Kıskanıyor benı neden bilmıyorum;

Abım 1 senelık evli. Gerçekten çok sevdiğim saydıgım bir insan çok da iyi anlaşıyoruz bir problemı olduğunda her ne olursa olsun gelir bana anlatır merhametli biri.eski sevgililerini bile paylaşır ama sorun şu ki çok kıskanç bir insan. O kadar kıskanç ki bazen yanımda kızardığını biliyorum.Ne oluyor da kıskanıyor dersenız ufak tefek küçücük şeyler dışarı çıkmam ya da arkadaşlarımla görüşmem gibi. Araba aldım bir kaç senedir para biriktirdim kredi çektim zar zor bir araba sahıbı oldum ama söylemedim cesaret edemıyorum. Benım kendı arkadaşlarımla görüşmemi bile kıskanıyor kımle görüşsem hemen onunla arkadaşlık kurma çabasına giriyor saçma sapan muhabbetler açıp gerçekten benı geriyor çok sevıyorum gerçekten ama tahammul sınırlarımı aşmaya başladı.Çalışıyorum ve yeterınce gergınım uğraşmıyorum ama benı durduk yere germesıne izin vermek ıstemıyorum bir şey desem aram bozulucak abımın eşi. Sizce ne yapmam lazım benı gerçekten de geriyor..Bir kere abımle tartıştıklarında sen kız kardeşimi kıskanıyorsun dıye bağırmış abım bunu da kendısı söyledi bana. Saçma sapan şeylerle uğraşıcak ne vaktım ne de isteğim var.
Kıskanıyor benı neden bilmıyorum;