Hayatta 1 kere yapmak isteyipte yapamadığınız ya da cesaret edemediğiniz ya da daha zamanı var dediğiniz bir şey var mı?

Her şey için cesaretim var ama elimde imkan yok :( Elimde olsa yamaç paraşütünden başlayıp her türlü aksiyonlu şeyleri yapmak isterdim
Cesurca diyecegim. Remziye dokunmak hiç cesaretim olmadı ama isterdim.
İşkembe, kelle paça yemek. Çok merak ediyorum hiç yemedim ve bir türlü kendimi hazır hissetmiyorum :)
Cok Sey Kaybetmisisn :))
Deneyeceğim mutlaka :)
Bence Hemen Yarin bir Dene :) Bizde Kelle Paca Gunleri Bile Var O Derece
Bir türlü kendimi hazır hissedemedim. Midem bozulur, tiksinirim falan diye çekiniyorum. Bunu boş günlerimde yapmayı planlıyorum. Şimdi işten güçten geri kalmayalım :)
Merak Etme Mide Bozulmaz Bozulsada Onu Yapanlarda Problem Vardir
Bende kokoreç birde dediklerini 😂😂Bu kadar olur ama ciğer bile yiyemiyorum daha 😂😂
@Kristokontt işte güvenmediğim yerden yiyemem. Bir gün Maraş'a gidip yemeyi düşünüyorum, meşhur bir usta var orda.
@Kristokontt Kokoreç güzel ama ben yılda bir iki defa yiyorum. Ciğeri yapanı bulursan mükemmeldir.
Ben hayat boyu cesaret edebileceğimi sanmıyorum soran anlatsan tadı nasıl. Yiyemezsem boşa para vereceğim diye de korkuyorum 😂
Ciğeri annem yapıyor çok da güzel yapıyormuş herkes anlatıyor ama ben ondan bile yiyemiyorum
@Kristokontt Tamam boşver zorlama kardeşim sen :)
Kokoreç kelle paça ciğere mi benziyor tadı? Ama kokoreç yolda geçerken çok güzel kokuyor :)
Ben kelle paça yemedim, onun gibi tiksindirecek bir kokusuda yok. Ciğerede benzemiyor. Döner gibi, baharatlı, istersen acılı. Onu deneyebilirsin..
Hava akımının sert olduğu bir zamanda uçak kullanmak
Cevap
8Cevap
Mesela ona mesaj atmaya bir turlu cesaret edemiyorum geberiyorum acıdan ama atamiyorum allahta benim belami versin
Paraşütle uçaktan atlamak süper olurdu korkmak digilde şartlar el vermediginden yapamiyorum şu an ama ileride çok isterim ińş
Şarkı söylemek çok istiyorum herkesin önünde, sesimin güzel olduğunu düşünüyorum ama detone olur falan diye söyleyemiyorum ya :((
Paraşütle atlamadım mesela yükseklik korkum var da 😂
Parasüt atlamak ama yalniz olmamam lazim
Ballon gezintisi to do listemde
Lisede öğretmen diye geçinen , öğretmelikten bihaber bazıları vardı.. Onları tokatlamak , ne b. k olduklarını yüzlerine vurmak isterdim...
Yamaç paraşütü ve dağcılık. Hiç denemeye fırsatım olmadı. :)
Tek başıma tatile gitmek ve yurt dışına çıkmak istiyorum.
Evet sevdiğime gitmek istiyorum tabi gidicem daha zamanı var.. BEKLİYORUM..
Var ne yazik ki. Cokta ucuk degil ama benim icin imkansiz.
Kalabalık ortamda sahneye çıkıp deli gibi dans edip şarkı söylemek..
yapamadığım çok şey var ama yapmak isteyip yapamadığım yok galiba
Yukseklik korkumu bir sekildr yenmek istiyorum. Ölmeden 1 kez bunu istiyorum :)
Çok değişik olucak sanırım ama ölmek.. Nasıl hissettiriyor acaba
Otostopla bir yerlere gitmek istiyorum ama Türkiye'de pek cesarer edemiyorum :D
Jumping yapmak istiyorum ama yapamadıgım birsey degıl hakkında bir bilgiye sahip degılım ama cok adrenalınlı bişi
Sevdigim Kizin Karsini Cikip İcimk Dokmek Ama Cesaret Edemiyorum.
Kar topuyla cam kirmak. :/
Dövme. Onu da bu gün yaptıracağım
Yamaç paraşütü😂 ama asla yapamam😂😂
Striptiz clubda calismak londrada
Tirmanmak sonra Nevşehirdeki balona binmek..
Var son kez karşısına çıkmak
Var evet ama zamanı var
Yok. Ama olsun isterdim
İstanbula gidemedim çok koyuyr bana
Birini öldürmek istiyorum.
Evet ama geç kaldim :( :3 opemedim :(
çocuk doğurmak sanırım :/
Wingsuit tulumuyla kuşlar gibi uçmak
Bungee jumping
Yamaç paraşütü :)
Bungee-jumping
Yokk
Çook
Şelaleden atlamak
Denize girmek
Aşık olmak
Lüks araba kullanmak
Evet evett evettt
Yok beyaa🙄
yok.
elbette var
Kokoreç yemek
Yok be bende sevmezdim a bayagi guzel 😃😃
Var.
Kafama sıkmak
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar