde gülümseme olan kimse yok bir canlı varlık yok.Hayvanlarım var evde onlarla vakit geçiriyorum.ALLAH kimseyi yalnızlıkla sınamasın arkadaşlar.
54 Yorumla
Soran+1 yılzaman ayırıp yazdıgın yorum için gerçekten teşekkür ederim yaşadıkların gerçekten zor erken yaşta bir çok sorumlulugun altına girmişsin benm tek sorunmsa bitmeyen yanlızlıgım ama yaşadıklarını okuyunca çok önemsiz gelmeye başladı bana.allah yardımcın olsun ve dediğin gibi allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın
- +1 yıl
r.ederim canım yazdıklarım bir nevi sana umut bağladıysa ne mutlu bana elindekilerin kıymetini bil be varlık içinde yokluk çekiyorum bu en acı şey.Şunu unutma herkesin bir eşi var insan ana rahmine düştüğü zaman kaderi yazılırmış bu kadar uzun bir süreyi aşmışsın zaten şurada en fazla 2 senen vardır bu sözümü unutma bak.Belki hayatının aşkı bir hafta sonra karşına çıkacak beklersen çıkmaz bekleme o geleceği günü iyi biliyor bundan şüphen olmasın.
Soran+1 yılevet beklemek yanlış olur :)en iyisi aniden hiç ummadıgım anda karşıma çıkmalı ki buna aşk diyebileyim bu arada dedklerin de çok güzel en fazla 2 sene belki hayatının aşkı bir haftasonra karşına çıkar :) çıksın da burdan gelecek sevgilime sesleneyim bari şuan nerdesin bilmiyorum belkide sende beni bekliyorsundur benm kadar yalnızlıkta cekiyorsundur az kaldı kavuşucağız buna inanıyorum yada inanmak zorundayım ama gel ihtiyacım var sana.
En İyi Cevaplar
KISMET BU İŞLER BİR GÜN KARŞINA ÇIKAR MUTLAKA KISMET BU İŞLER BENDE SENİN GİBİYİM DAHA DOĞRU DÜZGÜN BİRİ ÇIKMADI KARŞIMA 26 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN ANLATTIKLARINA GÖRE GÜZELSİN MAVİ GÖZLERİN VAR:)SAÇLARINI SARIYA MI BOYATSAN ERKEKLER SARIŞINLARDAN HOŞLANIYOR SANA TAVSİYEM;)
10 Yorumla
+1 yılAşağıdaki yorumlardan birinde gordum yaşın 24. Ve benimde yaşım 24 :) Sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz. Hergun spor yapan fit erkek olmama rağmen halen sevgilim yok. Flört etsem hep pürüzlük çıkmıştır. Yıllardır aşksız yaşıyorum bende çok istiyorum beraber gülmek , sarılmak , tiyatroya gitmek , gezmek , elini tutmak vs Annem diyor daha hayatın başındasın , bende diyorum yaş olmuş 25 millet sevgili yapıp mutlu olurken ben halen yalnız takılmaya devam ediyorum :) Yılbaşı yaklaştıgı için stresten dolayı kelleşme yaşıcam :D Yılbaşı sonrası sıkıntı geçecektir çünkü artık geçmiş olacak.. Bazen şunu anlamaya çalışıyorum dışarda yürürken kızlar bakıyor ve ben baktıgımda kaçan gözler görüyorum. Beni çekici , yakışıklı buldukları farkediyorum'DA aşk hayatı olmuyor :D Kısacası kaderimizde bu yaşta aşk yokmuş.. Sıkıntıdan sporu bırakıp cipse kolaya başlayıp obez olayım diom :D şaka tabi :D
06 Yorumla
Soran+1 yıl:)anlıyorum bazen aynı şey banada oluyor bakıyorlar ama bir yandanda kaçıyorlar belki hayatımda biri oldugunu düşünüyrlar ama tersi.zaman evet geçiyor çok iyi anlıyorum yaş evet 25e geliyor yarıladık nerdeyse ama çogunu eksik yaşadık:)nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bazen yoldan birini cevirip sevgilim ol diyesim geliyor eskiden bu kadar önemsemezdim ama şimdilerde daha farklı.öyle derin öyle karşık bir durum ki:)
- +1 yıl
Üniversite bittikten sonra hayat değişiyor kökünden. Bi anda yalnız kalıveriyorsun.. Bende eksik yaşadım hayatımı. Okudugum bölüm teknik oldugundan lise hayatı boyunca flörtsüz geçti. Ünide 2 kişiyle flört ettim fakat derslere daha çok önem verdiğimden yalnızlık hissetmedim. Mezun olduktan sonra sıkıntı başladı.. 2011 yıl içerisinde 4 kişiyle flört ettim fakat yürümediği için epey sıkıntıya düştüm :) Umudum yeni yılda :) Bilirim onu sokaktaki begendiğim kıza sarılasım gelio sevgiye muhtaçız yahu
- +1 yıl
herşey zamanında güzel... 20 yasında sevmekle 30 yasında sevmek çok farklıdır... herkes aynı şeyi söylüyo yaşın erken çok komik bir laf... erken dediğimiz zamanın salisesini bile geri alamıyoruz erken olsa ne yazar... çoçuk gibib pesinsiz hükümsüz sevmek varken niye pazarlık yaparız içimizden neden bırakıp aska kendimizi mutlu olmaya çalısmayız birçok entirika döner çünkü yasımız geçmiştir ya 30 zundayızdır ya 40 da... allah gönlünüze göre öersin...
Soran+1 yıl2011 4 kişi :)çok yalnız kalmışsın
- +1 yıl
Evet aşk konusunda yalnız kaldım çünkü o yıl boyunca hergun spor yaptım :) 32kg vermek , aşkdan daha önemliydi :) 2012 de spora değil aşk'a da vakit ayıracagım :)
Soran+1 yılo halde bu 2012 sana bol bol aşk getirsin :)
Belli ki karşınıza doğru insan çıkmamış. Karşınıza çıkacak herhangi biriyle birlikte olmayacağınızı ve doğru kişiyi seçmek isteyeceğinizi düşündüğümden, biraz daha beklemeniz gerekebilir. Kimi zaman çok yoğun teklifler alabilirsiniz, kimi zaman da aylarca yalnız kalabilirsiniz, bu her zaman tek düze ilerleyecek bir şey değildir. Bahsettiğiniz aktiviteleri yakın arkadaşlarınızla yapmaya çalışın, hem keyifli vakit geçirebilir, hem de bu psikolojiden biraz uzaklaşarak rahatlayabilirsiniz. Bazı durumlarda aşk, hiç ummadığınız bir zaman da çıkıp gelebilmektedir. Bu yüzden biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. En kısa zamanda mutlaka siz de doğru kişiyle bir birlikteliğe başlayacaksınız. Ayrıca, doğru kişiyi bulduğunuzda yaşayacağınız doğru bir ilişkiyi, sayısız hatalı denemeye tercih edeceğinizi düşünmekteyim...
19 Yorumla
Soran+1 yıl:)teşkkür ederim yazdıklarına gönülden katılıyorum böyle düşündüğümden dolayı zaten yalnızlık cekiyorum doğru insan ve dogru zamn tek istediğim bu
Soran+1 yıl24 daha ne olcak 2 senedir böyle :) yakında 30 oluruz ondan sonrada o yaştan sonrada e olmasın artık
Soran+1 yılo yüzden başlayamıyorum burcun başak belki inanmayabilirsin ama başaklar uzun birliktelik ve güven isterler bunu karşısında görmeyince zamanını harcamak istemezler bu yüzden başak kadınları hep yalnızdır:)) bakalım zaman ne göstercek ya böyle devam etcek yada mutlu son
- +1 yıl
Başak burcunu çok iyi biliyor ve tanıyorum, ama benim tanıdığım pek yalnız kalmıyordu... Çok acele etme dediğim gibi, çevrene daha dikkatli bak bundan sonraki süreç içinde, belki de okulunda, işyerinde ya da sosyal çevrende senden hoşlanan birileri vardır ama sen farketmemişsindir. Ya da senin hoşlandığın birileri vardır, yine sen "farketmemişsindir"...
Soran+1 yılelbet var ama benm dikkatimi ceken olmadı farklı bir şey istiyorum nasıl anlatılır ki daha farklı bir aşk beni benden alıcak bir şey :)yorumların için teşkkür edrim
Soran+1 yıltabiki haklısn zamanlar birşeyler oluşmaya başlar ama anlatamadım sanırım içimde heyecan oluşmasını istyrm onu gördüğümde onun varlıgı hayatıma girdiği anda hissetmek istiyorum bir kere aşık olmuştum hiç unutmam bunlar ilk zmanlarda olan şeylerdi aradıgında kalbim yerinden çıkıcak zannediyrdum:) okadar hızlı atıyordu düşün artık.ama şimdi o heyacanı yakalayamıyorum deniyorum çok denedim ama olmuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
+1 yılO zaman şöyle bir cevap verim , sarı saçlı yeşil gözlü 1.82 boyların fit biriyim gayet sempatik ve yakışıklı olduğumu düşünüyorum fakat benimde beraber gülebileceğim , ağlayabileceğim , sinemya gidebileceğim bir sevgilim olmadı..Sanırsam kader..Ama ben seçiciyim ^^
011 Yorumla
Soran+1 yılya sanırım ben de öyleyim ama benim şu yönden secicilk yapıyorum yakışıklı olması maddi durumu ilgimi cekmiyor sadece güvenilir olması ve gerçekten sevmesi,sen sanırım güzel olmasını çok istediğinden böyle bir problem yaşıyor olabilirsin
- +1 yıl
Bi adriana lima beklemiyorum , dediğin gibi maddi durumu ilgilendirmiyor..Gerekirse ben yeterim..Benim sorunum bence şu ; ben herkezin tanımadığı güzel hoş bir kız arıyorum..Ama güzel olup piyasaya kendini sergilemeyen kız bulamadım ? :)
Soran+1 yılherkesin tanımadıgı ?anlıyamadım bu tabiki tanıncak biri olmucak ki dayet basit biri herkes gibi sen ben gibi.her güzel piyasaya kendini sergilemiyor
- +1 yıl
Valla benim yaşadığım yer sosyete kızlarının çoğunlukta olduğu yer..Güzellerin hepsi kendini bütün okula m�l ediyor ^^ Bende bir cafeye gittiğimizde baş başa , sinemaya gittiğimizde baş başa kalmak isteyen biriyim her yerde zırt pırt tanıdığı brinin çıkıp muhabbetımı bolmesını ıstemem ^^
Soran+1 yılfarklılık yaratmaya calış,sosyete kızları değil de basit kendi halinde kızlarla tanışmayı dene ama tüm güzellerin aynı durumda oldugunu düşünme içlerinde çok duygusal hassas insanlarda vardır elbet.her önüne çıkanla değil de gerçekten sevdiği biriyle olmayaı bekleyenler kendimi örnek verebilirim ve benim gibi bir çok insan vardır nasıl ki ben düzgün adamakıllı birini bulamıyorsam zamanını boş şeylere ayırann erkek gözümde sıfırdır.bu arayış nereye kadar devam eder bilmyrm hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Benimde biraz zaman sıkıntım war.Benim yaşımdakiler disko bar gezerken ben genelde arkadaşlarımla sinema veya toplantılarım oluyor bu yaşta daha .. Ondan bizim sosyete kızlara zaman ayıramıyorum ya ^^ Ama bir gün senin gibi birinin karşıma çıkacağını düşnmüyorum..Bizim neslimiz tükenmek üzere :)
Soran+1 yıl:))inan tükendi arada belki tek tük bulabilirsin bol şanslar ne diyim
- +1 yıl
Bunun için bana baya baya bol şans lazım yanılıor muyum :)
Soran+1 yıl:) baya bayaaaa bol şanslarrrr sende dilee bana
- +1 yıl
Kocaman Kocaman bol şanslar sanada... ^^ Herşey gönlünce olsun..Konuşmak istersen bana özelden yazabilrisin..
Soran+1 yılbelki :)
ALLAH seni yalnız bırakıyorsa birilerinden koruyordur
zamanı var15 Yorumla
Soran+1 yılbak bunu hiç düşünmemiştim yorumunu okudugumda bir ışık yandı :) evet her şeyde bir hayır vardır belkide böyle olması gerekiyor dogru insanı dogru zamanda bulmam gerekiyor teşşkür ederim içimi çok rahatlattın..
Soran+1 yılteşekkür ederim bu güzel dileklerin için dilerim rabbim seninde kaderinede hep mutluluk yazar
Soran+1 yılAMİNN
Bunun güzellikle çirkinlikle bi alakası olduğunu düşünmüyorum kader midir kısmetmidir onuda bilmiyorum ama şu bi gerçek geceler bitmek bilmiyor. Bu çevrende arkadaşının dostunun olup olmamasıyla ilgili bişeyde değil acayip bi duygu hele ki yıllar sürmüş bi ilişki sonrası yalnız kaldıysan o daha da kötü.
29 Yorumla
Soran+1 yılbeni o kadar iyi anlattın ki.bu yazdıklarında kendimi gördüm
Soran+1 yılbunu bende şimdi öğrendim :)bizler gibi çok insan var
- +1 yıl
Bu bana düşmez ama yalnızlığın ittiği bu sanal ortamdan uzak durmaya çalış çünkü bu ortamda o kadar gereksiz ve insan ziyanlığı denebilcek kişiler varki (kız erkek farketmez) insan ki güveni yok ediyolar aklında hep oda böyle mi sorusu oluyor mümkün olduğunca ailenle vakit geçirmeye bak sıkıcı olabilirler ama en azından samimi ve gerçektirler..
Soran+1 yılburdan bir arayışım yok bu yüzden gizli sordum sadece içimdekileri paylaşmak istedim benim gibi düşünenleri dinlemek hepsi bu ama yinede ögütün için saol
- +1 yıl
Yanlış anladın birini aradığını kast etmedim bende sırf bu konu yüzden üye oldum fake adreslerle bende içimdekileri paylaşmak için benim demek istediğim burda karşılaşabileceğin kötü örnekler genelleme yapmana sebep olabilir.(ki bende böyle oluyor) diceksin ki sen niye burdasın buda benim hayatımdaki bi ironi işte.
Soran+1 yıl:)neden herşey bu kadar karışık
Soran+1 yıl:))
insan ana rahmine düştüğü zaman alnına yazılırmış kiminle evleneceği... allah nasip etmiyorsa yapacak bisi yok...
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) üzülsem mi sevinsemmi bilemedim
- +1 yıl
tabiki sevin seninde bekleyenin vandır mutlaka sadace senmisin canı yanan... inan forumun yarısının sevgili var belki fazlasının amam inan gerçek askı yakalayan pek azıdır... yada yakaladığı sanıyodur sacede biriyle çıkmak kafi değil... yanından ayrıldığı zaman seni hissedecek açmısın tokmusun düsünecek yolda yediğin gofretin yarısının ısırıp eve sana getirebilicek biri lazım... önemli olan birini bulmak değil... zamanla hersey güzel olur... allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılteşekkür ederim allah seninde gönlüne göre versin.
Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Yahu beyaz tenli, uzun saçlı ve mavi gözlüysen bir sürü talibin vardır. Hiç mi birisi aklına yatmıyor?
014 Yorumla
Soran+1 yılbelki biraz klasik gelicek ama,adam gibi adam yok zamanımı degecek birine adamak istiyorum gerçekten sevgiyi hak edicek biri olmalı bir ömürlük 2 günlük etrafta çok var burda benim ne suçum var?
- +1 yıl
Zaten 2 günlük ilişki yaşayanlar mutlu oluyor, onlara göre hava hoş ama bizim gibi hayatının sonuna kadar birlikte ve huzurla yaşayabileceğin birini arayanlar genelde çok bekliyor. Bence beklemeye değer, ben 29 yaşındayım, umudumu kesmedim. Bence sizin daha da umutlu olmanız lzım, en azından yaşınız benden küçük :)
Bir de adam gibi adam konusu var, kızlar genelde serseri tiplere, erkekler de genelde hoppa kızlara abayı yakıyor. Buna da bir ara çözüm bulmalı bilim adamları :)
Soran+1 yıliyide erkeklerde öyle ama nerde şımarık kendini bilmez kız varsa onlara hayranlar,kolumuza cantamızı takıp bütün gün sokak sokak gezsek göz bebekleri oluruz.bir anlasam herkes tersini buluyor yada seviyor haklısın bilimadamları buna bir formül bulsa bu ilişki sorunlarıda ortadan kalkar :))
- +1 yıl
Evet erkeklerde de aynı sorun var. Bu galiba doğal seleksiyonla ilgili birşey, insanlar karşı cinsin hareketli olan, canlı olan bireylerini daha çekici buluyor. Çünkü hareketlilik demek sağlık demek, daha sağlıklı çocuklar doğurmak demek. İnsanın bilinçaltında böyle bir olay var, sağlıklı bireylerden çocuk sahibi olmaz arzusu. Dolayısıyla sessiz efendi adamlarla hanım hanımcık oturan kızlar yalnız kalıyor. Biraz genelleme yaptım ama fena da olmadı :)
Soran+1 yıl:))güzel bir genelleme ama hareketli diye sağlıklı çocuklar dünyaya getirme konusunda katılmıyorum şöyle düşünmeni istiyorum iyi bir ebevyn olamıcak yada sorumluluklarını yerine getirmicek tek bildiği konu eglence olucak kısaca onun eliyle büyüyen biride ne kendisine nede bir başkalarına hayrı olucak ben şöyle düşünüyorum bu yanlış secimlerin tek nedeni evlilikten korkmak ve bu yüzden kısa süreli ilişkiler yaşamak günübirlik yada
- +1 yıl
Evet sağlıklı çocuklarla hareketli olmanın alakası yok, dediğin gibi çok hoppa bir insan iyi bir anne ya da baba olamayabilir. Ama bizi bilinçaltımız bu şekilde davranmaya itiyor galiba, yani aslında bizi yanlışa sürüklüyor. Ben mesela fırlama bir tip değilim daha çok efendi adam diye tanımladıkları gruba giriyorum ama çok iyi bir kız babası olacağımı düşünüyorum. Kız kelimesinin altını çizmek isterim, kızım olacağını biliyorum da ben (2 tane hem de) :))
Soran+1 yıl:)ben de aksine erkek içocugm olmasını isterim kzları sevmen güzel çok şirin oluyorlar ama yıllar sonra gidiyorlar buna dayanamam sanırım:) hiç tanımadıgım bir erkek alıp elimden götürcek zor olsa gerek ama erkek evlat kolay kopamaz anneden hep bir tarafı annede kalır saygısı ebedi kalır üstelik eğitimleri falan iki tane fazla olmazmı?bence bir iyidir iyi :)eminm iyi bir kız babası olursun ama bir o kadarda kıskanc bir baba olursun emnm elin adamı alıp götürcek sendenn :)bunu düşün öncelikle
- +1 yıl
Evet kıskançlık var, öyle büyünce erkek arkadaşı filan olduğu zaman sevgilisinin kafasını kırma ihtimalim yüksek :) Ama küçükken de kızlar daha tatlı, ben onu süslerim, saçlarını filan tararım, kızıımmm der bağrıma basarım, öper koklarım, şımartırım :)
Tabi sağlıklı olsun gerisi hikaye aslında. Sen de erkek istiyorsun ama el kızı oğlunu kendine aşık edince ne yapacaksın? :) - +1 yıl
Benim en kıymetli varlığım annemdir ama bazı kızlar bunu kötü birşey gibi görüyor, ana kuzusu olduğumuz düşünülüyor. Halbuki ben evlenince ikisi arasındaki dengeyi koruyabileceğimi biliyorum. Senin oğlun da sana çok düşkün olursa kızlar ana kuzusu diye beğenmez, benim gibi evde kalır sonra :)
Tek çocuk yalnız oluyor biraz onun için iki olsun istiyorum.
Soran+1 yıl:)bak bunu düşünmemiştim anakuzusu şu acıdan yakıştırırlar efendi biri oldugunda yada senin dogruların onların yanlışlarıysa eger derler tabiki.aneyle eşinin arasındaki o dengeyi çok iyi ayarlaman lazım neden dersen bu hayatındaki iki kadında seni birbirlerinden kıskanbilirler :)) anakuzusu derken benim aklıma gelen tek şey şu hatta örnekle teyzemin kızı nişanlandıgında herşey güzeldi evlendiler ufak bir tartışmada annesinin odasına gidip onla yatardı işte bu anakuzus :))ve birçok örnek var
- +1 yıl
Teyzenin kızı mı annesiyle yatıyor yoksa kocası mı? Aslında yazdığına bakılırsa kocası gibi duruyor ama o kadar tuhaf bir olay ki insanın inanası gelmiyor, böyle bir adamla evli olmak çok kötüdür. Gerçek bir ana kuzusu :)
Ben şu açıdan şanslıyım abim evlendikten sonra annem abime hiç karışmadı, annem gerçekten olgun bir kadın "Herkes yuvasında mutlu olsun, ben kimseye karışmam." diyor. Ben de o bakımdan şanslıyım, evlenince sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Önemli olan doğru insanı bulabilmek :)
Soran+1 yılhaklsıınn bu konulara neden girdiysek :)özür dilerim laf lafı actı ama evet önemli olan dogru insanı bulabilmek
Soran+1 yıl:)) iyi birisin umarım karşına cıkar inşallh
+1 yılwalla güzellim bende aynı derrtten muzdaribim ama öyle beklemekle de gelmio
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoldan geçen bir sürü insan var belki onlardan biri de benim ruh eşim fakat yollarımız kesişmiyor işte ne yapalım kader bekliyoruz o gün gelirde belki elini sıkıcıda tutacağımız biri gelir diye :(
05 Yorumla
Soran+1 yıl:)umarım olur.bunu bende düşünüyorum şuan nerde bilmiyorum elbet gelicek bir gün ama ne olur artık gelsin ve hiç gitmesin
Cevap sahibi+1 yılhayalini kurduğum kişi biliyorum elbet çıkıcak karşıma ve gülümseyecek :)
Soran+1 yıl:)) inşallah umudun hep olsun.benim gibi karamsarlıga düşme
Cevap sahibi+1 yılay yok yaa karamsarlığa düşmüyorum artık bazı şeyleri aştım fazla düşünmüyorum şimdi eskisi gibi neşeliyim bi ara hiç soğumuştm nerdeyse hayytan ama yok düzelttm artk eskisi gibi rahatım :)
Soran+1 yılsevindim buna :)
huylarınızla alakası olabilir ama ben de son zamanlar kendimi çirkin bulmaya başladım bununla bağlantısı olabilir yada başka nedenlerde arayın;)soğuk olabilirsiniz mesela
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı bende anlattığın gibi biriyim sanırım kader uğraşıyorum elimden geleni yapıyorum olmuyor sevgili konumuna bir türlü gelemiyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkim anlattı beni sana ben gizli kullanıcıyım yaş 22
Kimse gelip sana teklif etmiyormu yani mutlaka birileri gelip seninle tanışmak ister.
02 Yorumla
Soran+1 yılisityor :)tabiki ama yoldan biri gelip teklf ettiğinde herhalde kabul edemem.arkdaş cevresi dersen inan sorumluluk alacak birine denk gelmedim tek bildkleri şey özgürlük rahat yaşam ben başak burcuyum ya adam gibi olmalı yada hiö olmamalı belkide bu yüzden yalnızımdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen bnde aynı duyguları yaşıorum.yalnız mı yaşlanıcam yalnız mı ölücem ben :(
06 Yorumla
Soran+1 yılevet anlıyorum özellkle karanlık çökünce hep böylemi gidicek diye düşünüyorum ahmı aldım ne yaptım diye sorgular oldum kendimi
Cevap sahibi+1 yılyok ya ah almak falan değil bilmiorum çevremde hiç öyle işte bu doğru insan diyebileceğim kmse yok olmicakta sanırım :(
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum işte bu diyemiyorum hiçbiri güven vermiyor sahte geliyor en azından benim gibi düşünen insanlarda var inan içim rahatladı hep böyle yalnız kalınca
Cevap sahibi+1 yıl:) benm niye içim rahatlamıooo:P ya ben mutlu olamıyorum bari siz olun diorum arkadaşlarma ayrılırlarsa falan barışmalarını söylüorum :) ya bizimde olsun sevinelim üzülelim ne var sanki demi ya :(
Soran+1 yıl:)üzülme bacım gün gelir devran döner belki bizide bulur bir gerçek seven yarını şimdiden bilemeyizki benim sabrım kalmadı hepsi bu :))
Cevap sahibi+1 yılsaol bacım :) ama benm umudum kalmadı artk son demlerimi yaşıorum ümidimin :)
Yalnızlık Çok Kötü Bişey Allah Kimsenin Başına Vermesin :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
Yalnızlık kimin yakasını bırakıyor ki?
10 Yorumla
+1 yılgizlilikten cık 10 kısı gelır ablacım dert etme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden gizliyim derdimi paylaşmak için sevgili bulmak için girmedim sen beni düşünme :)
- +1 yıl
okadar dertlı ıcını dokmussun kı ıster ıstemez dusunesı gelıo ınsanın :)
Soran+1 yıldiyorum ya düşünme ablacım :)
- +1 yıl
pekı ablacım allah kolaylık versın sana :)
Ben sana arkadaşlık yapabilirim. Yani muhabbet falan ederiz. İleri gidemem. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbence sus
+1 yılne zamandır sevgilin yok?
00 Yorumlagel kızzz seveyim seni bee
010 Yorumla
Soran+1 yılteşkkür ederim eksik olmasın :) kedi değilim
Soran+1 yılama öyle bir şekilde yazmışsın ki.sanki yazık be sana gelde ben seveyim ama ben kedi değilim ki insanım duygularım var bee:))
Soran+1 yılsorun değil alıştım ben :)
Soran+1 yılözür dilencek bir durum yok kırılmadım :)nereli olmam bu konuyla ne alakası var anlayamadım
Soran+1 yılsende yorum için teşekkürkür
soran hesabın açık mı hala?
00 Yorumlaelbet bırakacaktır,şans
01 Yorumla
Soran+1 yılşans evet
Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Kriterlerini azalt...
01 Yorumla
Soran+1 yılgüven,sevgi hepsi bu buda kriterden sayılmaz sanırım
kısmet bu iler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanı vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi