Hem suçlu hem güçlü kocaya ne yapılır?

4 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Eşim sözünü pek tutan bir adam değil ama bu son olay beni çileden çıkardı artık. Eşim aydında bir iş aldı, ben de aydındaki toptancılara ne zamandır bakmak istiyordum. Arabamız eşimin borçları bedeniyle icralık ve eşim bana o araçla sadece iş yapacağı yere gidip gelebileceğini, toptancılara bakamayacağımızı ancak annemin arabasını 1 günlüğüne alabilirsek onunla rahatça gidip gelebileceğimizi söyledi. Ben de kabul ettim. Bu konuşmaları 1 hafta öncesine kadar yaptık.

Son birkaç gündür götüreceği malzemelerin büyük kısmını gitmişken annemin arabasıyla götürelim dedi ona da tamam dedim. Hatta anneme bu yüzden yalan söyledim. Az önce yarın kaçta çıkıyoruz diye sordum öğlen çıkarız dedi. Çok gecikiriz akşama dönmemiz lazım daha toptancılara uğrayacağız dedim ne toptancısı, senin boş heveslerin yüzünden vakit kaybedeceğiz, oraya işimiz için gidiyoruz dedi. Ben de bunu aylardır konuşuyoruz neden şimdi çark ediyorsun dedim biz böyle bir şeyi ciddi ciddi konuşmadık dedi. Peki annemin arabasını neden alıyoruz o zaman dedim malzemeleri götürüp dönerken de kıyafet vs bakarız dedik dedi... Şok oldum. Döneklikte son nokta resmen...

Olay tartışmaya döndü ve üzerime yürüdü, ben de döneksin dedim üzerime su fırlattı boşa o zaman beni dedi, seni istemiyorum bana bunları nasıl söylersin dedi.. Ben de hakettiklerini söylüyorum sana hiçbir zaman güvenemeyecek miyim ben dedim...

Ben bu adamın pişkinliğiyle ne yapacağım? Bu nasıl bir pişkinliktir bir de beni suçluyor.. Ne yapayım ben arkadaşlar? Çözüm bulamıyorum artık..
Hem suçlu hem güçlü kocaya ne yapılır?