Güçsüzlük mü, pişmanlık mı? Keşke diyorsak kişiliğimiz oturmamış mı yani nedir keşke https://youtu.be/orbYwkLdQ8g bu da burda kalsın. geçmişe dönsem keşke diyorum çünkü bazen. belki sadece özlemdir..
Keşke, insanın kendine olan güveni olmayan insanlarda oluşur. Hayatta verdiğin kararlarda kesinlikle pişman olma. Eğer pişman olursan, bundan sonra vereceğin kararlarda şüphe duyarsın ve etrafa sorarsın. şüphe duymaya devam edersen, kendine olan güvenini kaybedersin, kendine olan güvenini kaybedersen her zaman yönlendirilen birisi olursun. Yönlendirilen biriside hep başkalarının kararlarını uyguladığı için keşkeleri oluşur.
Guvenle ne alakasi var. keske sunu soyle yapmasaydim da boyle yapsaydim dedigin olmadimi hic. benim oldu kendime her zaman guveniyorum. kimsede beni yönetmiyor. sadece keske diyorum ve bir daha ayni hataya dusmuyorum tecrube bir nevi 😊bide her sorulan soruda illa yasamisiz gibi paylasimlar yapiyor herkes. sadece aklima boyle bir soru geldi sarkiyi dinlerken.😊
sorun güzel ancak kesinlikle şu kararı kendim verdim dediğin birşey varmı? sana keşke dedirtmeyen. elbise alcaksan ilaki kasiyere dahi sorarsın bu nasıl fikir alırsın, marketten balık meyve vs alsan ıllakı sorarsın ne zaman geldi vs... ya da ilişkiyemi başlıycan illaki arkadaşlarına danışırsın.. şimdi kendine sorabiliyormusun şunu yaptım kimseden fikir almadım ve keşke yapmasaydım diyorum.
Evet sordum... ama kalbimi dinledim her seferinde. bircok seyi basardim bircok seyde de yanildim. hata yaptim. yanlis deselerde üstunr gittim ama tökezledim bazen bazen de basardim. keske diyorum pismanlik duyuyorum bazilarinda ama bir daha yapmicam diyebiliyorum ve kendime guvenim azalmadi. yapamadim ama yapabilirim yaparim diyorum diyorum.
sonucta danısmıssın :) neyse hayırlısı olsun senın ıcın o zman şunu unutma ki allah herkesin karşısına ilk ıstedıgını cıkarmazmıs kı daha sonra ona ulastıgında sukretme duygusunu tatması ıcın...
Güçsüzlük ve pişmanlık aynı kapıya çıkıyor ve keşke demek kötü görünse de hayatta her zaman iyiki diyemezsin ki. Bazen keşkeler, iyiki demene sebep verir yani.
Keşke pişmanlık ifadesidir çok diyorsan kolay pişman oluyorsun demektir hiç demiyorsan da dik kafalılık yapıyor ya da hiç yanlış karar almadın demek bence.
Sorma yaa birileri çıkmış bekaret kemeri diye bir şey saçmalıyor millet atomu parçaladı seneler önce bizde hala bekaret hakaret anlamadım bende ne hikmetse..
Bilmiyorumda Keşke Şeytanın sözü derler. Şeytan söylettirir felan. Keşke şöyle olsaydı diye kaderine karşı gelindğini felan diyolar ne bilim bende anlatamadım zaten. yazmadım say
En İyi Cevaplar