Ben Yurtdışında yaşıyorum ve Yaz tatilinde Türkiye'ye gitmiştim. Erkek kuzenimin biri benden 3 yas küçük ve öbürü 1 yaş küçük. Onları en son çocukken görmüştüm ve daha yeni tanışıyoruz diyebilirim. Aslında tanışmak bile denmez çünkü soğuk davraniyorlar dediğim gibi. Ilk gün oraya geldigimde benden 1 yaş küçük olan kuzen bana yandan yandan bakiyordu yani biraz inceliyor gibi geldi bana ama emin değilim pek. Ben ne zaman dışarı aşaya ciksam yukari bakinca hep kuzenlerim balkondan bakiyorlardi. O evin yan tarafina gittim amcami gordum mangal yapiyordu konusuyordum onunla sonra yukari baktigimda gine ikinci balkona yürümüş bana bakiyor. Benim için cok tuhaf geldi çünkü hem konusmuyorlar ama bakiyorlar. Sonra günler gecti biz ailecek piknik yapmaya gittik ve onlar karşımda oturuyorlardi ve bir kere olsun bakmadilar bana. Kahvaltidada hic yüzüme bakmiyolardi. Birkere restauranta gittigimizde onlar gülüp duruyorlardi ve bizde bizim uzerimizden dedikodu yapiyolar sanardik ve bende onlara kötü kötü baktim sonra onlarda gördü hemen sustular ve asaya baktilar. Benim dikkatimi çok çekti. Insan nereye bakmazsa orda çok önemli birsey vardir, diye bir söz var. Benden 4 yaş küçük olan kuzenim, annemden benim ve küçük kiz kardeşimin numarasini istedi ama o istediğini saklı kalsın dedi anneme. Yani biz bilelim ki o istememis annem kendiniliginden vermis numaramizi gibi görünsün. Ondan sonra bende güldüm bunu duyunca çünkü hic yakistiramadim. Hem benden 1 yaş küçük olan kuzende bana hep kötü bakışlar atiyor ve bikere ben yengemlerle annemle felan uyudugumuz odadayken ben yatakta bacaklarimi uzatmis oturuyordum normal bir şekilde ve o içeri girdi ve yine beni inceledi yan yan. Size hersey çok abartılı gelmiyordur ama benim için geliyor ben onun bakışlarını unutamiyorum. Belkide yanlış anlıyorum bilmiyorum. Ve hep o 4 yaş küçük kuzenimle whatsappdan konuşuruz ama o 1 yaş küçük olan kuzen bana hic yazmazdi hep benim küçük kiz kardeşimle yazar. Neden böyle yapiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 19, küçüğü 15, ve yan bakan 18
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar