Günaydın, günaydın😋 🖖ks'nin çok değerli üyeleri🖐☺💙 Planlımı yaşarsınız , yoksa dogaçlama mı🖖🍯 ?

Günaydın, günaydın😋 🖖ks'nin çok değerli üyeleri🖐☺💙 Planlımı yaşarsınız , yoksa dogaçlama mı🖖🍯 ?
Ben genelde plansız yaşamayı seçiyorum. Tabiki yerine gore plan yaptığımda olur fakat daha çok doğaçlama olur benim hayatımda. Daha heyecan verici. Mesela bir anda karar verip yola çıkmak, bir anda karar verip sinemaya gitmek gibi harika hissettiren başka bir şey daha yok.👌💚Günler oncesinden alinan konser veya sinema bileti beni gerer. O gün gitmek zorunda hissettirir. Yani benim tercihim bu. Peki siz planlımı doğaçlama mı yaşamayı tercih ediyorsunuz?😉🤔
Kaliteli yaşamak için uygulayın..🖖👌😛 Harika hissediceksiniz. Günün sözünüde yazmadan gitmeyim dimi? ↪Ne yaparsan yap , nasıl yaşarsan yaşa, ama gülebilmek için birilerini ağlatma, çıkarların için kimseyi satma...👌😗🖐 #seeyoulatter #happy #veryhappy #mutlucumartesi #mutluhaftasonu #lifecoach #gülümse