Anneme karşı soğukluk?

Merhaba Ben son zamanlarda anneme karşı soğukluk kızginlik beslemeye başladım aslinda cokta uzuluyorum fakat elimde degil. Sebepleri yaziyorum. Ben 3 yasinda iken 2 abimi ve babami terkedip beni alip evden kacti. 10 yil babami abimleri hic goremedim. Babam pesimi hic birakmadi ve buldu beni. Bu zaman zarfinca annem ve teyzem anneanemle yasadik Annemin birsuru sevgilileri oluyordu o kadar farkli farkli insanlar hafirliyorum ki eve getirdigi beni yatagimdan alip salona yatirmasi gerisini soylemek istemiyorum. Okuldan kendim gelir kendi kendime yemek yerdim ustum basim ilgisiz. Hatta birkeresinde bana harclik verip sevgilisiyle tatile girtmisti 12 yasinda 2 gun evde tek kalmistim. Iyi merhametlidir aslinda benide cok sever. Tabiiki o zamanlar bana normal geliyordu. Beni babam buldu ve aldi yanina orada okula devam etmeye basladim annem cok coktu cunku alismisti bana. Bu sefer bana psikolojik baski yapti beni birakip gittin okadar buyuttum beni yuzustu biraktin diye. Babamin yaninda aile ortamina girdim kalabalik bir aile bana cok duskunler hersey duzenli. Bu sefer annemin eskiden ywmek yapmadigini ev isi yapmauan bir kadin oldugunu ogrendim oradakilerden ve benim bildiklerimde ortusuyor denilenler. O donemler psikolojik olarak kotu bir etki birakti bende. Şu an barda calisiyor annem. Bisey demiyorum zaten diyemem desem senmi bakiyorsun senmi veriyorsun parami der. Şu an evliyim 1 oglum var cokta mutluyum esimin ailesi ve esim cok duzgun insanlar. Sorum şu Şu an anneme karsi sogukluk var icimde elimde degil. O ariyor ilgileniyor ama eskiler aklima geliyor ofkeleniyorum bir yandanda uzuluyorum ona karsi asla ters bir kelime onu kiracak bisey asla konusmuyorum ama aklima geldikce soguyorum gelmesini pek istemiyorum cunku anne oldum vede onun yaptigi seyleri aklim almiyor dusundukçe. 2 abimin annesiz onum bunun elinde buyumeleri aklim almiyor. Lutfen yardimci olun. Bir yanim diyor sen de annesin seninde evladin var bir yanim diyor ama o bize neler yasatti.
Anneme karşı soğukluk?