Taşlayacaklar ama.. en çokta Türkiyedeki bayanlarda görüyorum bu halleri... hemen afra tafra tersleme azarlama ağız yamultma...
Alman bir bayanla kahve yudumlayıp tartışabilirken, Türk bir bayanla tartışamıyorsun.

Bir dönem bu belli bir güruhta vardı lakin son yıllarda diğer bir güruhun yayılmasıyla dikkat çekici ölçüde yaygınlaştı. Kendi gibi düşünmeyen herkesi rakipten görüp yaftalamak bunlar imanın şartlarından biri olmakla beraber yine bu şahsiyetler sadece kendileri için özgürlük isteyip karşı tarafa faşizm uygulanmasınıda ayrıca düşünce özgürlüğü olarak adlandırmışlardır. Mamafi yne bu güruh tek doğrununda kendileri olduğunu neredeyse ayet gösterecek şekilde iman edip inanmışlardır. Bu kadar gereksiz bir yazı yazmamın nedeni ise sıkılıp sövemediğim için o güruha şifreli mesajlar vermektir :/
Mesaj yerine ulaştı galiba 😂😂
Ben kast ettiğini anladımda, ben başka boyuttan baktım olaya.. tabi herkesin bakış açısı şuanda ki kafadakı düşünceye göre belirleniyor :-)
Artık kafamı yormuyorum o tür insanlara ne halleri varsa görsünler 😁
https://pbs.twimg.com/media/Cc8PHzbWAAAdb7Q.jpg
Der geçerim 😏
Gerek hayatlarında gerekse karakterlerindeki eksikliği bu şekilde kapatmaya, bir yerlerden ego tatmini yapmaya ihtiyacı olan insanlar onlar benim gözümde. Özgüvensiz bireyler sözlerinin arkasında durup tükürdüklerini yalayamazlar. Belki de küçükken onlara hep kendi dediklerini yaptırıp söz söyleme fırsatı sunmayan, ısrar karşısında hakaretle karşılık veren veya döven ebeveynleri vardı. Kesin olarak bilemeyiz ki kim neden öyle.
Mümkün, birazda Ego kasılması..
Şimdi varsayalımki BİM e gittik (hayali yani)
Sen bim den memnunsun, ama ben girdim ve memnun kalmadım gördüklerimi anlattım.
Bana sinirlenip yalancı ve kibirli diyebilirmisin? Bimi sevmediğim için burnun kafdağında diyebilirmisin? Veya benim ne çıkarım olabilir bundan?
Nedir bu?
Örnek yerinde oldu. Dar görüşlülük bu ve malesef iflah olmuyorlar. Hiç hoşlanmıyorum bu tipteki insanlardan. İnsan dediğin biraz düşünür. O dil bize tartışmak için değil anlaşmak için verilmiş. Kime anlatıyorsun ki. Cahille girme münakaşaya diye bu yüzden demişler. Cahil ufacık şeyle çok şey bildiğini sanır alim de okudukça ne kadar az bildiğine yakınır.
Peki biraz ileriye gitsem...
Ve sana desemki Bim de peynır suyu yerlerdeydı, yoğurt kapağı açıktı, kassier iyi değildi, tarihi geçmiş ürün vardı..
Ne tepki verirsin? Sana bir yalan borcum olabilirmi?
İnanması gelmiyorsa gidip güvenlik kameralarına baktırsın yani 😅 Her rengin herkes sevmediği gibi her olay da herkese denk gelmiyor. Diğer konularda da böyle. Toplumumuzun kendini eğitmesi lazım. Okullarda öğretilmiyor bunlar.
Doğru.. da.. işte...
Hakaret yağdırmanı bekliyordum şimdi 😂😂
😄 Olur mu öyle şey niye hakaret edeyim.
Canm benm bu kadınlar kompleksli ve asıl cahiller. ASLA eleştiri kabul etmezler. onların egolari Kaf dagindadir. mesela yeni araba kullanmayi ogrenen bir kadın araba kullanıyor sa trafikği kitliyor. Sonra beni taciz ediyorlar beni sıkıştırıyorlar diyorlar. asıl sıkıştıran milletin canına malına kast eden kendileri
Ben daha erkeğin bir kadını trafikte sıkıştırdıgını görmedim hep cahil ezik kadınlar baskarini sikistiriyorlar
Sadece trafikte değil ama burada ve Gerçek hayatdada öyle insan çok..
Sen bir Pantolon giyersin yırtık pırtık çok beğenirsin, ama ben beğenmem tarzım değildir.. beğenmediğim için Cahil, görgüsüz, modadan ne anlarsın diyebilirmisin?
Anlamıyorum yaa.. beğenmek zorundamıyım?
Benim tarzım başka.. seninki başka..
kız 18 yaşına gelmiş bütün erkekleri test ettim aynı diyebiliyor, sıkıntı yok, özgür hayatı edebilir, yedim sayalım, sen 30 sundur iki erkek olmuştur hayatında ama seni nikinden dolayı yargılayabiliyor.. birsürrü örnek var 😂😂😂 sayabilirim...
Haklısın 🌹
Olsun yinede söyleyeceğimi söylerim, başkasının hoşuna gitmeyecek diye düşüncelerimden vazgeçmem.. bilmediğim bir konu vardır amenna.. ama bildiğim birşeyi red edememki.. böyle işte..
Tek cevap veren bayanda sensin, gel sarılalım bizden çok az kaldı bizi koruma altına alsınlar 😂😂😂😂
Aynen canım 😘 Katılıyorum dediklerine.
Az önce erkek arkadaşı "vay çaklıt moka" ne bilmiyor diye onu aşağılayan bir gizli gördüm.
Bir şey söylemek istemiyorum..
Vay çaklıt moka ne 🙄🙄 bende bilmiyorum 😁
Cevap
25Cevap
komleksli kişilerle ugraşılmaz hep kendilerini düşünür kendilerini kaf dagında görürler mutavazi olamazlar. İnasn olmak karşılıklı degerlere sahip cıkılması lazım anlayış hoşgörü önemlidir.
Çok yok o insanlardan..
Öyle insanlarla karşılaşınca aklıma şu söz geliyor
“Beyinlerimiz savaşsın isterdim; ama görüyorum ki silahsızsınız bayım.” Franz Kafka
Malum bizde silahsiza el kalkmaz onun için hiç bir şey yapmıyorum kendi başını yesin
bir olaya sinirlendim ondan sordum..
Ama genel olarak komplexli insanları ezmeyi severim.
Ezmemmi?
Evet sinirlendim 😂😂 hırsımı alamadım.
Yok ya.. başkasından neden çıkarayımki?
Yanlış anlamadım, soru işareti koydum acaba bunumu kast ettin demek istedim.
Karşılıklı konuşma olmuyor sanalda..
İnsanlar konuşurken farklı yazarken farklı anlaşılabiliyor.
Hemen höt höt höt diye üzerine gitmeyi sevmiyorum insanların.
Anlamak istiyorum anlamadığımı..
Sen şu an farklı bir anlamadan bahs ediyorsun ben farklı anlamadan.. sen olaya ben sen olarak bakıyorsun, ben genel anlamda bakıyorum.. şuanki durumdan bahs ediyorum.
:-) oke
Bana versinler kanka kamyona bağlarım hepsini lütfen bizi öldür diyene kadar arkada şehir turu yaptırırım😅😅😅😅
Geçmiş olsun 😁😁 iyimisin?
Sevindim 🌹
Kompleksli ve kibirli insanlari sanalda engelleye tiklayarak engelliyorum. Gercekte ise yaklasma diyorum o anliyo zaten
Yani aksini ıspatlamak zor gelir diyosun?
Okey..
Ne güzel dimi? gizliden girsin birinin sayfasına sonra bassın hakareti küfürü, sistem sadece uyarı versin. Bir kaç kere tekrarlanınca sistemden uzaklaştırılır en fazla. Sonra alır yeni bir üyelik kaldığı yerden devam eder. Bu sitenin konuyla ilgili yaptırımları çok zayıf.
Lutfen bir aptalla tartismayin karsidan goren hanginizin aptal oldugunu secemez
Evet neden?
Saldırı pozısyonu yok, senin sorduğun şekilde bende soru baabında sordum..
kimseyi kücük görmüyorumda kaliteysen umrumdasindir
Kalitesini nesine göre belirliyorsun?
kalbindeki lere göre
abla soruyla alakasi yok da şimdi burda müslümden bir parca dinliyom vallahi kendimden gectim
😂😂😂 iyi dinlemeler..
saol da sarkiyi sormadin
neyse boş ver
Neymiş...
gitmeseydi onun kulu olurdum
sen sevmiyon müslüm
belli
Tanıyorum...
taniyosunda sevmiyon galiba
Yoo ara ara dinlerim..
birkadin tanidim çok agliyordu
ablam bir dinlee
Biliyorum o parçayı
him
nerelisin
ne iş yapiyosun
nere gittin
prenses senin canin sıkkın gibi noldu
Yoo bişey olmadı :-)
Belgesel izliyordum yanı sıra.
ne belgeseli
soguksun biraz sanki
Okyanus derinlik ve Okyanus balıklarıyla ilgili..
him güzelmiş
tekmi izliyosun
Yok Mahalleden 15-20 kişi topladım onlarla izliyorum :-)))
ya guzum dalga gecme
canım sıkılıyo bir sarki göndersene
ful damar süperdi beni anlatiyo tam ben
teşekkür ederim
cansın
iyiki varsın
Rica ederim.
Kendi hallerine birakin, o paranoya zaten onlari bitiriyor..
Şimdi ne yapmak istedigimi buraya yazsam görüşüm kaldırılacak :D
Sana bir şey diyim mi kimse kimsenin kompleksine karisamaz taam mı o ôyle komplekslenir bu böyle komplekslenir şu da şöyle komplekslenir
Cok haklisin ne gerek var boyle birseye
Biri vardi engellemis beni cok sinirlendim
İnsanın kendini bilmesi en büyük erdemdir , herşeye bir cevabı olan yaratıkların arasında kalmış bir hayat bizimkisi
Klozete at sifonu cek;)
Sığmazkı 😂😂 klozet bile tıkanır hehehe
:) nime neme ederik sikin ti yok
Kasapmısın sen 🙄🙄
kimi zaman kimizaman şair kimiza man roman tik kimizaman salca ;)
Sen bana şenol u hatırlatıyorsun 🙊🙊🙊
o kim la :)
Esra erolda görmüştüm bir ara 😂😂
https://youtu.be/im8vIfEx2MY
haha alakasi yok tamam ara yista yim ama okadar da dus medim :)
Detttt ben komikliğini dedim zaten 😂
hehe ben de saka olsun diye sole dim zaten ;)
😂😂 filmini izledinmi barı
hiii izledim :)
tavsiye edwrim ;)
Hangisini?
inferno ;)
Ben korku filmi seviyorum
ozaman işiklar sonun ce nete var ;)
Neee?
diyom ki bildigim guzel bir korku filimi var beraber gidek mi :)
😂😂 senle gidilmez sen rahat durmazsın.
haha yok sapik degilim ben merak etme ;)
Çok takma kafaya gerek yok.
😂😂 takmıyorum bilmek istiyorum.
İstiyorsun ki takıyorsun beybi
Ah ne alaka :-)
Ben insanları analiz etmeyi severim.
Kedilerden hoşlanır mısın
Hayır.. severim ama korkarımda..
Hımm kediler iyidir ya çok masum bakışları var :D
kesinlikle haklısın sitedeki ergenlerin huyları
hahah deli yaa :D
Hakketden yaa..
ay bayilicim :D
Hahahahahahahah 😂😂
:D :D
Ama sende çok yüklenmişsin bu bayanlara onlarada yazık
Kompleksten ziyade cahilliktir bu.
Merhaba de geç
Merhaba...
Bana ne diyorsun benmiyim muhatap 😀
😂😂😂
☺☺☺
Kendi haline birak dolassin oyle.
Blendıra atıp karıştırmak isterdim 😜😂
E zaten türkiye de değilsin boşver
Türkiyede değilim diye eleştiri yapamammı?
hepsını bı spor komplexıne kapatıp yak gıtsın :)
fazla gale gelmezdim onlarla
tir et
Haklısın
Ya neden ya
Ne neden?
O ne demek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar