karakteri oturmamış insanların davranışları nasıl oluyor ?
Özellikle aşkta nasıllar ?
Özellikle aşkta nasıllar ?
Geçen yıldan beri birinden hoşlanıyordum. tanımadığım için çok mükemmel geliyordu bana... sonra bir gün benimle konuştu. nasıl mutlu oldum anlatamam. çok tatlıydı gülümsemesi. ve gayette kibar konuşuyordu. sınavda mutluluktan gülmemek için kendimi zor tuttum. tüm gün ağzım ayrıktı. sonra 1 gün sonra sınavda bilerek arkasına oturdumki konuşma durumumuz olsun. sonra benden kopya çekmeye başladı daha doğrusu tüm sınıf kopyalaşıyodu ama o izin bile istemedi. sonra bana bu die hitap etti. ve olsukça kaba bir konuşması vardı. yani aslına dönmüştü aslında. normalde hödük biri zatende o gün kibar konuşunca yumuşamıştım. ardından hiç konuşmadık ve sanki hiç arkadaş deilmişiz gibi davranıyo... işte bunun gibi bir öyle bir böylelerine kararkteri oturmamış denir ve hiçbir halta yaramazlar. bir gün yüzünüze güler diğer gün tanımamazlıktan gelir.. Aaahhh...
Önlerine çıkan her kişiye saf gibi inanıyorlar,güveniyorlar.
eger ki siz karakteri oturmus birisi iseniz ve karsinizda ki tersiyse yurumuyor.son iliskim bu yuzdne bitti.kiz 24 yasindaydi ama konusmalari,gorusleri sanki 15 yasindaki gibiydi.
ona gore dunya muhtesem hersey 4/4 luk toz pembe,ve acaip dalgaci habire gulen birisiydi.hic bir ortak yonumuz yoktu sonu da beklenen gibi oldu 1 ayda ayrildim.
Sürekli radikal değişiklikler depresyon hali çok küçük şeylerden hemen etkilenme gibi belirtileri var. Özellikle lise 1 de başlayıp 20 yaşına kadar devam eder, bazılarında hiç görünmez. Her gün farklı denemeler içerisine giriyorsa o daha tam oturmamış demektir.
Cevap
5Cevap
Zaman zaman yaşından beklenmedik davranışlar sergilerler. Toplumun kabul ettiği değerlere de tam olarak uyum sağlayabilmiş değillerdir. Kendi içinden geldiği gibi konuşmayı, davranmayı tercih edebilirler. Çünkü onlar için eğlenmek, mutlu olmak esastır.
Bir kız arkadaşı varsa, öpmek, hatta daha da ileri gitmek isterler. Çünkü bundan mutlu olurlar, sonuçlarını ise düşünmezler ya da umursamazlar. Ayrıca geleceğe dönük ciddi planları da yoktur. Olsa bile bu planlar çok basit, yüzeysel olur.
İstikrarsız olurlar. Hal ve tavırları devamlı değişiklik gösterir. Bence en güzel bu şekilde farkedilir. Ha bir de pskolojik sorunları olanlar böyledir. İkisini ayırt etmek sana kalmış.
Dengesiz ne yaptığını ve ne istediğini bilmeyen güvenilmez kişiler oluyolar
zor olur ya . karekteri oturana kadar zorluk çekersin
2 günde bırakır seni sonuc gozyası...
ota boka konan tıpler olur...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar