Detay yazar mısınız bencil, kendini beğenen insanların hareketleri mimikleri kurdukları cümleler nasıl olur?

Egoları suratlarindan okunur zaten. Tum yapilan planlar onun cikarlarina yonelik tasarlanir. Hep kendini dusunur. Genelde isini bilen insanlardir. İnsanlari kole gibi kullanmayi fakat onlara bunu hissettirmemeyi iyi bilirler.
Alakası yok
Sizi tanıdığı halde tanımamazlıktan gelebilir yani işine geldiği gibi bir tanır bir tanımaz, davranışları tutarsızdır. Aklı on karış havadadır. Unutmak hatırlamamak sığındıkları kelimelerdir.
onlarla iletişim kuramazsın ki zaten. Hep söyleyeceğini söyler konuyu kapatır. Senin vereceğin cevap önemsizdir onun için. Bir de Ben merkezci olurlar ki Allah'ım koru bizi onlardan...
böyle sürekli kasarak konuşurlar tepeden bakarlar çok önemli olduklarını göstermek isterler. Şeyime takmam onları en gösteriş düşkünlerini bile umursamam.
Cevap
29Cevap
Sürekli kendinden bahseder her zaman kendisiyle ilgili iyi şeylerden bahseder kötü yönlerini söylemez bunlar başlıca özellikleri olur egolumpulusların
hic biseyi begenmezler kimseyle konusmazlar cok konustuklarindada bozarlar karsilarindakini ne yaparsan yap yaranamazsn hep fazlasini isterler
Kız Erkek
K - Seni seviyorum
E - Biliyorum
E - Şimdi beni kaybettin
K - Benim hayatımda yerin var mı ki kaybedeyim
E - ben istememişimdir
K- Pisliksin
E - İlgimi çekmedin
K - bana aşıksın
E - sen kimsin ( burda iki kendini beğenmiş var )
S^klersem teşekkür edersin
Daha dün fakeme yürüyordun
aman ne yaparsan yap, banane, zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun, bence şöyle evet haklı çıktım
hep kendini düşünür, başkalarının görüşlerini, fikirlerini önemsemez, kendini herkezden üstün görür vs. vs :)
Sadece kendilerini görürler başkalarının ne sorunu olduğunu ya görmez ya umursamazlar.
kıçımın kenarına benziyorsun, bir de profil resmi yapmış pehhhh..
gibi şeyler söyler. :)
Her seyı bılıyorum havalarındadırlar ama b*k blmezler kara cahıldırler
bencil samimiyetsiz ve kendini beyenmis gibi davranır :)
merkezde kendileri vadır herzqaman dunya kendi etraflarında donuyor sanıorlar... onyargıldırlar
Genelde başkalarını küçümseyici şekilde konuşup espri yaparlar onların üstlerinden
bencil insanlar çok çakal olurlar ve emin ol 10 insandan en az 7si sadece ama sadece kendisini düşünür, gerisinin canı cehenneme derler. suratından anlarsın
Iki cumlede bir kendini anlatir ya da surekli ben der
çok uzun mevzu. yaz yaz bitmez ki.
Bencil samimiyetsiz kendini beğenmiş davranır :)
Sıcak kanlı ve güler yüzlü değillerdir
Cok degiskenli cok farkli bir durum.
Yatır çük beni der gibi
Beniim gibiii ukala umursamaz😎😎
Kendini beğenmiş biri olarak görüş yapamıycam.
Dediğin gibi davranır
Bencil samimiyetsiz ve kendini beğenmiş davranır
Hiçbir şekilde davranmam bile
Labu beyoncE degil mi
cok bencilim keske olsem
Bencilce kibirli sana sen yanında yok gibi
kimseyle muhatap olmazlar
Sana tepeden bakar hor görür
uzak durduğum için tam olarak bbilemeyeceğim
Başak
Çok seksi olur
çok güzel:)