+1 yılnamazda okunacak sureleri bir kağıda yaz ve hepsini tek tek ezberledikten sonra bu tabloya link iyi bak zaten hepsi birbirnize benziyor birkaç istisnalar dışında, ya da daha güzeli var bu videolar çok iyi eğitiyor; ben bunlardan çok iyi faydalandım çok güzel öğretiyor umarım kalbin namaz aşkı ile dolar inşaAllah...
https://www.youtube.com/watch?v=UwimuD8ZkmA
sabah namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=3ciNYoH1PeQ
öğle namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=tSCgDzce2iw
ikindi namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=rRH4ujoF2u8
akşam namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=pMQmiqSxb2w
yatsı namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=Ro5_tJpVUWk
vitir namazı:
https://www.youtube.com/watch?v=Avw204HDeCs
cuma namazı:42 Yorumla- +1 yıl
zammı surelerde kısa süreleri ezberlersin...
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım sen namaz kılmak istemen çok güzel illaki namaz surelerin bilmen gerekmez sen o niyetle yola çıkman bile güzel besmele ile bile namaz kılabilirsin illaki namaz dualarını ya da surelerin bilmene gerek yok senin niyetini Allah biliyor mu biliyor iş senin manevi huzurunda ve ve gittiğin niyette ben de ilk başlar da sure ya da dua bilmiyordum ama namazımı besmele ile kılardım sonrasında Fatiha ihlas ve sübahneke duaları öğrendim ona namaz kılıyorum sorun senin o niyetle yola çıkman bile güzel o güzel yolda Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
171 Yorumla
+1 yılöncelikle kur'andaki fil suresinden nas suresine kadar ezberliceksin bunları sırasıyla her rekatta fatihadan sonra okuyucaksın yani 2 tane kısa sure ezberlemekle olmuyor en az filden nasa kadar bilmen lazım ayrıca oturuşlarda okuyacağın ettehiyyati salli-barik ve rabbena dualarınıda ezberlemen gerekiyor, en iyi şekilde öğrenmen için yakınında bulunan bir camiye git hocaya sor o öğretir sana, namazın bir sürü farzları vacipleri sünnetleri var ayrıntıları iyi bilmen lazım biri eksik olunca kabul olmama ihtimali oluyor, Allah şimdiden kılıcağın namazları kabul etsin :)
21 Yorumla
Kardesim ben sana yardimci olayim, oncelikle alakasiz yorum yapan arkadaslari dinlememelisin, namaz kilmak icin mutlaka namaz sureleri diye adlandirilan kisa sureleri ve dualari bilmelisin. ayrica her vakit kilamam diye birsey olmamali, namaz gerekli olan birsey ve kildikca ve zamanla goreceksin ki kalbin huzur buluyor...
1816 Yorumla- +1 yıl
Ben kendisine kefilim.
- +1 yıl
Guzel kardesim en iyisi ve en dogru sekilde bu isi yapmak istersen, bence sana yakin olan bir camiye git, orada bir imamla konus namaz kilmak istedigini soyle sana yardimci olur, ve her turlu soruna cevap verir, sanal ordamda bu isi cok iyi anlayamayabilirsin... link bunu izle istersen, Ayrica hanimlarin aldigi tekbir ile erkeklerin aldigi tekbir birbirinden farklidir. cok kolay bunlari ogrenmek inan hic gozunde buyuttugun kadar olmadigini goreceksin
- +1 yıl
Bak guzel kardesim bu insanlarin eminim cogu namaz kilmayan insanlar ve bilmedikleri bir konu hakkinda fetva veriyorlar, doktor olmayan birinin sana ilac yazmasi gibi birsey, Allah rizasi icin ezberleyeceksin topu topu bir kac sure ve bir kac cumle hepsi bu, Ayrica namazlarini cami cemaatiyle kilarsan zaten imam sureleri okudugu icin senin okumana gerek kalmiyor, Gel guzel kardesim sen beni dinle bir imami ziyaret et :))
- +1 yıl
Meraba bn ümran bn namaz kılmak istiyorm kılıyorm ama telefona bakarak kılıyorm fatihayı sübhanekeyi ihlası biliyorm sadece ne zaman eğilir ne namazn kalkılır onu bilmiyorm we bazı duaları aklımda tutamıyorm kabul olurmu lütfen cwp yazarmısınz içimde büyuk bir hewes war☺
- +1 yıl
@Umrn_yldrm Bakın eğer sureleri arapça olarak öğrenemiyor iseniz türkçe bir şekilde ibadetinizi Tanrı'ya ulaştirabilirsiniz. Inankn türkçe olarak ezberlemek ve namazi anlayarak kılmam sizin için daha iyi olacaktir. Kabul olma konusunda bir kişi namazı en doğru şekilde kilsa dahi kabul olup olmaması konusu yuce Tanrı'ya aittir. O yüzden içinizde sakın şüphe olmasın.
- +1 yıl
ben namaz kılmayı bilmiyorum ama 3 tane sure biliyorum fatiha nas ve ihlas suresi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Namaz sureleri var. Onları ezberlemek zorundasın. Zaten keyfi olarak sağda solda aklına geldikçe tekrar et hem farkına varmadan sevabını da hacılıyon. :) Hem de nasıl oluyorsa okuman güzelleşiyor. Tekrar etmek güzeldir.
Namazı her vakit kılma sen boşver. İçinden geldiği zaman kıl. Belli olmaz bu yıl 3 seneye 5 rekat kılarsın, bir sonraki sene vakit kaçırmazsın. Her vakit kılacam dersen bünyene ters gelir bıkarsın. Ömründe şeker görmemiş çocuğun önüne bir çuval şeker koyarsan şeker komasına girene kadar yer.22 Yorumla
+1 yılAnadolu da ermişlik mertebesine ulaşmış dervişlerden birisi her zaman ki yolculuklardan birine çıkmış. Bu derviş suların üzerinde de yürüyebiliyormuş. Yolda giderken bir çobana rastlamış. Çoban küçük bir yamaca çıkıp kendini aşağı yuvarlıyor, toz toprak içinde aşağı inince yine yukarı çıkıp kendini aşağıya bırakıyormuş. Yanına gitmiş, ‘Çocuğum ne yapıyorsun kendini paralıyorsun böyle ‘demiş.
‘Namaz kılıyorum amca’ demiş çoban.
‘Namaz böyle kılınmaz’ demiş derviş kızgınlıkla.
‘bana böyle öğrettiler’ demiş çoban. Derviş çobanı yanına almış. Ona sabırla ve tek tek bütün kaideleri anlatmış namazla ilgili her şeyi çobanın anladığından emin olunca ayrılmış çobanın yanından.
Derenin yanına gelmiş hiç duraksamadan karşıya yürümüş, suyun üzerinde giderken birden arkasında bir ses duymuş
‘Amca, Amca sonunda ne yapacaktık’ diye suyun üzerinde koşa koşa geliyor. Derviş çobana hayretle bakmış ve çobana bağırmış
‘Bildiğin gibi kıl, bildiğin gibi kıl’135 Yorumla- +1 yıl
bu hikaye gerçekten çok güzel, internette pek yaygın değil paylaştığın iyi olmuş
- +1 yıl
önemli olan şekil değil,kalpteki niyet ve namaz esnasında kendini tam olarak Cenab ı Allah'a teslim edebilmektir
Tabikide sureleri bilmen gerekiyor. Bunları ezberliyeyim sonra kılarım diye düşünme.
. Ezberle ve ezberlerkende sen gene bildiğin kadarıyla kıl namazını. Allah görüyor senin ibadetini.
Fakat muhakkak ezberle. 5 vakitide kılmaya başlayınca anlıyacaksınki ondaki huzur ve rahatlama başka hiçbirşeyde yok.41 YorumlaBak kerdesim. Dini ogrenmrn gerek bu ayri ama. Diyelimki akli basnda insansn ama ezbrt sorunun var nolcak. Namax kilman yasakmi hayir. Yapabiliyosan ezberle . En guzeli. Budur. Ama namaz nasil kilinir diye arastir. Ona gore yapmaya calis. Hic birsey bilmesende yapmaya calisman o namazn kabuludur. Sabah namazna kalkmak kilmadan bile kabildur buna ne diycrn.
21 Yorumla- Diğer konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsen yeter ki kılmak iste kardeşim, yeter ki Allah ın huzuruna çıkmak iste, istersen 1 dua oku, yavaş yavaş öğrenirsin ne olacak sanki...
hoş görülü bir dinimiz var, hiç merak etme, önce sadece fatiha okuyarak kıl sonra diğerlerini öğrenirsin.
Allah rızası için atacağın bir adım bile çok büyük bir şey , merak etme.. sen yeter ki gönülden yap..
Allah senden razı olsun.63 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin herşeyi...
Sabah namazi 2 rekat sunnet 2 rekat farz, ogle 4 sunnet, 4 fars ve 2 son sunnet, ikindi 4 sunnet 4 farz, aksam 3 farz 2 son sunnet, yatsi 4 sunnet 4 farz 2 son sunnet ve vitir 3 rekat,
MESELA Sabah namazi iki rekat : Allahu ekber, Subhaneke, euzu besmele, Fatiha, kulhuvallahu ehad, Allah u Ekber basini one eg o sirada Allahu Ekber, rukuya var alnin burnun yere degsin "Sübhane Rabbiye'l-ala" 3 kere, Allahu ekber, geri rukuya var burnun alnin degsin, 3 kere yine "Sübhane Rabbiye'l-ala", Allahu Ekber, kalk ayaga, Fatiha ve Kulhuvallahu ehad (veya Elemstere, veya Inna agteyna, ...), Allahu ekber egil, ve o sira tekrar "Sübhane Rabbiyel Azim" 3 kere, Allahu ekber, dogrulurken "Semiallahulimen hamideh" Rabbena leke'l-hamd", dogrul ve Allah u Ekber diyerek tekrar rukuya var ve 3 defa yine Subhane Rabbiye'l-ala, bidaha tekrarla, otur ve Ettehiyatu, Allahumme salli, Allahumme barik, Rabbena Atina, Rabbenagfirli, sonra sag a don selam ver Esselamu aleykum, sola don selam ver Esselamu Aleykum44 Yorumla- +1 yıl
Iki rekat; birinci rekat : Allahu ekber Subhaneke, euzu besmele, Fatiha, kulhuvallahu ehad, Allah u Ekber basini one eg o sirada, "Sübhane Rabbiyel Azim" 3 kere, Allahu ekber, dogrulurken "Semiallahulimen hamideh" Rabbena leke'l-hamd", Allahu Ekber, rukuya var alnin burnun yere degsin "Sübhane Rabbiye'l-ala" 3 kere, Allahu ekber, geri rukuya var burnun alnin degsin, 3 kere yine "Sübhane Rabbiye'l-ala", Allahu Ekber, kalk ayaga
- +1 yıl
ikinci rekat : Fatiha ve Kulhuvallahu ehad (veya Elemstere, veya Inna agteyna, ...), Allahu ekber egil, ve o sira tekrar "Sübhane Rabbiyel Azim" 3 kere, Allahu ekber, dogrulurken "Semiallahulimen hamideh" Rabbena leke'l-hamd", dogrul ve Allah u Ekber diyerek tekrar rukuya var ve 3 defa yine Subhane Rabbiye'l-ala, bidaha tekrarla, otur ve Ettehiyatu, Allahumme salli, Allahumme barik, Rabbena Atina, Rabbenagfirli, sonra sag a don selam ver Esselamu aleykum, sola don selam ver Esselamu Aleykum
Namaz müminin miracıdır kardeşim ve ondaki huzur hiç bir şeyde yok inşALLAH sureleri öğrenirsin ve namaza başlarsın ezberlemesi kolay hani içimden geldiğinde kılabiliyorum diyorsun ya bir başla artık vücudun ezana göre hareket edecek inan bana.
53 Yorumlafatihayı biliyorsan gerisi kolay aslında.
onun dısında bilmen gerekn 2 tane kısa sure gerekli bu ihlasla kevser olabilir cok kısalar.
birde ettahiyyati bilsen iyi olurdu ama öğrenemezmisinki. bAK öğrenenmem ezberleyemem diyosan bir kagıda yazıyosun duayı namazda karsına katıyosun o duayı okuma yeri geldiğinde öyle ordan okuyarak kılabilirsin zaten 1 hafta öyle kıldıktan sonra ezberlersinde.Daha detaylı öğrenmek istiyosan ekle anlatırım.32 Yorumla
+1 yılNamaz kılmak için süreleri ezberlemek zorundasın,şarkıları ezberliyoruzda süreleri ezberlemek neden bu kadar zor geliyor ki ?
Ama ameller niyetlere göredir,sen bilmediğin halde kılmak istiyorsun ya bu bile büyük sevaptır,içinde o aşk var belli ki..
Allah yardımcın olsun..14 YorumlaÖncelikle bir kırtasiyeye gidiyorsun ve namaz kitabı alıyorsun. Namazın nasıl kılındığını ve duaları bu kitapta bulabilirsin.
İlk başta Fatiha / Kevser / İhlas suresi senin için yeterli olacaktır. Diğer uzun sureler için biraz çaba ve zaman harcaman gerekiyor.
Zamanla eksiklerini görürsün ve telafi edersin. Tabi okumak ve kitap seçimi için yardımcı olabilirim..01 Yorumla
+1 yılöğren abicim çok zor değil ki. Birini ezberlemek en fazla 10 dakkanı alır. Kısa surelerden başlarsan kolay olur senin için.
24 Yorumla- +1 yıl
Buyur gel sor arkadaşım
- +1 yıl
Farz olan namazları vaktinde kılmak şarttır. Onun dışında kıldıkların nafile ibadet sayılır. Sevabını alırsın ama vakit namazı yerine geçmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba arkadaşım,
öncelikle sana şunu söylemek isterim.Ben de pek namaz duası bilmezdim ve de namaz kılmayı, bir anda oldu her şey, namaz kılma isteğim...Kitabı açtım, yanıma koydum baka baka okudum duamı da, nasıl kılınacağını da.Buna sen kara vereceksin, ister öncesinde ezberle, ister kıldığın zamanlarda kağıttan oku.Önemli olan niyetin. Ben bir haftada öğrenmiştim, kendim uygulayarak sonra namaz kitabına da ihtiyacım kalmadı.Gönlünü ve aklını temiz tut yeter. :)00 YorumlaDiğer konusunda 758 cevap paylaştı. Bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip ama :)
evet ezberlemen lazim, baslangic olarak kisa surelerden baslayabilirsin ;)
Mesela Ihlas suresinden basla.
idda ediyorum 1-2 gunde ogrenirsin, varmi arttiran :-D15 Yorumla
+1 yılKısa sureleri bilmen ii olur ancak bilmemen namaz kılmana kesinlikle engel değil.Zaten Allah kuranı kerimde namazda sure okuyun demiyor beni tesbh edin,beni anın diyor.Emin ol huşu içinde kılacağın suresisz bir namaz bir çoğumuzun uzun uzun okuduğu ayetlerden daha kıymetli olacaktır.Ama yine de söylüyorum bir kaç ayeti anlamları ile birlikte öğrenmeye çalış
30 Yorumlavalla deli olucam arkadaşım şekil önemli değil allah rızası için Allah la arana ne buradan birini ne imamı koy al eline kuran mealini o zaten merak ettiklerinin hepsini cevaplar !
43 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle allah la aralarına hocaları imamları sokuyolar kıl oluyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen allahın huzuruna çıkıyorsun bence bütün sureleri bilmek gerekmiyor ben mesela eksi verecekler ama ben türküm neden arapça allaha dua edeyimki ben her namaz kılışımda türkçe olarak hz muhammedin olduğunu allahın birliğini türkçe olarak söylüyorum namazımı bitiriyorum türkçe dua ediyorum ben türküm çünkü hergün 5 vakit namazımı da kılıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
ya kardeş sizin yüzünüzden üye oldum sayfaya neyse umarım cvbımı alırsınız almazsanız da kardeşler okuyunca sizin bu yanlışınız yanlış olduğunu anlayacaklardır. Kardeş en basitinden örnek vereyim bir yemek yapmayı öğreniyoruz dimi yani sevdiğiniz bir yemeği yapmayı. Napıyoruz malzemeleri alıyoruz hazırlıyoruz. Peki bu tarifte kardeş mesela diyelim un yerine gidipte nişasta katıyor musunuz? Ya da su yerine benzin döküyor musunuz_? Hayır.. peki namazın da bir kılınışı yani bir tarifi var iken neden farklı şekillerde yapıyorsunuz. Bu bir emirdir, Allahınızı yine Türkçe sevin duanızı türkçe yapın ama o namazın içindeki malzemeleri düzgün ve doğru olanı kullanın. Yoksa o yaptığnız yemek sadece yapmış olmanın dışında bir işe yaramaz. He diyorsunuz ki e işte ben böyle kılıyorum nolmuş. Allahı tealanın kurallarına yani namaz kılarken ya da ibadet ederken kurallarına uymamış olursunuz. Şeytanın vesvesesine gelmeyin. O sizi ancak kandırır. Madem bir şey yapıosunuz ne güzel doğru yapın.
+1 yılduaları ezberlemek çok zor değil kitabı alıp eline ezberliceksin..
ihlas,supaneke,fatiha,nas,Ettehüyatü,felak bunları bilmen yeterli başlamak için Rabbim ya ve yardımcın olur merak etme sen.10 Yorumla
+1 yılfatiha ve bir sure veya ayet bile yeterlidir.önemli olan niyettir.yavaş yavaş ezberlersiniz.baska sorun varsa sor cevaplamaya calısalım
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Namazda vacip olan Fatiha Suresi'nin okunmasıdır. Bunun yanında ottomanslap ın da dediği gibi Fatiha'dan sonra bir ayet ı-okuman yeterlidir. Allah kabul etsin.
+1 yılAllah allah de yine kabul olur o namaz eğer gönülden durduysan secdeye
65 Yorumla- +1 yıl
yok artık daha neler
- +1 yıl
yav he he
- +1 yıl
@ayselibilgin alevi misin sen :)
İNTERNETDE OKUYA BİLİRSİN ! NAMAZ kılanların kebdilerini nasıl his etdiklerini ancak sende onlar gibi davranirsan bilirsin! her şeyden önce edeb ve erkan bunu sana bura da aydın yaza bilirim ama sen ne de olmasa internetden googde oku
00 Yorumla- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim namaz kılmak istiyosan erteleme basla hemen sadece fatiha biliyosan sadece fatiha okuyarak kıl öğrenene kadar.Ama diğerlerinide hemen öğrenmeye bak.Dinimiz kolaylastırıcıdır.
Suan bilmiyorum sura diyip kılmamazlık yapma.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-5 sureyi bile ezberlesen yeterli ama diyelimki sorunlu birisin,hiçbir şekilde ezberleme yeteneğin yok, o zaman namazın her kısmında Allah,Allah diye Allah'ın adını zikrederek bile namaz kılabilirsin.
21 Yorumla- +1 yıl
ben namaz kılmayı bilmiyorum ama 3 tane sure biliyorum fatiha nas bide ihlas suresini
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yapman gereken sureleri öğrenmek , sonra namaz kılmayı öğrenmek , sonra şeytanı yenip namaz kılmaya başlamak sonrada bunu devam ettirmek.. Allah yolunu açık etsin umarım kılabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak kardesım benim tavsıyem surelerı turkçe ogreenmemen arapçalrında ezberlemenı tavsıye ederım sana.öncelıkle sana bı hoca lazın emının cevrende cemaat yurtları yardır oralara gıderek kuran ogrenmek ıstedıgını surelerı ezberlemek ıstedıgını soyle onlar ıtınayla sana kuran okumayı ogretırler ve kıratlı bı sekılde surelerı ezberletırler cematcılardan süleyman efendinin yurtlarına gıtmenı tavsıye ederım onlar karsılıksız ALLAH rızası için yaparlar
00 Yorumla
+1 yılsadece bildiğin sureyle kılabilirisn ama en kısa zamanda surleri ezberlemeye çalış çünkü o şekilde daha faziletli
10 YorumlaKardeşim sureleri ezberliyene kadarda niyet edip salat getirerek bile namaz kılabilirsin. Niyetin önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılderyasu.blogspot.com.tr/.../...rele-ve-dualar.html
bu siteden görebilirsin. başladın mı namaza?00 Yorumla
+1 yılsureleri ezberleyene kadar sadece fatihayla okuyabilirsin diye biliyorum hiç yapmamaktan iyidir, Allah kabul etsin
00 Yorumla
+1 yılenazından
Sübhaneke
Fatika
Kevser
İhlas surelerini esberlemen lazım diğerlerini yavaş yavaş ezberlersin :)00 Yorumlasende türkcesini ezberle
allah türkcede biliyordur merak etme10 Yorumla
+1 yılNamaz ve diğer dini konuların hepsiyle ilgili olarak sana yardımcı olabilirim.
10 Yorumla
+1 yılBence sen okuyarak yapamazzzsın video izleyerek öğren anlatılan dua videolar veya daha nett güzel anlatılan siteler var
00 Yorumlaekmek yapmak istiyorum ama içine ne konur bilmiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
insanları küçümsemekten vazgeç yaptığı ayıp bişey değil
- +1 yıl
bastım -
Sen başla namaza Allah yardımcın olur zaten...
40 gün devamlı kılarsan hiç bırakmazsın merak etme...02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink öğrenme boşver böyle daha iyi !
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni mi dinlesin :D
+1 yılDuaları yavaşça ezberlemeye çalış sadece fatiha ile kılınmayacağını biliyorum.
11 Yorumla
+1 yılSubhaneke, Fatiha,İhlas bunları ezberle. Sonrası oturuşta, Ettehiyatu salli barik rabbena. Böyleydi Bunları fix ezberlenmeli.
00 YorumlaBen kılıyorum sor kardeşim ama içinden geleceği zaman kılacaksan hiç başlama.
01 Yorumlaistediğin sureyle okuyabilirsin ezberlemek zorunda değilsin, yeterki kıl kılırsan kabul Allahu ekber diyerekte kılabilirsin veya SübhanAllahi ve bihamdihi sübhanAllahil-azim diyerekde kılabilirsin ezberlemek şart değil yani okey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kılıyorum. her türlü sorun sıkıntında bana mesaj atarsan çok sevinirim. sayende sevap kazanırım ben de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönce kolay bir kaç sure ezberle namaza başla sonra hzuur buldukça zaten diğerlerinide öğreneceksin ,başla aralıksız 40 gün kıl zaten istesende bırakmazsın
00 Yorumlaİnsanlar bismillahirrajmanirrahim diyerek kiliyor. Sen ogrenene adar onu oku her sure yerine
10 Yorumla
+1 yılBence yavaş yavas öğren namaz sureleri belli degilmi zaten ben öyle biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
@ateistbirkız nickin ve namaz biraz celiskili olmamis mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar bende bir şey soracağım. Namazı kağıda bakarak kılabilir miyiz? Mesela dört rekatlık bir şeyde 1. rekatta 2. rekatta ne yapılacağını bir kağıda bakıp öyle namaz kılabilir miyiz?
00 Yorumla
+1 yılİbadet yapacaksan zamanında ve düzenli yapmalısın :) Öyle bir namazı kılıp bir kılmamak olmaz.
00 Yorumla
+1 yılbir fatiha ile de namaz kılabilirsin mümin kardeşim surelerini öğren kıl içinden ALLAH a inanıyosun çok güzel
00 Yorumla
+1 yıleğer fatihadan başka sure bilmiyorsanız ,diğer duaları öğrenmek kaydıyla namazınızı öyle kılabilirsiniz..ama yeterki okuduğunuz sure türkçe olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kılmaya bir başla önce...bir tek fatihada yeter sonra öğrenirsin yavaş yavaş illa hepsini bilicen diye bir kaide yok öğrenirsin zamanla kardeşim
01 YorumlaÇok kolay zor olsa bile koylat gelir yeterki sen yolunda bulun..
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen bu konuda sana istediğin kadar yardımcı olmaya çalışabilirim... :((
00 Yorumla
+1 yılsureleri ben burdan ogrendim hepsini gercekten cok faydali..
00 Yorumlakardeşim camide kuran kurslarına git hemen ogrenirsin
00 Yorumla
+1 yıltövbe estagfurullah nasıl soru bu boyle? beyin yaşı kaç acaba?
06 Yorumla- +1 yıl
------------------------------
- +1 yıl
ben bile somurtuğum, agrasifim tamam da bu kadar da değil
canım çok sure yok ki ezberleyebilirsin bence
00 Yorumlamerkez camilerde kitap satılıyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 41,2b cevap paylaştı. Namaz ve dua kitabı al
yardımcı olacaktır00 Yorumlayardım istersen burdayımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAç dua kitabını öğren
00 Yorumla
öğrenirsin kardeş04 Yorumla- +1 yıl
Kızkardeşimin :))
- +1 yıl
Evet ben evde oturuyorum :D
Evlenmemek benim kararım ama :)
İyi bakıyoruz tabiki aşkım o benim ya :)) - +1 yıl
- +1 yıl
Amin çok teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEzberlemek daha iyi.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat