Bakıyorum da kızlara ne kadar para değer veren olmuşlar kimileri. Yakışıklı olacak, parası olacak, evi olacak, arabası olacak hep istiyorlar. Para olmadan karın doymuyor lakin fazla istemeyin. Helal kazanç getiriyorsa mutlu olun karnınız doyuyorsa seviliyorsanız yeter bu sizlere. Siz erkekler de aynı şekil hep güzellik ve vücut aramayın biraz insanın içini sevin.
Ben mutlu olayım da sevdiğimle domates peynir yemeye razıyım der misin? Yoksa benim için her şey para diyenlerden misin?
Paraya değer veren biri değilim sevgilimle tanıştığımda hiçbir şeyi yoktu yokluğu en dibinden yaşadığımdan onun iyiliği için evlenebilmek için iş güç sahibi olup en azından ev sahibi olmasını şart koştum başta ben ilkokul mezunuyum nasıl yapayım dedi seviyorsan uğraşacaksın dedim uğraştığı halde olmasaydı gene bırakmazdım 3 senelik ilişkimiz var şu an 2 dükkan işletiyor araba aldı yakında da ev taksitine girmeyi düşünüyor yani isteyince oluyor bişeyi olmasa bile çaba göstermeli Allah rızkını verir
Öncelikle paranın önemsiz olduğunu söylemeyeceğim. Para elbette ki önemlidir. Hayata toz pembe bakmamak gerekir. Bir ev geçindirmek, sorumluluğa girmek kolay değil. Parasızlık her insanın başına gelebilecek bir şey karşındaki kişi çekilmez bir insan ise hayat cehennemden farksızdır. Fakat aranızda gerçekten karşılıklı sevgi olan biri ile o günler de atlatılır.
Karsimdaki kadin yakisikli olacaksin, evin olacak, araban olacak derse ben de fizigin olacak, guzel olacaksin, kulturlu olacaksin, itaatkar olacaksin derim. Bana derse ki senden maddiyat anlaminda bir beklentim yok karnimiz doysun yeter. E ustune de benim icin cabaliyor bana sadiksa Ben o kadin icin 2 iste calisir evde alirim arabada alirim holdingte kurarim. Yaparjm yani. Bu azime değsin yeterki...
@ersanersan karimin aldigi alacagi en fazla 2500 olur. Ben kafamdaki meseleleri cozdukten sonra zaten aylik 5 binden fazla gelir alabilecek kivama gelirim. Yeter arkadas cocugun gottunu yumosla mi yikayacaz :D anasi yaninda olsun yeter
para insanı mutlu etmez ama hayatı yaşamak için lazım araçtır para insan huzurla başını yastıga koyuyor ve herşeyi gögüsledigi bir hanıma ya da beye sahipse en büyük zengindir zaten
Eskiden 3 tip insan vardı Zengin, orta zengin, fakir. Şimdi ya zengin ya da fakir var. Kimi insanların gözü çok uçları arıyor kapımda üç araba olsun ikisi yatsın ama benim olsun kimisi ise yetecek kadar olsun diyor fakat kolay değil çok zor anlıcağın hiçbiri olmasada yaparım diyen. Sonuç paralı olanın adam yerine konulduğu zamandayız.
Domates peyniri bırak soğan ekmeğe bile razı olurum. Tabii seninde dediğin gibi nerde şimdi bunu kabul edecek bununla mutlu olacak kız :/ Yani var da onlarda bizi bulmazlar çünkü bununla mutlu olacak kız çok iyi bir kızdır kaderi kötüdür hep yanlis insanlarla karşılaşır. Zaten hep iyiler kaybeder bu dünyada...
İki kişi birlikte çalışıp hayat kurabilir. Zaten sürekli domates peynir yemek için aşırı fakir olmak gerekir ki onlar da evlenmesin. Karı koca asgari ücretle çalışsa yine orta halli bir hayatları olur. Zengin erkek peşinde ki kadın ne kadar karakterlidir onu bilmem. Para bitince aşk ta biter mi?
ya afedersın ama para neden erkeklere ozgu bısı gıbı algılanıyo yakısıklı olsun evı arabası olsun parası olsun dıyen kızlara cevabım sızde guzellık ev araba ve para var mı bunları ıstıyosunuz bırısının sırtından gecınmek kadar asagılıkca bı davranıs var mı acaba ınsanda utanma olur ya kendını para karsılıgı nasıl satarsın sen yapanlar ıcın dıyorum parasız karın doymaz ama bunu tek taraftan temın etmeye hakkın yok senın de paran olmalı
Ben domates 🍅 yemesemde karpuz 🍉 ekmek yemeye razıyım yeterki mutluluk bende kalsın hiç bir yere gitmesin 😊 Benim için dış görünüş de önemli iç görünüş de ama içi allah desin gerisi ne zırvalarsa zırvalasın umrum dışı 😎 Tesettür lü kızlara ayrı bir hayranlığım var modayı seven değil allahı seven kızlar ❤️
Huzur ve mutluluk yoksa para olsa ne olmasa ne. Para gözyaşlarını silermi. Ağlarken bile peçete kullanırsın eee paranın kıymeti ne kalır ki. Bilmiyorum kimseyi ama benim fikrim bu
Bayanların yorumlarına bakıyorumda ne sallıyorlar be hemde zehir gibi sallıyorlar... Herşey para değilmiş, ben sevdiğimle soğan ekmek yemişim yok... vah vah vah gözlerim doldu...
Canimm herkesin gozu para olmus zaten erkeklerde zaten vucuda gore seviyorlar kizlari disi guzel olup ici berbat olduktan snra ne ise yarar neyse buyuk konusmayacam allah korusun
@ersanersan senin zihniyetin farkli isliyor belli zaten her kiz ayni degil sen o yollasin belli bir erkek olarak neyse yazma bana yorum yapma seninle tartismam ben
@ersanersan bak evet bayanlarda calissin bisey demiyorum ama ben erkeklere dedigim seyy vucuda gore sevmeleri ama her kiz oara icin erkek sevmez harbi sever bak kendimi ovmeyi sevmem ama ben para icin sevmem erkegi seviyorsam adam gibi severim harbi severim kalbi icin severim ben byle severken erkeginde byle sevmesini isterim vucut icin degil bunu anlatmaya calistim kardes
@ersanersan birincisi ben kadınımı çalıştırmam ikincisi çalıştırıp kadın parası yemem üçüncüsü kendim yatıpta ya da mesleksiz olupta kadının getirdiği parayla yaşamam bu kadar düşmedik daha
Denmisin'i neden ayrı yazdın? Anlatsana biraz? Ayrıca der misin'i de bitişik yazmış, bir daha baktım da her şeyi de bitişik yazmış. Gerisine bakmak istemiyorum şu kadarı bile kör etti beni.
Site dil bilgisi bilmeyen sığır dolu. Yorumumu kaldıracak olan moderasyon olursa baştan uyarı yapayım imla kurallarına aykırı soru sormak da yasak ve soru kaldırma sebebi sitemizde lütfen adil olalım moderasyon. Yani bu görüş kalkacak olursa bu soru da imla kurallarına aykırı sebebi ile kalkmak zorunda
Öğretmenim kusura bakmayın bir dakine olmaz. Sizin yanlış bulduğunuz ve sorunun kalkmalı dediniz ya bakın süper soru seçildi. Evet onları bilerek öyle yazdım daha dikkat çekiyor diye. Bir insan imla kuralarına göre yazmadıysa sığır sayılmaz siz imlayı öğrenmişsiniz ama insanları böyle aşağılamamak gerektiğini öğrenememişsiniz.
9. sınıfta 2 saat, 10. sınıfta 2 saat, 11. sınıfta 2 saat, 12. sınıfta 2 saat dil ve anlatım dersi görüyor.
Bir eğitim öğretim yılında kabataslak 30 hafta ders görülüyor olsun.
Liseyi bitirmiş bir öğrenci eğitim hayatı boyunca1740 saat türkçe dersi, 240 saat dil ve anlatım dersi görmüş oluyor.
Gelelim sonuca. Bir üniversite öğrencisi hayatı boyunca 1980 saat Türkçe dilbilgisi hakkında bilgilendiriliyor. Bakın 1980 saat diyorum. Bu insan kendisine ''dilini bilsin'', ''Türkçeyi adam gibi kullansın'' diye harcanan 1980 saate rağmen hala dahi anlamındaki de'yi ayıramıyorsa, ki'yi ayrı yazacağı yerde bitişik yazıyorsa, noktalama işaretlerinin kullanımını bilmiyorsa kusura bakmayın ama bu insan en hafif tabirle aptaldır.
Su içsen para, parasız mutluluk yoktur hayal aleminde yaşamaya gerek yok, insanlar boşuna mı çalışıyor okuyor. Açıkçası ben zevkine okumuyorum, hergün domates peynir yesinler o zaman görürüz hallerini. Öpücüklen karnın doyuyordu sanki.
@ersanersan benim meslegim var zaten bu yasta evimde arabam da kariyerim de var ama yanimda ezilmeyecek biri olucak, anladin fikirlerime yorum yapmazsan sevinirim.
Kaderde imtihan olarak maldan mulkden saglikdan eksilme yazilmis ise ben bu imtihanlari sevdiginsevdiğim ve sevdiği olduğum insanlar ile yaşayıp göğüs germek istiyorum
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ben mutlu olayım da sevdiğimle domates peynir yemeye razıyım der misin? Yoksa benim için her şey para diyenlerden misin?
En İyi Cevaplar