Beni neden kimse sevmiyor? Yardım :(

şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı beni ciddi anlamda seven birisi hiç olmadı hep cinsel amaçla yaklaştılar bu nedenle erkeklerden soğudum ve kimseyle çıkmak istemiyorum ne yapmam lazım neden sevmiyorlar çirkinmiyim bakımsızmıyım onların gözünde neyim ben erkekler neden sadece seks yapmak için yaklaşıyor güzel olduğum için mi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
bakıyorumda hep çirkin kızların yanında yakışıklı erkekler oluyor. güzel kızların yanında kro erkekler olur anlamadım ya. çirkin olsak kimse dönüpte bakmaz. peki bu çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle çıkıyor ? güzel olsak cinsel amaçlı yaklaşlırlar. nasıl giyinceğimi bile şaşırdım yani. makyaj yapmazsın açık giyinmezsin ama güzel giyinirsin bakımsız derler. makyaj yaparsın açık giyinirsin senden güzeli olmaz dünyada bu seferde sadece eğlenmek için takılırlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Anladığım kadarıyla herkes insanların dış görünüşüne göre yargılıyor. tavır sergiliyor. normalde çok sıcak kanlı birisiyim hiperaktifim. önceden çok makyaj yapar açık giyinirdim bakımlıydım. bu yüzden erkekler hep cinsel amaçlı yaklaştı, uzaklaştım onlardan. şimdi makyaj bile yapmak istemiyorum. hafif yapıyorum yüzm güzl açıkta giyinmiyorum eskisi gbi hiç erkeklr bakmz şimdi açık giyinnce öküz gibi bakarlr afedersiniz ama sinr oluyrm. Bu dünya nereye kadar gidicek böyle olmazki insanlık ölmş :S
Beni neden kimse sevmiyor? Yardım :(