+1 yılYeğenim öyledir mesela çok saf, uysal, uyumlu, dünyadan haberi olmayan biri gibidir yüreği de temizdir fark ettirmez ama çok zekidir her şeyi iyi analiz eder, fevkalade gözlemler ki tıp bölümünü küçük yaşta bitirip Edebiyat bölümüne geçti böyle duran insanlara biraz mesafeli yaklaşmak gerekiyor sağ gösterip sol vurdukları çok olur :)
319 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah ne diyim
- +1 yıl
Teşekkür ederim bütün saf görünenler yeğenim gibi olsalar keşke :)
Soran+1 yılSaf insan kaldı mı ki
- +1 yıl
Kaldı hala var öyleleri mesela dayım ve dedem dayımdan örnek vereyim çalıştığı parayı götürüp eşine olduğu gibi verirdi eşi de dayıma para verip 'git bakkaldan şunu şunu al' derdi dayım yolda fakir birini görüp parayı, ceketini neyi varsa verir eve gelirdi pardon gelemezdi çünkü eşinden sokak ortasında dayak yeyip kapı önünde geceyi geçirirdi kuzenlerim annelerinin yanında oldular hep dayım çok genç yaşta tüberküloz nedeniyle vefat etti ve rahmetlik aynı Tarık Akan'a benzerdi ailemde çok örnek var böyle ama çoğunun sonu hazin bitti maalesef...
Soran+1 yılGenel öyle oluyor üzüldüm dayın için nedem dayak yedi dayısındn
- +1 yıl
Evet iyi insanlar gerçekten erken göçüyorlar dedemin hikayesi çok farklı bir kuşağı geride bırakmış bir adam o neler çekmemiş, neler görmemiş yakışıklı bir adam olduğu için kadınlardan çok dert yanardı teröristler bir gün evine girmişler dedemin yağmalamışlar her yeri sürülerini telef etmişler dedemi de hırpalamışlar ben okuldan gelmeden yemek yemezdi, kimseyi incittiğini görmedim ama çok çekti garibim anneme dedem vefat etmeden önce köyden buraya getirelim ona ben bakarım dedim annem olmaz dedi bakamayız dedi bin türlü bahanelerle geri çevirdi isteğimi sonra bir gece vefat ettiğinin haberini aldım anneme bu yüzden hala kırgınım,
Soran+1 yılValla çok üzüldm ne diyeceģimi bilemiyorum ben hic iyi insanlar denk gelicegimi sanmıyorum iyi insan olsa bile az bana denk gelmez üzüldm burada deden icin Allah rahat eylesin
- +1 yıl
Amin çok teşekkür ederim Rabbim karşına iyi ve hayırlı insanlar çıkarsın bilemiyor insan kendisi için kimin hayırlı kimin hayırsız olduğunu kestiremiyor o yüzden 'Hayr bilinenler şer, şer bildiklerimiz hayra dönüşüyor' ben de bir ara umudumu yitirdim, insanlardan kaçtım adeta fakat sonra yine bir umut kapısı araladı Rabbim çok şükür umarım senin hayatında da güzel insanlar eksik olmaz Allah gönlüne göre versin,
Soran+1 yılYok valla abla ben kestim umudumu ama yinede saol eksik olma
- +1 yıl
Rica ederim sen de var ol hep sağlıkla Allah büyük kardeşim O umudu zaten beklemediğin bir anda veriyor..
Soran+1 yılKestm artk bence mümkün degil ama saol gercktn hayata basarilar dilerim
- +1 yıl
Sen de sağ ol iyi dileklerin için teşekkür ederim peki nedir seni böyle umutsuzluğa iten neden anlatmak istersen seve seve dinlerim,
Soran+1 yılÖnemli deģil bosver
- +1 yıl
Peki nasıl istersen anlatmak istediğinde buradayım dinlerim kardeşim,
Soran+1 yılÇok saol ama gercekten önemli degil düşünmen yeter saol
- +1 yıl
Rica ederim ne yaptım ki sen de sağ ol
Soran+1 yıl😊😊😊😊😊
- +1 yıl
☺☺☺☺☺😊😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Kaba tabirleri var bu türün bunlar çakal olanları denk geldim birkaç kere de asalak düşmanı karakterim ters gelmiştir uzamislardir
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk tepki ne oldu
Soran+1 yılAnladm
+1 yılBen zekayı severim. İyi mi kötü mü bilemem, insanları da zekalarına göre değerlendiririm. Tabi ki bir çok defa değerlendirirken hata yapıyorum. Ve ne zaman birisi sandığımdan daha zeki çıksa çok seviniyorum =). Bu kişilere de sempati beslerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk tepki ne olur peki
- +1 yıl
Sağ yanağı daha çok çekerek büyük bir sırıtma. "Gel bakalım güzel insan. Şimdi senin bu zekanı nerede kullansak =)"
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Saf olduğunu düşündüğüm bir insanın zeki olduğunu fark ettiğimde verdiğim tepki işte.
Soran+1 yılHmm
Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Aptala yatıp kendini akıllı sananları en çok gören insandır. Kolay kolay herkesle arkadaş olmaz seçicidir. Güvenmek ister arkadaşlarına. Güvenmediği insanı yakında tutmaz.
24 Yorumla
Soran+1 yılİlginc
Soran+1 yılOlabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
7 ayÇok tehlikelidirler :)
Nerden biliyon diyorsanız bende öyleyim. Sınıfta herkes beni sever çünkü kim olduğumu nasık biri olduğumy kimse bilmiyor. Tek gerçek yüzümü aileme açarım hiçbirşeyden'de korkmam. İnsablar gibi bende asık oldum acılar çektim insanların gerçek yüzünü gördüm eskiden zekamı iyiye kullanırken çok duygusal iken şu an hiç korkmuyorum. İnancım'da yok, hayatta umrumda değil. Sadece jebdimi ölmüş biri olarak görüyorum bu yüzden hiçbirşeyden korkmam, korkunun üzerine yürürüm. Yalakalık taşıyan ifadelerden nefret edwrim. Hatta bi arkadaşımı kendimi benim arkadaşım diye kandırtmıştım buda kanmıştı çünkü çok sinsi, uyumlu ve duygusal olarak yakın ve kendime hiç benzemeyen yazım kuralları ani duygu değişimleri vs. Çocukla böyle yazışırdım. 17 kanaldan bana abone olmuştu. Sonra ise açıkladım gerçeği çünkü kötü bir amacım yoktu, kalbim rahat etmez itiraf edeceğim diye başkayıp itiraf etmiştim. şu an 10. Sınıfım 9-8-7-6...'sınıf'ta iyi kalpliydim ama şu an değilim. Empati umrumda değil. Valla size tavsiyem böyle görünen insanlardan uzak durun benim gibi böyle masum, saf görünen insanlar varsada artık bilemem. Benim gibi kişiler daha çok soğuk kanlıdır yani duygularımızı vs. Hşçbirseyimizi konuşurken vermeyiz. Kapanık bir insanım ama bu düzenim bozulursa içe kapanıklık işlemez bende fazla can yakarım. Hatta birinin yakacaktım ama sonra O kalleş tamam ben yanlış anladım diye diye vs. Konu tatlıya baglandı ama yine ben konunun kapandıgına inanmadım şu an ona yapnam için gereken tüm şeyler hazırda hala tutuyorum 1-2yıl geçsin vs. Öyle silerim ancak çocuk okuldan gidiyor neden gidiyor bilmiyorum bende ya zorlandı ya yemedi.
10 Yorumla
+1 yılİşte o benim 😂 tehlikelidirler uzak durun en iyisi😂
011 Yorumla
Soran+1 yıltamam abla
- +1 yıl
Haha😂 peki abla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Böyle de delidirler işte 😂
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
Sinsi değiller ya yapılan yorumları okudum da , iyi niyetli olduklarından saf gibi dururlar ama aslında hep temkinlidirler. Hep bir süzgeçten geçirirler olayları. Kalpleri saftır bu insanların aslında kötülük düşünmezler. Zekayı kötülüğe kullanmazlar 😂😂 Rahat olun, No panik😂
Soran+1 yılAymn ama bazıları sinsi oluyor
- +1 yıl
Sinsi olan zeki değildir, boşverin gitsin 😂
Soran+1 yılDegisir valla
- +1 yıl
Belki biraz kaba olacak ama sinsilik ahmakların işidir, bunu zeka ile bütünleştirmek anlamsız bana göre. Saf gibi durupta sinsi olan insanlar diye ayrı bir soruyu hakediyor onlar 😂
Soran+1 yılHmm
+1 yılKıçı yere yakın insandan korkucaksın arkadaşım çok geldim ben :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladm
+1 yılolamadigim tek sey ne yapsam saf gorunemiyorim 😈😈😈
05 Yorumla
Soran+1 yılSinsi görüyorsn birz
- +1 yıl
😢😢😢evet oyle diyorlar hatta iki bacakli seytan kalbim temiz yuzume vurmuyor
Soran+1 yılBazıları temiz insan gini duruyor ama kalpleri kirli çıkıyor öyleri de var
- +1 yıl
haklisin
Soran+1 yılBu yüzden canı sıkma kalpbin temiz olması önenli olan
+1 yılBabamin yaninda vardi öyle biri mal gibi duruyordu ama seytan gibi çıktı çocuk
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Boyle ciddi saf duruyordu icine kapanikti falan sonra birden cok degisiti çocuk iste ama tipik ikizler erkegi
Soran+1 yılİnsanlar yanıltır
+1 yılŞimdi burada kopyala yapıştır sözlerle zeki olduğunu sanan arkadaşlar var komikler , denk gelmedim zeki olan insanlar saf ayağına yatmaz diye düşündüm
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladm
+1 yılSaf gibi görünürüm ama bazen şeytan bile beni ayakta alkışlar ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılOooooo
öyle olan insanlar bu soruya cevap vermez saflık modunu sürdürür
012 Yorumla
Soran+1 yılİlginc
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılNasıl anlarsn peki sonradan zeki oldugunu
Soran+1 yılKolay oluyor diyorsn
Soran+1 yılÖylesindr
Soran+1 yılÖylesine sordm öyle olduğumu düsümüyorm ben
+1 yılzeki insan karşısındakini kendinden daha zeki gören insandır
01 Yorumla
Soran+1 yılİlginç
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet etrafımda var bir kaç kişi. Çok tehlikeli olduklarını düşünüyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk tepki ne oldu peki?
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım tabiki
Soran+1 yılİcinden ne dedin peki
- Kişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılooooo en tehlikeli insan çeşidi var öyle tanıdıklarım
08 Yorumla
Soran+1 yılİlkten nasıl tepki verdin
- +1 yıl
bu da meslek sırrı her yerde anlatılmaz o zaman bu saf gibi gözüken uyanıklar biçim değiştirirler
Soran+1 yılPeki öyle olsun
- +1 yıl
e öyle zaten
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
istersen biraz bir şey paylaşabiliriz, kıyamadım
Soran+1 yılPaylas
- +1 yıl
en azından daha özel olsun bir mesaj atarsın zahmet edip
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni herkes saf bulur ama zekice bir espri yapınca şaşırıp kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılDıyorsn
+1 yılEn sevdiğim insan tipidir
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Çünkü gerçekten zekidir aptal insan zeki gibi görünmeye çalışır zeki insan ise saf gibi görünerek bir sürü yükten kurtulur
Soran+1 yılGüzel tesbitler
+1 yılsinsilerdir onlar genelxe
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha
Durgun sudan korkulur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaha
Çok tehlikelidir öylesi.
09 Yorumla
Soran+1 yılSen denk geldin mi
Soran+1 yılHafif alma kızları bence
Soran+1 yılVar ama öyle hafife alanlar hatta bazıları bu kadınlar saf mı diye sor soruyor
Soran+1 yılBir kadın isterse kendini saf gibi gösterebilir
Soran+1 yılAynn
+1 yılTehlikeli insanlar :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHic denk geldin mi
- +1 yıl
Çok
Soran+1 yılİlk tepkin ne oldu
- +1 yıl
Uzaklaşmak :D
Soran+1 yılHahahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizzat ben varım öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılAferim
Cevap sahibi+1 yılsaf gibi gözüküp zeki olanlardan demeyelimde masum gozuken ama aslında göründüğü kadar masum olmayanlardanim ama böyle gözükmek benim elimde değil yapı meselesi
Soran+1 yılEvet dıs görünüş etkiliyor
genelde etrafımdakiler zeki gibi durup zeki oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes icin gecerli degil bnce
Benim kankam öyle dkdhd
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Sap gösterip sol vuranlar deriz biz
034 Yorumla
Soran+1 yılDenk geldin mi
Soran+1 yılİlk tepkin ne olur
Soran+1 yılPeki o yine anlamıyor gibi yapıyorsa sana belli etmiyorsa?
Soran+1 yılNasıl yaparsn bunu peki
Soran+1 yılPek bunlara tepki vermez ise
Soran+1 yılIki seçenk biridr mukak
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılİnsanlar umrunda degil yanlzlk süper
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAynn
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılHic birsey kalmadı
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yılNe diyon
Soran+1 yılEee
Soran+1 yılHic bir seye teslim olmuyorum konuyu o yere mi getirmeye calisyorsn sen
Soran+1 yılYürü git
ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen oyle misin
04 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
Soran+1 yılTamam
+1 yılevet denk geldim
01 Yorumla
Soran+1 yılTepki ne oldu
+1 yılGeldim ve sevdim
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılHayranlik.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir hayrnlk
- +1 yıl
Misal bir yorum fazla almak icin boşa yorum altina yalandan gereksiz soru sormak.
Soran+1 yılHmm
en yakın arkadaşım
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk tepkin ne oldu
Soran+1 yılHmm
+1 yılher zaman yanımdalar
124 Yorumla
Soran+1 yılİlk tepkin ne oldu peki
- +1 yıl
bende onlara aptalca davranıp aslında zekiliğimi gizledm kısasa kısas
Soran+1 yılBuda iyimis
- +1 yıl